inka_76 16.04.09, 13:46 czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś dobrego okulistę dziecięcego?? a jak jeszcze ten specjalista miałby "pojecie" o wcześniakach to już byłoby super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_justine Re: okulista 16.04.09, 19:57 Ja ze swoją córką chodziłam do pani dr Wieczorek przyjmuje na Mickiewicza a prywatnie na Hipotecznej w optyku. ale ostatnio słyszałam o niej negatywne opinie. Nie wiem na ile prawdziwe. Ja byłam zadowolona, jednak tym razem wybiorę się na kontrolę do pana Rybowskiego. Przyjmuje tylko prywatnie na Sienkiewicza blisko dworca w budynku, gdzie jest główny salon ery. On nie jest okulistą typowo dziecięcym, ale wiem że bardzo dużo dzieci do niego chodzi. Jest bardzo dobry w tym co robi no i ma sprzęt... Z tym że przy wizycie trzeba się liczyć z wydatkiem rzędu 100 zł. Mimo wszystko uważam że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: okulista 18.04.09, 10:07 A ja chodzę tylko do dr Cieślika!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka_76 Re: okulista 18.04.09, 11:31 masz na myśli Cieślika Janusza?? bo jesli tak to opinieo nim na znanylekarz.pl sa powalajace... Odpowiedz Link Zgłoś
gonia744 Re: okulista 23.04.09, 15:41 Jesli chodzi o wcześniaczki, to na Prostej w poradni wcześniaków przyjmuje dr Płonecka-Gościniewicz, skierowanie powinnas dostać ze szpitala w którym rodziłaś,Jest jedyna w województwie która robi badania tak małym dzieciaczkom.My tam z moja Małą chodziłyśmy pare miesięcy.Pozdrawiam.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mandy5 Re: okulista 24.04.09, 20:36 Jeśli chodzi o badania wcześniaczków - zgadzam się z poprzedniczką dr Płonecka-Gościniewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: okulista 24.04.09, 22:25 Polecam Barbare KOcele jest specjalista od dizeciaczków. 30 lat temu udrazniała mi kanaliki łzowe rok temu to samo robiła mojej córeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: okulista 05.09.09, 15:31 dr Dębicka, przyjmuje na ul. Sikorskiego, przyjezdza tutaj ze Starachowic... do Cieslika zrazilam sie bardzo... Rybowski jest ok ale nie dla dzieci... W w/w przychodni jest tez inna pani dr - typowa dla maluszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy5 Re: okulista 27.09.09, 19:10 dr Wieczorek przyjmuje na Mickiewicza a pry > watnie na Hipotecznej w optyku. ale ostatnio słyszałam o niej negatywne opinie. > Nie wiem na ile prawdziwe. Ja nie mam nic dobrego do powiedzenia na temat tej pani. Do dziś mam dreszcze jak pomyślę, co by było gdyby dalej leczyła mojego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
malegoadamamama okulista_odradzam przychodnię na Mickiewicza 17.01.10, 23:25 Powiem tak... pomoc okulistyczna dla dziecka w Kielcach to jakiś dramat. Najpierw pani Polit (przychodnia na Mickiewicza) stawia złą diagnozę ( ok. czasami się zdarza ), potem dr Treliński stawia dobrą diagnozę za co dziękuję, bo w końcu wiedzieliśmy co robić. Niestety na prywatne wizyty nie stać wszystkich, więc wracamy na Mickiewicza do dr KOPIŃSKIEJ, która przez 2 miesiące męczy dziecko lekarstwami i mówi, że nic nie da się zrobić, mimo prośby nie daje skierowania na wymaz z oka i twierdzi ze zabiegów chirurgicznych się nie wykonuje, mówi że trzeba czekać. DO tego w czasie godzin pracy w przychodni dla DZIECI urządza sobie prywatę przyjmując znajomego księdza i emerytowanego pana doktora, a na korytarzu zniecierpliwione dzieci ( spóźniła się do pracy ponad godzinę). Żeby było zabawniej skargę na przychodnię przyjmuje kto? dr kopińska, więc nawet nie ma co się wysilać. Ostatecznie dr Domagała (pediatra) powiedział ze w takim stanie nie ma co męczyć dziecka kroplami i maściami ponieważ to się kwalifikuje na zabieg i polecił mi KLINIKE OKULISTYCZNĄ W KATOWICACH. Fakt.. można nazwać to miejsce fabryką, bo trafia tam cala Polska, ale na wizytę nie czekaliśmy, przyjęli nas z dnia na dzień, wyznaczyli szybko termin zabiegu, sprzęt, miła obsługa ( oczywiście wyjątki się znajdą). Jesteśmy po zabiegu, a wszystko trwało 4 tyg, gdyby nie przeziębienie synka to trwałoby tydzień. Tam naprawdę są specjaliści. Wracając do Kielc, to osobiści słyszałam bardzo dobre opinie o pani dr ze Starachowic, ale nie pamiętam nazwiska, przyjmuje również w Kielcach. Być może to ta sama, o której ktoś pisał w poprzednich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Re: okulista_odradzam przychodnię na Mickiewicza 01.03.10, 22:12 dr Debicka, ul. Sikorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kottermarcin51 Re: okulista 10.08.20, 11:12 Salony okoekspert chętnie przyjmują dzieci, polecam bardzo okoekspert.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinagrap Re: okulista 08.09.20, 10:25 Hej Osobiście polecam salon okoekspert w Kielcach, moja córka miała problem z oczami ciągle łzawiła i nie widziała tak jak powinna, w salonie powiedziano że ma wadę wzroku i powinna nosić okulary dobrali je w bardzo szybkim czasie i mamy jeszcze gwarancję gdyby coś się z nimi stało. Jakby ktoś potrzebował - okoekspert.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koroniarz1973 Re: okulista IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.20, 10:45 Tylko i wyłącznie okoekspert w Kielcach. Tylko oni zasługują na uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
adammichalczyk1223 Re: okulista 13.01.21, 11:09 Serdecznie polecam okoespert.pl świetne podejście do klienta młodszego jak i starszego. Duża dostępność terminów i łatwy kontakt oraz oprawki do wyboru na miejscu :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmar416 Re: okulista 04.03.21, 12:14 Polecam oko ekspert, bardzo profesjonalne podejście do klienta oraz ogromny wybór oprawek Odpowiedz Link Zgłoś
mariawrzosek8 Re: okulista 19.10.22, 11:08 Polecam pania Kamile Barchan. Super miła osoba i bardzo profesjonalna pani doktor. Syn był bardzo zadowolony. Zero bólu i wszytskie badania wykonane w miłej przyjaznej atmosferze co ważne przy dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkos12312 Re: okulista 20.10.22, 11:04 Widziałem że kilka osób już polecało Ekoekspert na zagórskiej i się z tym zgadadzam. Super gabinet. Bardzo uprzejma obsługa. Brak opóźnień i wszytskie badania wykonane w przyjemnej atmosferze. Pani doktor też bardzo miła. Jestem bardzo zadowolny z obsługi i polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś