Gość: zbir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:42 Jestem pewny że ta zbieranina ,,mapetów,, z CKM będzie poza pierwszą czwórką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psyhol2 Re: CKM do wora 18.12.05, 15:01 A ja myślę,że czas najwyższy wprowadzić KSM, który po uwolnieniu rynku stał się bardziej potrzebny niż dawniej. Bowiem patrząc na zmontowane składy Tarnowa i Częstochowy mozna na wstępie rozgrywek przewidzieć ich pozycje w tabeli. A kiedy wynik jest znany, to widowisko traci na atrakcyjności, traci żużel. Ale to dla naszych tepogłowych działaczy nie dociera. Ważne aby jego zespół miał się dobrze a reszta nie pada na pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:07 Po części masz niestety rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:12 KSM jest niczym. Najważniejsze jest przestrzeganie zasady: klub z zaległościami finansowymi wypada z gry. I skończą się 1 sezonowe kariery Odpowiedz Link Zgłoś
jarekbal Re: CKM do wora 15.02.06, 22:45 a co Ty widzisz nadzwyczajnego w składzie CKM? bo ja nic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEW Re: CKM do wora IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:37 Jestem pewny że zbir będzie płakał na koniec sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
czefan Re: CKM do wora 19.12.05, 11:55 Też nie jestem za bardzo pewny, czy KSM to dobre rozwiązanie. A kolega ZBIR pewnie lubi obrażać, ale myślę, że nie wszyscy ze Związku Białorusi i Rosji (Z.B.I.R.) są tacy niegrzeczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:32 A ty niewiesz że jak łukaszenka mówi to mówi. Życze wam sukcesów , chociaż mam ,,widzenie,, że Prezes Śmietanka wyprowadzi was w pole. A kto mistrzem będzie .... ...... A jak zgadniesz to odpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CKM do wora IP: *.petrus.com.pl 19.12.05, 19:58 Gość portalu: zbir napisał(a): > A kto mistrzem będzie .... > A jak zgadniesz to odpisz. Zbir już zapewne posiada tę cenną informację :-) Eh, takiemu to dobrze... Tak tylko wtrącę - skoro to na zgadywaniu polega, to zamiast meczu można by coś w stylu koła fortuny urządzać, tylu nerwów by nie było i kontuzji jakby mniej..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:33 A ja chciałbym zapytać gdzie w końcu będzie jeżdził RYSIEK. Nie chce wam - CKM - tak dop........Ć. Ale prawda jest nieubłagana. CKM - BARAŻE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:33 A ja chciałbym zapytać gdzie w końcu będzie jeżdził RYSIEK. Nie chce wam - CKM - tak dop........Ć. Ale prawda jest nieubłagana. CKM - BARAŻE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEW Re: CKM do wora IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:46 Mam dla Ciebie zbir propozycje, napisz sobie na kartce skład swojej ukchanej druzyny obok skład CKM, potem przez chwilę się ZASTANÓW nad tymi zespołami i .. ......................, tylko nie popadnij w kompleksy. Myśl to nie boli pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: CKM do wora IP: *.prenet.pl 20.12.05, 14:55 daj na luz, ten koles jest dziwny - wystarcyz przeczytac jego wypowiedzi z ostatniego tygodnia to sie okaze ze wszystkie 8 druzyn bedzie jezdzic w barazach. marny prowokator i tyle. zamiast tlumaczyc cos komus niereformowalnemu lepiej sobie poczytac inny temat albo poszukac w internecie czegos ciekawszego a tego calego zbira najprosciej ignorowac, po paru dniach sam zniknie. papa zbirze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:13 CKM - MISTRZEM BYŁ. I NAJLEIEJ NIECH TAK JUŻ ZOSTANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon 2 Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:08 A kysz siło nieczysta obyś się smażył w czeluściach piekła. Egzorcysta by ci się przydał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: CKM do wora IP: 195.116.81.* 23.12.05, 15:32 zbir! czemu jesteś taki chamski? Można mieć swoje sympatie i antypatie. Ale nie w ten sposób. Wesołych Świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 23:51 Wesołych świąt, a potem święta, święta i po świętach i trzeba będzie wrucić z przepustki do swojej ciasnej celi gdzie kumple znowu poszerzać będą odbyt. Tak kończą zbiry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:23 mistrz mistrz ckm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:26 w tym roku nie bedzie mocnych na ckm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:25 Nie martw się Maćku. Medycyna ciągle robi postępy i nie jesteś na straconej pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:14 CKM - MOŻE I MISTRZEM JEST ALE TYLKO W GŁOWACH TAKICH KIBICÓW JAK Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:37 Mam nadzieję Zbirze, że porównaniem do Maćka nie chciałeś obrazić żadnego kibica...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:22 SZREK TY JESTEŚ KIBICEM? ZAWISTNYM I MSCIWYM TAKI Z CIEBIE KIBIC !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: CKM do wora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 07:33 Nie uważam się za zawistnego i mściwego. Ale masz prawo mieć inne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś