konwalia96 03.02.08, 14:50 Witam! Czy są zainteresowane Mamy powstaniem domowego klubu malucha mini żłobka na Ratajach(os.Czecha,Rusa,Lecha ,Tysiąclecia)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katkes Re: Do Mam z Rataj 04.02.08, 14:30 Jestem zainteresowana. Co prawda wracam do pracy i mam już nianię ale chętnie czasmi zostawiłabym moją córkę w miejscu gdzie mogłby się pobawić z innymi dziećmi. Mieszkam na Czecha Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia96 Re: Do Mam z Rataj 04.02.08, 21:58 Mieszkam na Ratajach na os.Czecha i w kwietniu zamierzam otworzyc domowy żłobek dla dzieci od 1 do 3 latek właśnie w tych rejonach.Będzie to u mnie dla czworga dzieci lub wynajmę mieszkanie dla wiekszej ilości maluchów.Jest tu dużo zieleni i miły plac zabaw,a zależy mi na tym ,by dzieci wychodziły na spacer. Współpracowac ze mna będą studentki pedagogiki i pani prowadzaca zajecia muzyczno -ruchowe. Będzie to zarejestrowana działalność i dzieci będą ubezpieczone. Pozdrawiam serdecznie! kontakt:konwalia96@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grendelek Re: Do Mam z Rataj 12.02.08, 18:43 Super pomysł. Jako tata 3-latka mysle, ze to lepsze rozwiazanie niz full-time opiekunka przede wszystkim ze wzgledu na kontakt z innymi dzieciakami a przez to "latwiejszy start" do przedszola... Odpowiedz Link Zgłoś