hombre_x 01.12.03, 14:57 Witam, podejrzewamy u naszej dwuipółletniej córeczki przepuklinę pachwinową Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego chirurga dziecięcego? zmartwiony tata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amania Re: Chirurg dziecięcy w Poznaniu 02.12.03, 11:41 Najbardziej znany w Poznaniu jest dr Błaszczyński ze Szpitalnej. Mnie polecano go w naprawdę bardzo poważnej sprawie. Przyjmuje na ul. Żeromskiego 30a. We wtorki i czwartki od 16 do 17. Odpowiedz Link Zgłoś
hombre_x Re: Chirurg dziecięcy w Poznaniu 04.12.03, 08:52 Dziękuję za odpowiedź. Udało mi się zrobić już badanie małej i niestety lekarz mówi, że to jest przepuklina. Doradza nam zabieg. Jestem naprawdę przerażony Czy są szanse na uniknięcie operacji? naprawdę zmartwiony tata Julki Odpowiedz Link Zgłoś
mamagosiak Re: Chirurg dziecięcy w Poznaniu 18.12.03, 23:33 Witam ! Jestem w bardzo podobnej sytuacji. U mojej córeczki też stwierdzono przepuklinę. Ja już jestem zdecydowana na zabieg prawdobodobnie w szpitalu przy ul. Szpitalnej, jeżeli coś wiesz na temat panującej tam atmosfery (tzn. czy rodzic może byc z dzieckiem cały czas itp.) to proszę o informacje. Może w podjęciu decyzji pomoże Tobie dyskusja na tym Forum w "dziale" Zdrowie (hasło "przepuklina" ). Pozdrawiam serdecznie Też zmartwiona mama Odpowiedz Link Zgłoś
agga_w Re: Chirurg dziecięcy w Poznaniu 20.12.03, 08:23 Aniu, jeśli posiadasz nr telefonu do dr Błaszczyńskiego to proszę wyślij mi go na mojego maila agawoj@interia.pl. Sprawa jest pilna. Z góry dziękuję. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
jolanka4 Re: Chirurg dziecięcy w Poznaniu 12.01.04, 00:04 cześć dziewczyny, ja polecam prof. Jankowskiego, jest ordynatorem urologii na Szpitalnej, ale także chirurgiem dziecięcym. my jesteśmy jak na razie bardzo zadowoleni-jest konkretnie i fachowo. za tydzień nasza córeczka ma zabieg, więc wtedy powiem więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanka4 Re: Chirurg dziecięcy w Poznaniu 12.01.04, 00:05 acha, tel do gabinetu: 847 53 81, przyjmuje w pn. i pt. Odpowiedz Link Zgłoś