grygian 24.02.19, 13:41 Proszę o szybką pomoc. W jaki sposób zdjąć z tylnych drzwi tapicerkę. Pytań ponieważ mam problem A nie chce nic połamać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olivkah Re: Suzuki Baleno 1997 25.02.19, 09:34 Nie wiem czy to ta sama wersja www.youtube.com/watch?v=3CqMi3jEWP0 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Suzuki Baleno 1997 25.02.19, 14:20 olivkah napisała: > Nie wiem czy to ta sama wersja > www.youtube.com/watch?v=3CqMi3jEWP0 Kurcze spodziewałem się jakiejś sensacji, jakichś rewelacji, a tu dupa blada. Zdejmuje się go tak samo, jak chyba wszystkie które dane mi było w życiu zdejmować :P Taki protip - jak w przeciwieństwie do bałwana z filmu użyjesz tego rozszczepionego końca plastykowego dynksa do demontażu tapicerki (a nie jej wyrwania na chama), to może nie będziesz musiał kupować woreczka nowych spinek 😁 Choć w 22-letnim aucie spinki i tak pewnie rozlecą się przy próbie ich wyjęcia i lepiej woreczek kupić od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Suzuki Baleno 1997 25.02.19, 09:44 > Proszę o szybką pomoc. W jaki sposób zdjąć z tylnych drzwi tapicerkę. Pytań pon > ieważ mam problem A nie chce nic połamać. Ja bym oblal benzyna i podpalil. Szybko tapicerka bedzie zdjeta a nic sie nie polamie. Odpowiedz Link Zgłoś