papulek80 13.10.09, 13:21 Witam. Bardzo proszę o dane kontaktowe do salonu, w którym obecnie pracuje Tomasz Marut. Z góry dziękuję:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Mar 13.10.09, 14:18 leniwcze - wystarczy wklepać w google zapytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
papulek80 Re: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Mar 13.10.09, 18:51 Dla Twojej wiadomości. Wklepałam, przeczytałam informację o Racławickiej 26, lecz post pochodził z 2008 roku, toteż chciałam jak najświeższej odpowiedzi. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie pisz. Tyleż samo czasu zajęło mi wyszukanie nazwiska tegoż fryzjera (pamiętałam jedynie imię), co zarejestrowanie się na forum i zadanie tego pytania. Za odpowiedź dziękuję. A Ty leniwcze, co robisz przed komputerem, jeśli tylko ganić potrafisz, chyba czasu za wiele masz do trwonienia:). Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Mar 13.10.09, 19:22 gadaj do (...), to cię (...) skąd się biorą stada takich majmunów, dla których fryzjerzy, buty, solarki i wyprzedaże, no skąd... Odpowiedz Link Zgłoś
papulek80 Re: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Mar 13.10.09, 23:14 Cudownie! A to ubawią się jutro na zajęciach moi studenci, gdy im opowiem, że nie przymierzając jakiś internetowy ćwok porównał mnie do małpy. Miałabym ochotę porozmawiać z Tobą w cztery oczy. Wirtualne potyczki są tyleż zabawne, co i bezcelowe. Aż tak Cię boli bezczynność? :) Niewiele mam wspólnego z solarium (aż mnie to ubawiło), buciki mam niczego sobie (hmm, a nuż znajdę forum miłośniczek odzienia wierzchniego), a jako majmun o owłosienie dbać muszę i staram się je, jako że bujne i kręcone, ujarzmić wszelkimi sposobami. Tak Cię dręczą podobne wpisy? ...Po co czytasz? Wyłącz komputer, usiądź wygodnie, weź w rękę jakąś książkę. Nastawisz się wówczas jedynie na percepcję, zero nerwów, zero interakcji. Wyciszysz się, a nuż lektura empatii Cię nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Mar 13.10.09, 23:18 jak każdy troll wpadniesz i wypadniesz, z fryzurą od tomka, czy bez niej, przez lata na krakforum przywykłem do wszzelkiego tałatajstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Mar 14.10.09, 21:40 Dlaczego od razu troll? I co złego w pytaniu o fryzjera czy wyprzedaże? Wyluzuj bo Ci żyłka pęknie :P Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Mar 13.10.09, 19:42 W dalszym ciągu pracuje na Racławickiej-wiem bo dzwoniłam tam miesiąc temu. Niestety terminy są dopiero od Nowego Roku. Nr tel: 12 357 73 57 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Poszukiwany krakowski fryzjer - Tomasz Mar 13.10.09, 14:19 Salon Fryzjerski na ul.Racławickiej 26. Terminy niestety mają wolne dopiero po Nowym Roku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
superpavo11 Chyba żartujesz z tym terminem ? 15.10.09, 00:27 Nie mówcie mi Panie że jak chcę iść do fryzjera powiedzą mi że najbliższy termin za 2 miesiące ????? To chyba jakieś kwadratowe jaja że tak powiem. Czy to jakichś Einstein fryzjerstwa,geniusz a może Guti,Loreal Paris chanewll coco itp itd . Uściski dla Pana Tomka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Chyba żartujesz z tym terminem ? 15.10.09, 08:56 Dzwoniłam tam mniej więcej 2-3 tygodnie temu. Terminy były po Nowym Roku niestety... Jedyna szansa na wcześniejszy termin to jak ktoś wcześniej się rozmyśli,ale to trzeba z gościem na recepcji pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus Czy tak się czasem nie marketinguje 15.10.09, 09:15 w sposób szeptany? Czy pan Tomek czasem nie czerpie korzyści z takich "zapytań"? Się tylko pytam. Jeśli ma Ci pęknąć żyłka podczas odpisywania, to poniechaj pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Czy tak się czasem nie marketinguje 15.10.09, 09:29 Wierz mi,że nie. Zresztą wystarczy zadzwonić i zapytać o termin jeżeli jesteś taki niedowiarek. Na pewno fryzjer który ma terminy zajęte przez najbliższe dwa miesiące musi posiłkować się marketingiem szeptanym-nie bądź śmieszny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
liliowy.motylek Re: Czy tak się czasem nie marketinguje 16.10.09, 12:21 mam pytanie w wiesz moze ile u niego kosztuje zwykle strzyzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Czy tak się czasem nie marketinguje 16.10.09, 14:33 Niestety nie wiem,jeszcze tam nie byłam,a że terminy odległe chyba w ogóle sobie odpuszczę :( Odpowiedz Link Zgłoś
superpavo11 900 zł za rozczes 16.10.09, 19:27 bierze pan Tomasz ( bez Vatu ) ,jak myje Wam główki dolicza 300 , a jak jedzie na ostro suszarą przez łeb wzbogaca się o 450 zł. Wizyta u Tomka 1650 ale mówię wam drogie Panie warto !!! Tomek miażdzy w Krakowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
white.cassis Re: Avant Apres 19.11.09, 17:51 Trafilam do nich z polecenia mojej makijazystki, umowilam sie do Pana Tomka na strzyzenie i koloryzacje. Terminy sa niestety bardzo dlugie ale tyle sie nasluchalam ze stwierdzilam ze warto czekac. Pan Tomek jest bardzo mily, zrobil mi piekny kolor, nigdy jeszcze nie mialam takiego odcienia blondu! Ani za zimny ani za cieply, po prostu idealny, bezowy odcien:) Pan Tomek rowniez polecil mi strzyzenie goracymi nozyczkami dzieki ktorym osiagniemy taka sama grubosc wlosa u nasady i na koncach. Narazie jestem po jednym strzyzeniu ale juz widze efekty. Polecam wszystkim z dlugimi wlosami pana Tomka! podobno w krotkich specjalizuje sie jego wspolniczka pani Basia Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: Avant Apres 19.11.09, 18:03 A ile zapłaciłaś za tą usługę jeśli można wiedzieć, bo jednak bym chciała wiedzieć ile miesięcznie muszę oszczędzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
white.cassis Re: Avant Apres 23.11.09, 16:19 Placilam w sumie 290zł ale to bylo farbowanie, sciecie i kupilam 2 produkty do wlosow:) Odpowiedz Link Zgłoś