awachowska 04.10.03, 17:36 Szukam używanego fotelika samochodowego INGLESINA dla bobaska. Może ktoś mi sprzeda???? Czy taki fotelik można połączyć ze stelażem wózka.Dzięki czekam na posty. Pozdrawiam Anita mama Antosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciam Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 06.10.03, 10:29 Mam fotelik Inglesina, pasuje na stelaż wózka, ale nie mogę jeszcze sprzedać bo dziecko jest małe. Natomiast zastanów się , czy musi być Inglesina, bo ja uważam, że są lepsze foteliki w tej samej cenie, teraz bym już tego nie kupiła. Wózek Ing. jest OK ale fotelik nie bardzo i ze stelażem używałam tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
awachowska Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 07.10.03, 10:25 Chce kupic ten fotelik tylko dlatego,ze dość często wyjeżdżamy do rodziców do Bydgosczy i w okolice. Są to wyjazdy weekendowe, więc krótkie i tak sobie pomyślałam, ze po co targać cały wózek i fotelik (mam już 2,5 letniego Antolka) jak przez te 2 dni jakoś byśmy wytrzymali bez gondolki.Rodzę dopiero w marcu, więc dlatego pytam o opinie. Czy mogłabyś mi powiedzieć dlaczego ten fotelik nie jest fajny?????? Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
luciam Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 07.10.03, 18:35 Po pierwsze ma szorstki materiał jak dla maleńkiego dziecka, a po drugie jest bardziej siedzeniem niż kołyską i maleńkie dziecko spada na sam dół fotelika a całe oparcie jest niewykorzystane (może to zależy też od wyprofilowania siedzeń w samochodzie ale nie mam porównania) Teraz moje dziecko ma 5 miesięcy i jeszcze zjeżdża w foteliku, bo słabo siedzi, więc ma nogi na oparciu siedzenia samochodu ; jak będzie dobrze siedział, to akurat będzie miał 9 kg ( ma już 8) więc będzie mógł zmienić fotelik na większy, przodem do kierunku jazdy. Moja bratowa kupiła niedawno chicco, jest bardziej przyjazny niemowlęciu. Pozdrawiam Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś
magdaaqq Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 08.10.03, 23:31 Anita! Słyszałam, że foteliki PLAY też pasują na stelaż inglesina, a rozkładają się poziomo! Tyle, że są koszmarnie drogie - może ktoś ma używany? Pozdrowionka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 30.12.03, 22:01 Witam Ja bedę miała do sprzedania fotelik Play Prima w styczniu. Fotelik jest super, bo rozkładany na płasko. Kupiony był w lutym br., używany od maja. Chciałabym sprzedać razem z wózkiem głębokim inglesina, łącznikiem do fotelika Play Prima i fotelikiem Play Prima. Cena za komplet ok. 700zł (cena nowego "zestawu" ok. 1600zł). Zainteresowanych proszę o kontakt na mkj@neostrada.pl. Odpowiedz Link Zgłoś