Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CKM do wora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:42
    Jestem pewny że ta zbieranina ,,mapetów,, z CKM będzie poza pierwszą czwórką
    Obserwuj wątek
      • psyhol2 Re: CKM do wora 18.12.05, 15:01
        A ja myślę,że czas najwyższy wprowadzić KSM, który po uwolnieniu rynku stał się
        bardziej potrzebny niż dawniej. Bowiem patrząc na zmontowane składy Tarnowa i
        Częstochowy mozna na wstępie rozgrywek przewidzieć ich pozycje w tabeli. A
        kiedy wynik jest znany, to widowisko traci na atrakcyjności, traci żużel. Ale
        to dla naszych tepogłowych działaczy nie dociera. Ważne aby jego zespół miał
        się dobrze a reszta nie pada na pysk.
        • Gość: CKM Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:07
          Po części masz niestety rację
          • Gość: Szrek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:12
            KSM jest niczym. Najważniejsze jest przestrzeganie zasady: klub z zaległościami
            finansowymi wypada z gry. I skończą się 1 sezonowe kariery
        • jarekbal Re: CKM do wora 15.02.06, 22:45
          a co Ty widzisz nadzwyczajnego w składzie CKM? bo ja nic.....
      • Gość: LEW Re: CKM do wora IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:37
        Jestem pewny że zbir będzie płakał na koniec sezonu.
      • czefan Re: CKM do wora 19.12.05, 11:55
        Też nie jestem za bardzo pewny, czy KSM to dobre rozwiązanie. A kolega ZBIR
        pewnie lubi obrażać, ale myślę, że nie wszyscy ze Związku Białorusi i Rosji
        (Z.B.I.R.) są tacy niegrzeczni.
        • Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:32
          A ty niewiesz że jak łukaszenka mówi to mówi.
          Życze wam sukcesów , chociaż mam ,,widzenie,, że Prezes Śmietanka wyprowadzi
          was w pole.
          A kto mistrzem będzie .... ......
          A jak zgadniesz to odpisz.
          • Gość: Aga Re: CKM do wora IP: *.petrus.com.pl 19.12.05, 19:58
            Gość portalu: zbir napisał(a):
            > A kto mistrzem będzie ....
            > A jak zgadniesz to odpisz.

Zbir już zapewne posiada tę cenną informację :-) Eh, takiemu to dobrze...
            Tak tylko wtrącę - skoro to na zgadywaniu polega, to zamiast meczu można by coś
            w stylu koła fortuny urządzać, tylu nerwów by nie było i kontuzji jakby mniej..?
            • Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:33
              A ja chciałbym zapytać gdzie w końcu będzie jeżdził RYSIEK.
              Nie chce wam - CKM - tak dop........Ć.
              Ale prawda jest nieubłagana.
              CKM - BARAŻE
            • Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:33
              A ja chciałbym zapytać gdzie w końcu będzie jeżdził RYSIEK.
              Nie chce wam - CKM - tak dop........Ć.
              Ale prawda jest nieubłagana.
              CKM - BARAŻE
              • Gość: LEW Re: CKM do wora IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:46
                Mam dla Ciebie zbir propozycje, napisz sobie na kartce skład swojej ukchanej
                druzyny obok skład CKM, potem przez chwilę się ZASTANÓW nad tymi zespołami i ..
                ......................, tylko nie popadnij w kompleksy.
                Myśl to nie boli

pozdrawiam
                • Gość: m Re: CKM do wora IP: *.prenet.pl 20.12.05, 14:55
                  daj na luz, ten koles jest dziwny - wystarcyz przeczytac jego wypowiedzi z ostatniego tygodnia to sie okaze ze wszystkie 8 druzyn bedzie jezdzic w barazach.

marny prowokator i tyle. zamiast tlumaczyc cos komus niereformowalnemu lepiej sobie poczytac inny temat albo poszukac w internecie czegos ciekawszego a tego calego zbira najprosciej ignorowac, po paru dniach sam zniknie.

papa zbirze.
                  • Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:13
                    CKM - MISTRZEM BYŁ.
                    I NAJLEIEJ NIECH TAK JUŻ ZOSTANIE.
                    • Gość: katon 2 Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:08
                      A kysz siło nieczysta obyś się smażył w czeluściach piekła. Egzorcysta by ci się przydał :)
                    • Gość: jot Re: CKM do wora IP: 195.116.81.* 23.12.05, 15:32
                      zbir! czemu jesteś taki chamski?
                      Można mieć swoje sympatie i antypatie.
                      Ale nie w ten sposób.
                      Wesołych Świąt!!!
                    • Gość: katon2 Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 23:51
                      Wesołych świąt, a potem święta, święta i po świętach i trzeba będzie wrucić z przepustki do swojej ciasnej celi gdzie kumple znowu poszerzać będą odbyt.
                      Tak kończą zbiry
      • Gość: maciek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:23
        mistrz mistrz ckm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: maciek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:26
          w tym roku nie bedzie mocnych na ckm
          • Gość: Szrek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:25
            Nie martw się Maćku. Medycyna ciągle robi postępy i nie jesteś na straconej
            pozycji
            • Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:14
              CKM - MOŻE I MISTRZEM JEST ALE TYLKO W GŁOWACH TAKICH KIBICÓW JAK Maciek
              • Gość: Szrek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:37
                Mam nadzieję Zbirze, że porównaniem do Maćka nie chciałeś obrazić żadnego
                kibica...?
                • Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:22
                  SZREK TY JESTEŚ KIBICEM?
                  ZAWISTNYM I MSCIWYM TAKI Z CIEBIE KIBIC !!!!!!
                  • Gość: Szrek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 07:33
                    Nie uważam się za zawistnego i mściwego. Ale masz prawo mieć inne zdanie
                    • lilutka Re: CKM do wora 30.01.06, 01:43
                      żużel
                      • lilutka Re: CKM do wora 30.01.06, 01:46
                        lublin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka