kasiage 05.11.03, 15:53 Szukam żłobka w Poznaniu (Rataje). Wiem że publiczne są tu tylko 2. Czy ktoś może słyszał o prywatnym żłobku na tym terenie albo o jeszcze jakimś publicznym? Pozdrowionka Kasia i Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jell Re: żłobki w Poznaniu 06.11.03, 14:36 Podciągam, bo temat mnie rowniez interesuje. Z tym, że mieszkam na Piątkowie, więc, gdyby ktoś miał jakiekolwiek doświadczenia w sprawie żłobków także na tym terenie, to będę wdzięczna! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jell Re: żłobki w Poznaniu 06.11.03, 14:36 Podciągam, bo temat mnie rowniez interesuje. Z tym, że mieszkam na Piątkowie, więc, gdyby ktoś miał jakiekolwiek doświadczenia w sprawie żłobków także na tym terenie, to będę wdzięczna! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaluna Re: żłobki w Poznaniu 06.11.03, 18:25 zapytam z ciekawosci... a dlaczego akurat prywatne?? ja mam corke w Michalkach na Czecha, jestesmy (corka i ja z mezem) zachwyceni. Corka w szatni az sie trzesie z radosci, ze tam idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kakiel1 Re: żłobki w Poznaniu 08.11.03, 00:03 wlasnie, pytanie mnie interesuje o tyle, ze nie widzialam w Poznaniu prywatnego zlobka. Czy cos przeoczylam, czy to nieoplacalny biznes? A swoja droga, to bardzo dobry zlobek jest na os. Chrobrego obok SP nr 41. Znajomi sobie bardzo chwala pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaluna Re: żłobki w Poznaniu 11.11.03, 19:24 z tego co wiem, to na ratajach sa wlasnie tylko 2 publiczne zlobki, wspomniany przeze mnie zlobek Michalki na Czecha i jeszcze na Rzeczypospolitej. W sumie w Poznaniu jest ok. 15 zlobkow panstwowych Odpowiedz Link Zgłoś
dzycka Re: żłobki w Poznaniu 13.11.03, 19:24 Prywatnych zlobkow z prawdziwego zdarzenia nie ma. i nie chodzi tu raczej o oplacalnosc, a o wymagania, jakie taka placowka musialaby spelniac. Nie byloby chyba latwo zalozyc cos takiego. Nawet pod inna nazwa niz zlobek nie daloby rady (bawialnie sa dla dzieci powyzej 3 roku zycia - i na taki przedzial wiekowy mozna dostac zezwolenie). Poza tym zlobki podlegaja pod wydzial zdrowia Urzedu Miejskiego (czy wiecie np., ze w zlobku musi byc okreslona temperatura tj. ok 23 stopnie - okropienstwo) czyli sanepidy i inne takie mile instytucje siedza na karku... Odpowiedz Link Zgłoś