ulkadabrowska 09.11.07, 21:34 Szukam niepublicznego lub domowego żłobka w Katowicach. Może ktoś prowadzi taki u siebie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba631 Re: prywatny żłobek, itp/Katowice 15.12.07, 23:02 Witam,jeżeli byłoby zainteresowanie taką opieką nadal,to w przyszłym roku powstanie taki Klub Malucha w Sosnowcu,blisko autostrady Katowice-Warszawa,na oś,Piastów.Obecnie trwa remont,ale myślę ,że do marca się uporamy.Jeżeli są pytania ,chętnie odpowiem.Pozdrawiam.Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiab_81 Re: prywatny żłobek, itp/Katowice 29.12.07, 14:02 Witam, jestem mamą siedmiomiesięcznej Julii, szukam prywatnego żłobka na terenie sosnowca, katowic lub dąbrowy. Od stycznia wracam do pracy i na razie Mała będzie z Babciami ale obie pracują i nie chce je tak obciążać. Co to jest ten Klub Malucha? W jakim wieku będą przyjmowane dzieci, kiedy zapisy , jakie kryteria trzeba spełniać,jakie koszty prosze o pilną odpowiedź. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agac1111 Re: prywatny żłobek, itp/Katowice 12.01.08, 18:13 Witam Proszę o informację, od jakiego wieku będziecie Państwo przyjmować dzieci do żłobka; jakie są ogólne zasady przyjęć, przybliżony koszt oraz godziny działania żłobka. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: prywatny żłobek, itp/Katowice 06.05.08, 13:56 to brzmi ciekawie sa jeszcze miejsca, ale dopiero od wrzesnia a mnie zalezy od zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
an68ka Re: prywatny żłobek, itp/Katowice 04.08.08, 18:37 witajcie, proszę o informacje dotyczące prywatnego żłobka w centrum Katowic. Mój Synek ma teraz osiem i pół miesiąca, od września muszę wrócić do pracy i szukam pilnie miejsca w dobrym prywatnym żłobku w centrum Katowic lub niedalekiej okolicy. Zależy mi na serdecznej i zaangażowanej opiece. Z pozdrowieniami Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gajonka80 Re: prywatny żłobek, itp/Katowice 19.08.08, 22:24 Polecam Akademię Rodzica. wrzuć w google. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8437 Re: prywatny żłobek, itp/Katowice 07.10.08, 21:07 na kukuczki jest przytulny kącik stronka www.przytulnykacik.pl Odpowiedz Link Zgłoś