pilus09 28.01.13, 12:38 Witam, mam do was pytanie, jak oni sie sprawdzaja i czy to prawda ze 16 lutego organizuja jakieś zajęcia bezpłatne ? Wypowiedzcie się, z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daoem23 Re: Wesołe Koziołki 14.02.13, 14:11 Ja do nich nic nie mam Jak dla mnie wszystko jest ok, opieka jest bardzo miła i przyjazna Wszystko mają super opanowane Też coś słyszałam o 16 lutym Odpowiedz Link Zgłoś
miniaretta Re: Wesołe Koziołki 21.02.13, 09:32 A ja byłam na tych drzwiach otwartych i mam pozytywne wspomnienia ;p Chętnie przeczytam jeszcze opinie mam, których dzieci tam przebywają... Jest ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
karcia0311 Re: Wesołe Koziołki 23.04.13, 08:34 Kilka tygodni temu zapisałam swoją córkę do żłobka. Muszę przyznać, iż na chwilę obecną jestem bardzo zadowolona z podjętej decyzji. Motywowałam się bliskością od miejsca zamieszkania oraz rekomendacjami innych znajomych. Do tej pory wszystko w jak najlepszym porządku. Zdecydowanie czuję, iż córka jest pod dobrą opieką. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.n1982 Re: Wesołe Koziołki 24.04.13, 15:09 polecam. żłobek wart uwagi rodziców i ceny jaką trzeba zapłacić za opiekę. niczego nie brakuje, doskonale wywiązują się ze zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
tymuszko Re: Wesołe Koziołki 28.05.13, 11:12 Na początku nie byłam przekonana ale mąż i znajomi mnie przekonali. Teraz wiem że się myliłam ten żłobek jest bardzo dobry i fajnie że się na niego zdecydowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
roteiroo Re: Wesołe Koziołki 03.06.13, 09:28 Zgadzam się z Tobą. Nie ma takiej drugiej opcji w mieście. Z tego co wiem to mają same przychylne recenzje nie tylko wśród moich znajomych ale też w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kromerek17 Re: Wesołe Koziołki 17.07.13, 14:27 Witam chciałbym się spytać gdzie dokładnie się znajduje ten żłobek? Odpowiedz Link Zgłoś