Gość: CathyM IP: *.* 10.09.02, 08:29 Witam,Zamierzamy opłacić opiekę połoznej przy porodzie. Czy znacie może kogoś godnego polecenia ?Bedę wdzieczna za informacje.Cathy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emama Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 10.09.02, 13:42 Rodziłam w Klinice Św. Rodziny i uważam,że wszystki położne są tam bardzo miłe. Podejrzewam, że opłacone czy nie są tak samo kompetentne i miłe. Myślę,że wystarczy opłacić salę porodów rodzinnych.Pozdrawiam. Asik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CathyM Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 10.09.02, 14:46 Asik,I jesteś generalnie zadowolona z Kliniki ?U mnie mąż jeszcze się decyduje co do porodu rodzinnego, no i się zastanawiam czy zapewnić sobie od razu opiekę położnej...PozdrawiamCathy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villi Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 12.09.02, 07:51 Ja tam rodziłam, potwierdzam, położne są bardzo miłe, a zwłaszcza jedna: Grażyna Szurkowska. Tylko niej zawdzięczamy to, że nasz poród był niezapomnianym przeżyciem, mimo iz zakończył się cesarką Jeśli jesteś zainteresowana kontaktem daj znać na priva.PozdrawiamVilli i półtoraroczny Miś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaAQQ Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 12.09.02, 20:23 Ja polecam Katarzynę Piechurę. Bardzo miło się z nią rodziło, nie narzucała się, masowała, proponowała ekwilibrystykę nałóżkową, bo oczywiście oksytocynka w łąpę i ktg na brzuchu uniemożliwiały mi dalsze harce czy spacery.A oddział położniczy - super! Jak w domu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emama Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 12.09.02, 10:17 Witaj Cathy!Ja uważam, że opłacenie sali do porodó rodzinnych wystarczy. Ja miałam cesarkę ( o czym wiedziałam już miesiąc przed porodem ), ale przed operacją leżałam na sali porodów rodzinnych i wszyscy nade mną skakali. Uważam, że jest to szpital i personel na medal.Twój wybór szpitala jest trafiony w 10-tkę. Mi osobiście nie chciało się stamtąd wychodzić. Dodam, że byłam pierwszy raz w szpitalu. W ogóle jestem nieufna w stosunku do lekarzy i staram się ich unikać. Dzięki lekarzowi z tej Kliniki mam sliczną i zdrową 4-miesięczną córcię.Jakbyś miała więcej pytań to pisz na priva.Pozdrawiam. Trzymaj się cieplutko. Asik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia2 Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 12.09.02, 23:21 Cathy,Ja też rodziłam w tym szpitalu rok temu i generalnie byłam zadowolona. Rodziłam z położną Justyną Kruger - miła, spokojna i fachowa. Polecam.Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek_poznan Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 05.10.02, 21:17 czesc , rodzilismy tam z zona 7 dni temu , musze generalnie powiedziec ze z reguly szukam dziury w calym , czepiam sie i jestem niezadowolony ( zwlaszcza z tzw panstwowej sluzby zdrowia) ale to co zobaczylem w tej klinice to absolutny rekord swiata, wszystkie polozne sa nadzwyczj zyczliwe ,wydaje sie ze byly tam tylko iwylacznie dla nas . My rodzilismy z Pania szurkowska , i to byl wulkan zycvzliwosci ciepla i pomocy po prosty brak mi slow. Lekarze jak lekarze ale polozne super .Pamietak to one sa najwazniejsze ,Zycze szczescia i udanego rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariaadamska Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 16.09.02, 17:39 Jestem położną z wieloletnią praktyką na sali porodowej(Klinika św. Rodziny). Obecnie prowadze szkołę rodzenia, a także asystuję rodzącej na sali porodowej, dodatkowe informacje może Pani uzyskać na mojej stronie http:/szkolarodzenia.w.interia.pl , serdecznie pozdrawiam Maria Adamska Odpowiedz Link Zgłoś
xieli Re: Klinika Św Rodziny - Położna 02.07.03, 01:23 Nie wiem, czy ktoś jeszcze dotrze do mojego posta, bo minęło już prawie 10 miesięcy, ale czuję się zobowiązana do wypowiedzenia się, bo kiedy dyskutowaliście tu o położnych z Kliniki Św. Rodziny, urodziłam tam Zuzankę, 16 września 2002, a tak właśnie datowany jest post pani Marii Adamskiej. Entuzjastyczne opinie o tamtejszych położnych całkowicie potwierdzam, co nie było dla mnie zresztą zaskoczeniem, bo moje pierwsze dziecko rodziło się w podobnej atmosferze. I jeszcze raz bardzo dziękuję świetnej położnej p. Magdzie Rodak. Dziewczyny, które wtedy rodziły zastanawiały się, jak to jest, że tu wszyscy są tacy do rany przyłóż, a któraś z położnych wytłumaczyła nam, że to zasługa pani Marii, choć już tam nie pracuje. Chyba coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaTosi Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 22.09.02, 22:42 Witajja też rodziłam w tej klinice (rok temu) i jestem bardzo zadowolona. Położne wszystkie bardzo miłe, fachowe. Rodziłam z położną Grażyną Szurkowską, Polecam!. Trzymam kciuki. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itanka Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 27.09.02, 19:36 Witaj!!Martynka urodziła sie w tej klinice (potocznie nazywanej Engla-)))) ) 13.06.2002 r. Od początku wiedziałam, że TAM!!Wszystko - opieka, zainteresoawanie personelu, serce jakim zostałam obdarzona etc... na dużą SZÓSTKĘ z +. W szczególnośc chciałabym polecić Tobie połozną Grazynkę Rewers - 100% doświadczenia i fachowosci i nieprzeliczalne na procenty SERCE, DOBROĆ, WYROZUMIAŁOŚĆ. Mówiąc krótko - właściwy człowiek na właściwym miejscu!!!!Pozdrawiam, trzymając kciuki Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CathyM Re: Klinika Św Rodziny - Położna IP: *.* 30.09.02, 14:05 Dziękuję ogromnie za informacje.Widzę, że mój wybór co do Szpitala, całkiem mi się udał Teraz jeszcze tylko decyzja co do położnej POzdrawiamCathy Odpowiedz Link Zgłoś