Dodaj do ulubionych

NIKT MI NIE POWIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 14:38
...... że przez oddanie Podgórzowi dwóch 105x2 linia 5 zrobiła się nagle
jedno-zajezdniowa i obsługują je same GT6 , linia 7 same solówki. No to co
obsługuja "powroty" z huty . Oszczędności,kalkulowanie się kłania. ADAS nie
masz co marzyć o GT6 na linii 7 ,chyba że jakaś total" dostawa z Wiednia.Coś
czuje że ten rok to będą kasacje i zero nowych linii i torów.
Obserwuj wątek
    • adas29 Chyba nie jest źle 12.01.04, 15:08
      Wydaje mi się, że widziałem GT6 na "7" dziś rano. Podkreślam wydaje mi się, bo
      czekając na tramwaj przy Dietla - Starowiślna zauważyłem z daleka zdupczony 3-
      06 (tego jestem pewien), a za nią stała jakaś GT6 (miała niemiecki oryginalny
      patyk). Zakładam, że to była "siódemka".
      Ja wierzę, że GT6 na "2" i "7" zagoszczą. A 8-08 i 8-11 jako ufoki też czuję.
      Bądźmy dobrej myśli. Jeśli potną to ludzie zrobią lincz i wróci do normy.
      Zatem Majcher - miej się na baczności !!! Jesteś pod stałą obserwacją.
      Rozliczymy Cię z Twoich głupawych obietnic.
      • Gość: Michał Wojtaszek Re: Chyba nie jest źle IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 16:31
        Obawiam się, że w tym roku będzie już tylko gorzej. Zwłaszcza, że PKS wejść ma
        na linie miejskie.

Na siódemce było dzisiaj chyba 183. Na na UFOki na ósemkę w tej chwili na
        prawdę nie ma taboru.

Michał Wojtaszek
        • pavlack Re: Chyba nie jest źle 12.01.04, 16:38
          Był jakiś GT6 na siódemce.
          • Gość: autocom Re: Chyba nie jest źle IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 12.01.04, 18:01
            184 na 7-01
        • Gość: tramway7 Re: Chyba nie jest źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 17:17
          Rozumie strefowe,tylko wydaje mi się że o tym decydują gminy Zielonki itp???
          Ale prawdą jest że Majcher i "radni" Trzepiają się strat w hooldingu ze
          strony MPK i mr.Trzmiel dostał prykaz oszczędzać.
          • Gość: mouset Re: Chyba nie jest źle IP: *.ghnet.pl 12.01.04, 17:21
            A oszczędności należy zacząć od strefowych likwidując je
            • Gość: tramway7 Re: Chyba nie jest źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 17:29
              To niech wezmą prywacirze FB,CB itp bzdury,a najlepiej niech kupią od MPK BF-y
              i DF-y i już mają czym jeżdzić
              • Gość: mouset Re: Chyba nie jest źle IP: *.ghnet.pl 12.01.04, 17:37
                Dokładnie! Sukcesem owocuje tylko własność prywatna, nie powinno być tak że
                spółka miasta Krakowa świadczy średnio opłacalne usługi dla gmin ościennych,
                kosztem mieszkańców miasta, a tak w tej chwili to wygląda, Kuźnica Kołł.,
                Opatkowice, Pasternik i in. mają trzymać gęby na kłódki bo pan wójt "płaci" i
                wymaga i to jak! Nie wolno ruszyć o minutę odjazdu świętym krowom! Żeby to
                jeszcze dochodowi pasażerowie podmiejskimi jeździli....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka