marghot 26.08.10, 10:19 podpowiedzcie proszę, w którym z poznańskiehc centrów handlowych znajdę najwięce sklepów z dziecięcą odzieżą i obuwiem? Browar odpada, ze wzgl na sklepy raczej droższe niż tańsze. Jak wygląda pod tym względem Panorama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tycja80 Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 26.08.10, 12:02 jeśli chodzi o buty to polecam Factory outlet w Luboniu. jest świetny sklep geoxa w bardzo przystępnych cenach, aczkolwiek od czerwca nie byłam więc nie wiem jak z obuwiem zimowym. odzież zawsze kupuję w sklepach sieciowych typu H&M, reserved (często są obniżki). możesz zobaczyć tez w M1, tam są i sieciówki i sklepy z butami, ostatnio super kalosze dla dziecka kupiłam w CCC. nie wiem czy pomogłam, ale polecam się na przyszłośc Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 26.08.10, 12:20 szukam raczej bluzek i spodni do biegania w przedszkolu myslałam o Endo, w Browarze lecz tam poz asezonem obnizek ceny są dośc wygórowane pewnei bede musiała w kilka miejsc i tak pojechac Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 26.08.10, 21:00 nie ma już tego sklepu Geoxa, nad czym bardzo ubolewam, bo byłam wierną klientką. Obeszłam całe Factory dwa razy w zeszłą niedzielę i nie ma, no nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 26.08.10, 13:55 Panorama- jeden sklep chyba z odzieżą dziecięcą, więcej tam nie kojarzę... W Factory w Luboniu jest cocodrillo z niezłymi przecenami. Ogólnie centra handlowe to raczej samo cocodrillo, smyk i gluck, 5-10-15. I na tym koniec... Pati i Max na Polnej- drogo. Jest jeden spory sklep typowo dziecięcy koło Auchan Swadzim. Odpowiedz Link Zgłoś
agazagie Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 26.08.10, 16:21 No właśnie w "Pati i Maksie" nie jest tak drogo jak by się mogło wydawać. Sklep jest porządnie zaopatrzony, często są przeceny ubrań i butów. Fajny jest sklep "Dziecko" w galerii Malta (przy samym wyjściu na kładkę). Tam też jest dużo przecen. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 26.08.10, 20:42 > No właśnie w "Pati i Maksie" nie jest tak drogo jak by się mogło wydawać. Naprawdę? Letnia sukienka, prosty krój, byle jaka bawełna >100zł... Lepszej jakości sukienki, o podobnym kroju, kupiłam ostatecznie w Mothercare za 25zł/szt (nie w przecenie!). Może to kwestia co kto uważa za drogie, dla mnie ceny tam są z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewuchaklucha Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 26.08.10, 20:48 ja jeżdżę do plazy, jest tam h&m, zara, reserved, mothercare, 5-10- 15, smyk, ze 3 sklepy z butami dla dzieci, ccc, a w pestce obok jest kiddie i diechmann oraz c&a. Odpowiedz Link Zgłoś
gkozlow Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 26.08.10, 20:57 W Plazie jest sporo sklepów z odzieża dla dzieci: Cocodrillo, Marquita, Quadro (coś tam - nie pamiętam,5-10-15, Smyk, Nike kids, H&M, Zara kids, Reserved, buty także są. Proponuje wejść na strony centrów handlowych i zobaczyc jakie mają sklepy dla dzieci A jeśli chodzi o endo to zdeje się że na stronie mają jeszcze przeceny Odpowiedz Link Zgłoś
anetus1981 Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 09.09.10, 11:28 Na ul. Truskawieckiej 3 jest hurtownia INTERMAX, mają odzież firmy Mariquita. Można kupic odzież dziecięcą w niskiej cenie, ja tam kupiłam sporo ciuszków dla mojej dzidzi. No i oczywiście Cocodrillo w Factory... Odpowiedz Link Zgłoś
toffix Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 09.09.10, 12:24 Tańsze rzeczy to kupuję w auchan,w tesco, w panoramie bardzo lubię pepco. Dla 2-letniego dziecka nie potrzebuję ubrań wytrzymałych bo i tak ponosi "chwilkę" Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 09.12.10, 20:29 ja po buty do Bartka biegam - ostatnio kilka razy z kolei byłam akurat w Malcie i zawsze na jakieś promocje trafiałam - różne, albo obniżki, albo jakiś gadżet - naklejkę albo kolorowankę) a raz to nawet dostałam bilet do kina dla dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
bajkolubka Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 10.12.10, 09:44 W Factory jest sklep polskiej marki z wloska nazwa Quadro Foglio bodajze. Poza tym jest outlet Smyka. Ceny sa przystepne, ale w danym rozmiarze sa tylko pojedyncze sztuki, wiec trzeba miec szczescie, zeby upolowac to, czego sie akurat potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Sklepy dla dzieci - Poznań 11.12.10, 18:33 polecam Akpol - ul. Kraszewskiego, Pati i Maks - Polna, Pestka, Plaza - tam jest największy wybór i ceny do zaakceptowania Odpowiedz Link Zgłoś