Dodaj do ulubionych

Szukam DOBREGO pediatry

IP: *.* 29.12.02, 23:54
WitamSzukam dobrego, takiego z prawdziwego zdarzenia, pediatry, który przyjedzie do domu w razie choroby dziecka, bedzie je znał i chciał z nami rozmawiać w razie jakiś wątpliwości.Może znacie kogoś takiego. Może to być nawet lekarz prywatny. Pozdrawiam i czekam na Wasze rady Jedynka
Obserwuj wątek
    • Gość: Hermiona Re: Szukam DOBREGO pediatry IP: *.* 30.12.02, 17:44
      Hej! Mogę Ci polecić dr Witosława Wojewodę, tel. dom. 866 86 39. Przyjeżdżał do mojej Oli już 10 lat temu, potem była kilkuletnia przerwa, a przedwczoraj wezwałam go do Jędrusia.W ciągu dnia zwykle go nie ma w domu, bo pracuje w szpitalu (chyba na Lutyckiej, ale nie jestem pewna), ale popołudniu i w weekendy można się z nim skontaktować. Zresztą, przypominam sobie, że nawet jeśli był w szpitalu, to w razie bardzo naglących sytuacji można było tam do niego zadzwonić, choćby po to, żeby się "skonsultować".Jest to starszy pan, cierpliwy, z podejściem do dzieci. Można go spokojnie o wszystko wypytać, bo nie wpada "jak po ogień". Myślę, że jest wart polecenia. Ale.... i mnie się zdarzało, że lekarz wychwalany przez kogoś pod niebiosa, mnie zapadł w pamięci jako ktoś nieprzyjemny czy wręcz niedouczony, więc dobrze by było, gdyby ktoś jeszcze coś na temat "mojego" lekarza napisał.:hello: Monika
      • Gość: Dorota25,5 Re: Szukam DOBREGO pediatry IP: *.* 07.01.03, 16:19
        Chciałabym sie spytać ile bierze za wizyte w domu.I czy on jest prywatnym lekarzem czy z WKCH.Bo ja też szukam lekarza dobrego, bo na mojej sie zawiodłam i nie mam już zaufania.Dorota mama Julii.
    • Gość: grabofon Re: Szukam DOBREGO pediatry IP: *.* 02.01.03, 21:25
      Hej, zgadzam się z Hermioną. Dwa lata temu, gdy Kuba był chory a nasza Pani Doktor z przychodni wyjechała przyjechał na wizytę domową i byłam bardzo zadowolona, bo uspokoił mnie, do zwykle nieufnego dla personelu medycznego Kuby miał świetne podejście.Polecam gorąco.Becia
    • Gość: falin Re: Szukam DOBREGO pediatry IP: *.* 07.01.03, 00:28
      witajja monotematyczniewojewoda to kochany czlowiek leczy trzech moich synow nawet na wakacjach dzwonie i zawsze uslysze cieple slowodzieci go ubostwiaja ma ksywe dobry pan doktorpozdrawiam i polecam agnieszka(mama juliusza jeremiego i makarego)
    • Gość: Hermiona Re: Szukam DOBREGO pediatry IP: *.* 07.01.03, 16:52
      Dr Wojewoda to pediatra prywatny - tyle ja w każdym razie wiem. Poznałam go 10 lat temu, kiedy moja Ola zachorowała, a była niedziela i zadzwoniłam do czegoś w rodzaju prywatnego pogotowia (nazywało się chyba "PULS" czy jakoś tak) i właśnie jego do mnie wysłali - pewnie tam pracował oprócz szpitala. Dał mi wtedy swój tel. prywatny, więc parę razy z jego pomocy skorzystałam. Potem było parę lat przerwy, bo wyprowadziliśmy się z Poznania, a od niedawna znów tu mieszkamy i... oczywiście tym razem Jędruś się rozchorował - w sobotę. Żaden pediatra z osiedla nie mógł przyjechać, bo był to czas między Świętami a Nowym Rokiem,aż przypomniałam sobie o drWojewodzie. Za wizytę ode mnie wziął 50 zł. Pamiętam, że jak Ola chorowała i najpierw zapisał antybiotyk, który ją uczulił, to przyjechał z nową receptą i nie chciał już wtedy pieniędzy. Ale nie wiem, na ile to reguła. Tak czy owak jak tylko go zobaczysz, to będziesz wiedziała, że to lekarz - jest taki....DOKTOROWATY - w dobrym tego słowa znaczeniu.:):hello: Monika
    • Gość: Jedynka Re: Szukam DOBREGO pediatry IP: *.* 08.01.03, 21:16
      WitamBardzo wszystkim dziękuje za odpowiedź. Jak widać godnym polecenia lekarzem jest dr. Wojewoda. Na pewno skorzystam.Pozdrawiam Jedynka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka