wi_sienka 24.09.08, 11:55 Witam! Czy wiecie ,gdzie w Gliwicach lub okolicy uczą gry na instrumentach muzycznych metodą Suzuki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tin_t Re: suzuki 24.09.08, 15:20 oj w okolicy to nie wiem, ale wiem, że w Dąbrowie na Kościuszki są skrzypce, może się komuś przyda ta informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
myszelec1 Re: suzuki 24.09.08, 21:03 Ja swoją córeczkę zapisałam na Suzuki. Zajęcia zaczęliśmy od 1 września. My mamy lekcje w Radzionkowie i Tarnowskich Górach. O Gliwicach nic nie wiem... Jeśli by cię interesowały Tarnowskie Góry to mogę dać namiary Odpowiedz Link Zgłoś
wi_sienka Re: suzuki 25.09.08, 13:21 Dzięki za odzew i proszę o szczególy. Napisz także jak wygląda taka lekcja i czy córka chętnie bierze w niej udział. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
myszelec1 Re: suzuki 25.09.08, 14:14 Zajęć są dwa rodzaje. Indywidualnie 1 w tygodniu po pół godziny i do tego zajęcia w grupie. 3 razy w miesiącu - 2 razy skrzypce i 1 rytmika. Póki co mała chodzi chętnie. Ale to dopiero 4 tygodnie, co będzie dalej... pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: suzuki 30.09.08, 10:37 możesz mi podaćnamiary na zajęcia w Tarnowskich Górach? Jaki jest ich koszt ? Odpowiedz Link Zgłoś