felicyta13 28.01.07, 08:52 Moje drogie, macie może sprawdzonych stomatologów dzieciecych, którzy maja odpowiednie podejście do dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rad_q Re: Pierwsza wizyta u dentysty 28.01.07, 21:43 U córki pojawiła się próchnica w wieku 2 lat. ma teraz 6 lat i wizyty u stomatologa są dla niej "chlebem powszednim". Polecam "EL-DENT", ul Samrmacka 15, (061) 656 97 97. Pani doktor Eliwra jest b. sympatyczną osobą, moja córka ją bardzo lubi. Przegląd jest bezpłatny, dziecko bawi się jeżdżąc na fotelu do góry i na dół, naciska guziczki i leci woda, itp, itd...W gabinecie jest RTG, możliwe jest leczenie "komputerowe"... Jeden minus: to chyba nie jest najtańszy gabinet w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
felicyta13 Re: Pierwsza wizyta u dentysty 30.01.07, 21:32 Już widze plusy. Jestem imienniczką p.dr.Po drugie, bardzo blisko mojego miesjca zamieszkania. Cena nie gra roli. Pierwsz wizyta to wielkie wydarzenie (ale mogłabyś mi powiedzieć, ile kosztuje ja wizyta.) Odpowiedz Link Zgłoś
rad_q Re: Pierwsza wizyta u dentysty 30.01.07, 22:19 Przegląd jest bezpłatny. Cena zalezy od tego, co jest robione: tzn jakie jest znieczulenie, jakiej wielkosci uzupełnienie, czy jest zdjęcie....itp, itd. najlepiej zadzwonić i spytać się samemu. Odpowiedz Link Zgłoś