night_breeze 05.10.06, 10:42 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3664423.html I gdzie tu logika?Jak ma funkcjonować człowiek w państwie bezzensów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rak-pustelnik Re: Brak mi słow....ręce opadają 05.10.06, 11:02 Od dłuższego czasu kombinuję co by tu wymyśleć anturzędniczego szczególnie przeciw urzędnikom skarbowym. Bo ludobójstwo to zbyt mało... Tubylec Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Brak mi słow....ręce opadają 05.10.06, 11:15 Tym ktorzy maja za dobrze (urzedasy) i wyzywia sie i tak nie chca pomoc tym ktorzy pomagaja innym bardziej potrzebujacym. Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Brak mi słow....ręce opadają 05.10.06, 22:56 rak-pustelnik napisał: > Od dłuższego czasu kombinuję co by tu wymyśleć anturzędniczego szczególnie > przeciw urzędnikom skarbowym. Bo ludobójstwo to zbyt mało... > Tubylec A może tak śmierć głodowa na pustyni?Albo zamknięcie w klatce,o suchym pysku-w najlepiej zaopatrzonej spiżarni? Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Brak mi słow....ręce opadają 05.10.06, 15:21 Masz racje, Bryzko, to jest jedna wielka PARANOJA :((( Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Brak mi słow....ręce opadają 05.10.06, 23:04 Gdzieś mam taką stronkę na której pisze się protesty do sekretariatu prezydenta i innych d..... Poszukam i jutro wkleję,będziemy protestować przeciw debilizmowi w IV -równie debilnej -edycji Królestwa Bezmyślności i... /coś powinno być jeszcze do pary-/,eeeee tam,idę spać,dobranoc!,ręce mi opadają :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Brak mi słow....ręce opadają 06.10.06, 11:42 A czy wiecie,że to samo zrobili w McDonaldzie?Jakaś organizacja działająca na rzecz bezdomnych wystąpiła do dyrekcjiMcD,o przekazywanie żywności niewykorzystanej potrzebującym I co?Sprawa się rozeszła o opodatkowanie-fiskus chciał zniszczyć tę szacowną firmę.Jasne,lepiej wyrzucić na śmietnik,stamtąd niech bezdomni wygrzebują sobie do woli.... Odpowiedz Link Zgłoś
wasserman.w.wannie Przypomniał mi sie okrutny dowcip, ale niestety 06.10.06, 15:01 pasujacy do tematu ;-( Dlaczegu szczur ma cztery nogi? Żeby zdążyć do smietnika przed emerytem... Sorki, ale tak jakos mi sie skojarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś