przyszla_mama22 20.12.03, 17:58 wpisujcie sie mamy z chelma a moze jakis kontakt nr gg5855030...jestem w21 tyg ciazy POZDRWIAM MAMY I PRZYSZLE MAMY Z CHELMA I NIE TYLKO........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karambol45 Re: Przyszla Mama z Chełma... 02.02.04, 13:55 hej nareszcie jakaś bratnia dusza z Chełma,ja też jestem oczekująca 17 tydzień jeszcze trochę przede mną, ale już mam jednego brzdąca 3,5 roku, może nawiążemy jakiś kontakt.... Odpowiedz Link Zgłoś
szymeczka Re: Przyszla Mama z Chełma... 05.05.04, 09:47 Czesc grubaski! Ja rowniez jestem z Chelma. Mam 5-ciomiesiecznego synka Kubusia i z wielkim sentymentem wspominam okres ciazy (tym bardziej ze maly "daje nam w kosc"). To byl piekny okres,chociaz uciazliwy na poczatku i na koncu. Ale jestem bardzo zadowolona a wszystko dzieki bardzo dobremu lekarzowi prowadzacemu-super facet i fachowy lekarz: Dr Z.Wislinski. Mialam bardzo ciezki porod bo Kubus byl duzy, jednak dzieki fachowej interwencji lekarza wszystko poszlo tak jak trzeba i za to jestem mu bardzo bardzo wdzieczna. P>S> Odezwe sie na gg.Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
maja1101 Re: Przyszla Mama z Chełma... 03.09.04, 16:31 FAJNIE,ŻE TU JESTEŚCIE! MAM 7,5 MIESIĘCZNĄ CÓRECZKĘ A NIE ZNAM W CHEŁMIE MAM JEJ RÓWIEŚNIKÓW.MAJA JEST OCZYWIŚCIE NAJUKOCHAŃSZYM DZIECKIEM POD SŁOŃCEM! ODEZWIJCIE SIĘ-GG 1676650.POZDRAWIAM! AGNIESZKA Odpowiedz Link Zgłoś
ewkr Re: Przyszla Mama z Chełma... 26.11.04, 16:58 Właśnie wróciłam do Chełma z 5miesięcznym Kubkiem.Brakuje mi trochę miejsca do spacerów ale co tam jakoś sobie radzimy. Pozdrawiam przyszłe i już-mamy. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
maja1101 Re: Przyszla Mama z Chełma... 29.11.04, 20:05 ewkr napisała: > Właśnie wróciłam do Chełma z 5miesięcznym Kubkiem.Brakuje mi trochę miejsca do > spacerów ale co tam jakoś sobie radzimy. Pozdrawiam przyszłe i już-mamy. > Ewa WITAJ! miejsc spacerowych to ci u nas dostatek,uwierz mi! tez myslalam ze bedzie ciezko a wcale nie jest takl zle(moja mala ma juz ponad 10 m-cy wiec juz wiele tras przemaszerowalysmy:0) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewkr Re: Przyszla Mama z Chełma... 05.12.04, 10:49 Dziwne bo kiedyś wydawało mi się że przejście z centrum do obecnego Alberta to długa trasa a teraz jakoś jej wcale nie czuję. Dobrze że kółka mam pompowane bo jest mi łatwiej poruszać sie po wertepach chodnikowych i (miłe wspomnienie Wrocławia) kocich łbach. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
maja1101 Re: Przyszla Mama z Chełma... 06.12.04, 09:12 Ooo,masz rację,odkąd przemieszczam się z wózkiem Chełm jeszcze bardziej się skurczył.Poza tym-mieszkam tu od urodzenia a o istnieniu niektórych miejsc dowiedziałam się dopiero teraz,poszukując nowych tras(i ja też chwalę sobie pompowane koła. Pozdrawiam! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
aga1004 agnieszka 19.04.05, 17:43 Cześć jak przyjeżdzam do chełma to zatrzymuje sie u rodziców mam prawie 3 letniego syna kacpra i właśnie zaczynam starania o drugie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: agnieszka 20.04.05, 08:12 witaj ja mieszkam w Chełmie i mam 4,5 letniego Tomcia i 10 mc Antosia chlopaki sa super i bardzo polecam dwójkę dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
maja1101 Re: agnieszka 22.04.05, 10:44 Witajcie! Jak to fajnie,że ktoś tu w końcu zajrzał Ja też jestem chełmianką,mam 15 miesięczną córeczkę i właśnie zastanawiamy się z mężem nad drugim maluchem...Tak prędko-zaraz natychmiast to pewnie to nie nastąpi ale tak kolo zimy kto wie?... Pozdrawiam serdecznie! P.S.karambol45-a przy jakiej ulicy mieszkasz jeśli to nie tajemnica? aga1004- a Twoja mama? Odpowiedz Link Zgłoś
baeatakoc Re: agnieszka 25.07.05, 22:50 ja jestem z krasnegostawu ale mój mąż z chełma i właściwie mieszkamy w tych 2 miastach pół na pół Mamy 10,5 miesięcznego synka Michałka Pozdrawiamy wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama