sonia1328 27.06.08, 23:23 witam wszystkich...jestem mamą pieciomiesiecznego chlopca i chciałam prosić o pomoc w kwesti ubranek,jakich kolwiek akcesori! Jednym słowem kazda pomoc bedzie mile widziana za co z góry dziekuje. Ela wraz z synkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaole Re: mile widziana pomoc 28.06.08, 16:48 pomoc znajdziesz na forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42644 Odpowiedz Link Zgłoś
elkusia Re: mile widziana pomoc 30.06.08, 14:35 Mam córkę ale co nieco chyba się uzbiera: trochę pluszaków, grzechotki, kocyk, ciuszki, stojak do wanienki, fotelik do samochodu (intensywnie używany ale bezwypadkowy), i zobaczę co jeszcze. Daj znać jak przekazać, skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia1328 Re: mile widziana pomoc 02.07.08, 11:34 z gory dziekuje pania za pomoc! mieszkam w okolicach poznania z tego co pania wypisała byłaby zainteresowana pajacykami,koszulkami,zabawkami itp. oraz fotelikiem,tylko mam zapytanie na jak duże dziecko ono jest? bo ja posiadam fotelik ale ten pierwszy,a nie chcialabym miec dwuch takich samych! pozdrawiam wraz z synkiem Odpowiedz Link Zgłoś
elkusia Re: mile widziana pomoc 02.07.08, 13:02 fotelik jest pośredni, nie ten pierwszy - kołyska do przenoszenia, tylko na już trochę większe dziecko, chyba jest od 5-6 kg do na pewno 15 kg. Pajacyki i koszulki wywiozłam do mamy, więc dopiero w przyszłym tygodniu od niej odbiorę, dam znać gdy już będę miała u siebie. Umówimy się wtedy jakoś na odbiór. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia1328 Re: mile widziana pomoc 02.07.08, 17:43 w takim razie zostawiam kontakt do siebie poczta; sonia1328@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś