polsz 02.04.08, 13:03 Gdzie w Katowicach można dzidziusia ochrzcić bez problemów? Zaznaczam, że nie mamy ślubu kościelnego, podobnie jak potencjalni chrześni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajonka80 Re: chrzest w Katowicach 02.04.08, 13:27 Polecam Św. Piotra i Pawła na ul.Mikołowskiej. Ale chrzestnych bez ślubu kościelnego to chyba nikt nie zaakceptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
evi26 Re: chrzest w Katowicach 02.04.08, 17:44 My chrzcilismy w parafii sw.Michała na Brynowie,ale chrzestnych bez ślubu koscielnego raczej tez nie zaakceptują.my mam dwie chrzestne z tym nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
malabju Re: chrzest w Katowicach 02.04.08, 19:21 my na sokolskiej, ja bez ślubu, w ogóle bez związku mówiąc w skrócie, matka chrzestna praktycznie bez skierowania ze swojej parafii jeśli chodzi o mikołowską to i tak najpierw chcieli skierowanie ze swojej parafii ze można u nich chrzcić a nie w swojej i myślę że tak jest wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
mgw5 Re: chrzest w Katowicach 04.04.08, 23:31 bez problemu na ligocie w Bazylice Odpowiedz Link Zgłoś