antidotumm 28.11.06, 13:47 Czy ktos moglby mi polecic takiego pediatre? Wazne jest, aby nie byl to lekarz ktory pochopnie zapisuje antybiotyki. Bede wdzieczna za rade! (chodzi o Poznan, a konkretnie Jezyce okolice Ogrodow) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magaba Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 28.11.06, 18:08 Znam panią doktor,nie pamiętam w tej chwili nazwiska,króra przychodzi do domu. Czy zapisuje pochopnie antybiotyki,to nie wiem, bo nie miałam potrzeby,żeby zapisywała. Ale jest b.sympatyczna i wydaje mi się kompetentna. Wyleczyła mi córeczkę. Jeśli jesteś dalej zainteresowana,daj znać- wtedy podam do niej tel. na skrzynkę gazetową. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magaba Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 28.11.06, 18:10 Aha, nie ma znaczenia jaka to jest dzielnica Poznania,stawka jest taka sama. I przyjeżdża w miarę szybko. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludekw Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 28.11.06, 20:20 magaba Prosze podaj mi namiary na tą lekarke . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magaba Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 28.11.06, 23:09 krasnoludekw, wysłałam ci maila na poczte gazetową. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marthotel Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 29.11.06, 22:42 czy mogłabym tez prosić o kontakt do Pani Dr....., dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
asiula30 Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 30.11.06, 08:37 Ja mam Pania dr ktora praktycznie zawsze przyjdzie nawet pozno wieczorem, mieszka na Wołyńskiej (Solacz), P. dr. jest neonatologiem i pracuje na Mickiewicza, kiedy jest w szpitalu rzadko odbiera tel. ale jak sie nagrac to zawsze oddzwania za wizyte bierze 50 pln i nie przepisuje pochopnie antybiotyków kiedys prosilam zeby zapisala mi dla malego Baktrim nawet to mi odradzala, bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vion Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 30.11.06, 14:49 prosze o namiary na pania doktor z mickiewicza .prosze o odpowiedz na lamach forum ,zeby inne forumowiczki tez skorzystaly. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
asiula30 Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 07.12.06, 15:09 Podaje adres i nr telefonu Adanowicz Maria Gabinet Pediatryczny Poznań, ul. Wołyńska 40 a, tel. 061 848 08 28 jesli nie ona odbierze to jej mama mozna wtedy poprosic o tel kom.(mi gdzies wsiakl maz ma w swojej komorce)ale jakby ktos chcial to podam wieczorem Asia Odpowiedz Link Zgłoś
marthotel Re: Prywatny pediatra z wizytami domowymi 02.12.06, 22:16 bardzo proszę o podanie telefonui do Pani drz Sołacza. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ankabrt do Asiula30 23.01.07, 15:16 Witaj! Jaki jest koszt wizyty u dr , o której pisałaś? pzdr Ania Odpowiedz Link Zgłoś
felicyta13 Re: do Asiula30 23.01.07, 21:13 naszą córeczkę leczy pani dr, która pracuje na Lutyckiej. Jestem z niej bardzo zadowolona. Antybiotyki dawkuje bardzo rozsądnie. No i przy tym jest sympatyczna. Wszystko wyjaśni. Doradzi przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
cathea Re: do Asiula30 20.03.07, 08:51 Bardzo proszę o podanie namiarów na prywatnych pediatrów. Może być na maila: carokaro@interia.pl Pilne niestety bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaaa Re: do Asiula30 20.03.07, 19:10 Witam, odpowiadam szybko bo sama niedawno pilnie potrzebowałam i wiem w jakim byłam stresie A więc z przegladania watków na forum spisałam sobie kilka nazwisk: -dr. Ewa Sobczak 602 266 964 -dr. Schwartz 061 8409375 (ale ona chyba nie przyjezdza na wizyty domowe) -dr. Mościcka 601 690 302 (ale o niej to czytałam bardzo różne i skrajne opinie -od zachwytu po mocną krytke) -dr. Adanowicz (Jedynie ona była u mojego niemowlaczka na wizycie odmowej, wiec tyko co do niej moge sie wypowiedziec - ale tez nie zbyt obszernie bo była tylko raz i to w zasadzie na wizycie patronazowej - bo moj z przychodni lekarz sie nie sprawdził. A więc: młoda, sympatyczna, wnikliwa, była dosc długo, odpowiadała na wszystkie pytania - co wiecej sama duzo z sienie mówiła) Mam nadzieje ze pomogłam Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś