aleksa-ndra14 01.01.09, 22:35 www.bankczasu.org-Co Panie o tym sądzicie?? może warto się tam wpisać???? albo tutaj na forum??// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulka04 Re: Bank czasu matek 02.01.09, 15:45 ja już kiedyś o tym czytałam - super sprawa, szkoda, że nie ma takiego banku lokalnego, Odpowiedz Link Zgłoś
strebbp Re: Bank czasu matek 21.01.09, 18:57 Świetny pomysł - tylko potrzeba kogoś, kto by to rozkręcił... Nie kryję, że mi by się taki bank baaaaaaaaaaaaaaaardzo przydał! Odpowiedz Link Zgłoś
mas-123 Re: Bank czasu matek 15.03.09, 12:59 dziewczyny to jest świetny pomysł, sama ostatnio o tym myslałam, zabierajmy się za tworzenieproponuje by tutaj wpisywały sie osoby chętne do współpracy a na mailach gazetowych moze podzielimy sie juz dokładnie, jesli macie dodatkowe pomysły to wpisujcie się dziewczyny, ja myslę przede wszystkim o dzieleniu sie opieka nad dziecmi, to jest fantastyczna inicjatywa, dzieci bawia sie wspólnie z jedną mamą w tym czasie druga załatwia swoje sprawy,albo po prostu odpoczywa i cieszy się wolnym zasłuzonym czasempotem nastepuje wymiana i wszyscy sa zadowoleni mozemy nawet utworzyć programy zajęc dla dzieciaków, chętnie wespre ten projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
lianeska Re: Bank czasu matek 15.03.09, 17:16 ja juz jestem tam tylko, ze swojego dzieciaczka nie mam;0) pozdrawiam i zapraszam)) Odpowiedz Link Zgłoś
reniajanek Re: Bank czasu matek 16.03.09, 18:38 jestem za, to super sprawa. Mama 7 tygodniowego malca Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: Bank czasu matek 17.03.09, 10:25 też się dopisuję proponuję dopisywać miasto Tarnowskie Góry, Aga - 5 lat, Odpowiedz Link Zgłoś
mas-123 Re: Bank czasu matek 17.03.09, 14:53 no to co dziewczyny jak nas się zbierze tak z 10tka to robimy małe spotkanko?no i jak sie pogoda poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.s Re: Bank czasu matek 22.02.10, 15:07 ja tez jestem za mama z gliwic 5 miesieczni9aka Odpowiedz Link Zgłoś