Dodaj do ulubionych

Meble dla dzieci

11.07.03, 18:37
Poszukuje fajnych mebli do pokoju dzieciecego. Macie moze pomysly jak go
urzadzic i gdzie takie znalezc? (IKEA odpada). Ola ma roczek i niestety
coraz wiecej ubranek...
Dodam, ze pokoj jest nietypowy - 2 na 5 metrow. No i mamy w nim juz lozeczko
i wersalke.
Dzieki za podpowiedzi gdzie sa takie meble.
Ewa
Obserwuj wątek
    • doska76 Re: Meble dla dzieci 11.07.03, 22:11
      moze VOX ?

sklep firmowy w Janikowie, na trasie do Gniezna lub w M1.
    • mamarcina Re: Meble dla dzieci 13.08.03, 09:26
      vox jest b.ładny ale drogi.
      ja dla mojego chłopca kupiłam zestaw "małgosia" z firmy "blach&red&white"
      maja stoisko w komornikach w "top meble".
      ceny b.dobre.
      poizdrwaiam ,mama 5 letniego marcinka.
    • podla20 Re: Meble dla dzieci 27.10.18, 16:42
      Polecam drewniane meble z Nizio Home, www.niziohome.pl/, moja przyjaciółka zamawiała tam meble do dziecięcego pokoju
    • zzsot2zz Re: Meble dla dzieci 21.11.18, 11:57
      Pokój dziecięcy przede wszystkim trzeba urządzić tak, aby był bezpieczny i praktyczny. Na podpowiadamy.pl/jak-wybierac-meble-dzieciece-czym-kierowac-sie-wybierajac-meble-dla-dzieci/ można znaleźć wiele porad w tym temacie. Myślę, że najważniejszy jest materiał, z którego są wykonane meble. W końcu to głównie od niego zależy wytrzymałość.
    • karola87 Re: Meble dla dzieci 29.01.19, 17:56
      Polecam Nizio Home, drewwniane, piękne i solidne meble. Możliwość realizacji indywidualnych www.niziohome.pl/
    • polya1982 Re: Meble dla dzieci 27.10.19, 22:10
      Sama nie mam za bardzo zmysłu do urządzanai wnętrz, w tym nawet pokoików dla dzieci. Dlatego zdecydowanie wolałabym zdecydować się na pomoc firmy projektowej jak Abrys z Lubonia - www.abrys.net/. Jednak co profesjonalista to profesjonalista i bez trudu potrafi wyczarować piękne wnętrze, urządzone nowocześnie, przytulnie i przede wszystkim praktycznie i funkcjonalnie.
    • lwiki_pl Re: Meble dla dzieci 29.10.19, 10:18
      Na rynku jest wiele firm oferujących meble dla dzieci. Ale żadna oprócz LWiki nie daje możliwości zmiany wymiarów, kolorów i kształtów. Do tego firma LWiki oferuje meble rosnące. Biurko regulowane jest chronione i opatentowane. Regulacja zaczyna się od 52 cm to jest wysokość już dla 2 latka o wzroście 120 cm. 20 ustawień i regulacja kata nachylenia blatu. ponad 70 wzorów biurek znanych i nie znanych. do tego meble i kontenerki rosnące. Które możemy modyfikować. i wiele więcej. Można to zobaczyć na stronie producenta www.LWiki.pl
    • terencjusz.09 Re: Meble dla dzieci 05.11.21, 10:29
      Myślicie, że używane meble dla dziecka będzie dobrym pomysłem? Wyczytałam o nich na wygodnydom.info.pl/meble-uzywane-w-pokoju-dziecka-wady-i-zalety/ ale wciąż mam obawy, że nie będą dobrej jakości.
    • peter_parker777 Re: Meble dla dzieci 29.01.22, 16:51
      Najlepsze są meble drewniane. Są też najzdrowsze i przyjemnie się w nich mieszka. Nie trzeba nadmienić, że drewniane meble na zamówienie są nie tylko wytrzymałe, ale i najlepiej pozwalają wykorzystać miejsce jakie mamy w domu.
    • lucky2222 Re: Meble dla dzieci 17.02.22, 17:28
      Ja wybrałam meble ze sklepu internetowego dedekids https://dedekids.pl/
      mają bogata ofertę mebli dla dziewczynek,
      mebli dla chłopców.
      Jeżeli brakuje Ci pomysłów na projekt pokoju znajdziesz tam ciekawe propozycje aranżacji pokoju dla dzieci.
      Dopełnieniem jest ciekawy blog ,który jest na bieżąco aktualizowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka