Dodaj do ulubionych

Fotelik INGLESINA dla bobasa

04.10.03, 17:36
Szukam używanego fotelika samochodowego INGLESINA dla bobaska. Może ktoś mi
sprzeda???? Czy taki fotelik można połączyć ze stelażem wózka.Dzięki czekam
na posty. Pozdrawiam Anita mama Antosia
Obserwuj wątek
    • luciam Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 06.10.03, 10:29
      Mam fotelik Inglesina, pasuje na stelaż wózka, ale nie mogę jeszcze sprzedać
      bo dziecko jest małe. Natomiast zastanów się , czy musi być Inglesina, bo ja
      uważam, że są lepsze foteliki w tej samej cenie, teraz bym już tego nie kupiła.
      Wózek Ing. jest OK ale fotelik nie bardzo i ze stelażem używałam tylko raz.
      • awachowska Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 07.10.03, 10:25
        Chce kupic ten fotelik tylko dlatego,ze dość często wyjeżdżamy do rodziców do
        Bydgosczy i w okolice. Są to wyjazdy weekendowe, więc krótkie i tak sobie
        pomyślałam, ze po co targać cały wózek i fotelik (mam już 2,5 letniego Antolka)
        jak przez te 2 dni jakoś byśmy wytrzymali bez gondolki.Rodzę dopiero w marcu,
        więc dlatego pytam o opinie. Czy mogłabyś mi powiedzieć dlaczego ten fotelik
        nie jest fajny?????? Pozdrawiam Anita
        • luciam Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 07.10.03, 18:35
          Po pierwsze ma szorstki materiał jak dla maleńkiego dziecka, a po drugie jest
          bardziej siedzeniem niż kołyską i maleńkie dziecko spada na sam dół fotelika a
          całe oparcie jest niewykorzystane (może to zależy też od wyprofilowania
          siedzeń w samochodzie ale nie mam porównania) Teraz moje dziecko ma 5 miesięcy
          i jeszcze zjeżdża w foteliku, bo słabo siedzi, więc ma nogi na oparciu
          siedzenia samochodu ; jak będzie dobrze siedział, to akurat będzie miał 9 kg (
          ma już 8) więc będzie mógł zmienić fotelik na większy, przodem do kierunku
          jazdy. Moja bratowa kupiła niedawno chicco, jest bardziej przyjazny
          niemowlęciu. Pozdrawiam Lucyna
          • magdaaqq Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 08.10.03, 23:31
            Anita!
            Słyszałam, że foteliki PLAY też pasują na stelaż inglesina, a rozkładają się
            poziomo! Tyle, że są koszmarnie drogie - może ktoś ma używany? Pozdrowionka
            Magda
            • kasia-j Re: Fotelik INGLESINA dla bobasa 30.12.03, 22:01
              Witam
              Ja bedę miała do sprzedania fotelik Play Prima w styczniu. Fotelik jest super,
              bo rozkładany na płasko. Kupiony był w lutym br., używany od maja. Chciałabym
              sprzedać razem z wózkiem głębokim inglesina, łącznikiem do fotelika Play Prima
              i fotelikiem Play Prima. Cena za komplet ok. 700zł (cena nowego "zestawu" ok.
              1600zł).
              Zainteresowanych proszę o kontakt na mkj@neostrada.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka