Gość: jowejek IP: *.146.9.133.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 12:18 Milo przeczytać taki wywiad. Obym w tym wieku też miał tyle energii do życia i takie pozytywne podejście do świata! I wszystkim innym tego też życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janzkatowic Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą 25.10.09, 18:35 TAK SIĘ SKŁADA, ŻE EDWARDA ZNAM JESZCZE Z WROCŁAWIA, DO DZISIAJ NIE ODDAŁ MI FORSY PRZEGANEJ W KOŚCI W KAWIARENCE KALAMBURU; ALE TRUDNO. JEGO ALKOHOLIZM BYŁ ZWSZE TRUDNY, MANIAKALNY I WYDAJE MI SIĘ, ZE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO, CHOCIAŻ NIE WIDZIAŁEM GO (POZA SCENĄ I FILMEM) OD OK.30-TU LAT. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica [...] 25.10.09, 19:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu_wilk Re: Odrazajacy osobnik 25.10.09, 19:37 Posiadam nieuzywany beret(moherowy).Przekaze nieodplatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Odrazajacy osobnik 26.10.09, 16:04 Tylko jak ty zdolasz ten beret mocherowy odciac od swojej pustej paly? stachu_wilk napisał: > Posiadam nieuzywany beret(moherowy).Przekaze nieodplatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry cholerny erotoman 26.10.09, 06:29 panie lubaszenko, z tym aktorstwem to jest tak, pan robi to co kaze rezyser, no nie, i ten, no, wy mi tu nie pie...ie stopczyk, itd, itp, a faktem jest ze to rezyser tworzy film i kazda jego scene a wy aktorzy jestescie tylko kukielki w jego rekach, i te amerykanskie kukielki to rozumieja lepiej od was, dlatego kiedy "graja" to tego nie widac, nawet w tych scenach lozkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.Patryk Re: cholerny erotoman IP: 194.168.231.* 26.10.09, 11:20 Ale ten gosc w odroznieniu od Ciebie ma odwage powiedziec , to , co Go interesuje, bawi i pociaga. To samo zreszta pociaga 90 % mezczyzn . Reszta , to geje. Odpowiedz Link Zgłoś
kila1997 Re: cholerny erotoman 26.10.09, 12:20 Zgadzam się z Patrykiem (Świętym:-) Lubaszenko mówi to o czym myśli większość facetów. Oby każdy w tym wieku miał jeszcze tyle sił, a nie jak w tym westchnieniu staruszka: Panie Boże, zabrałeś siły, to zabierz i chęci :-( Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: cholerny erotoman 26.10.09, 16:02 A ty jako "wybitnie madry" "rozumiejesz " to znacznie lepiej niz Pan Lubaszenko dzieki swojemu zapewne wieloletniemu doswiadczeniu w pracy aktorskiej i rezyserskiej. wybitniemadry napisała: > panie lubaszenko, z tym aktorstwem to jest tak, pan robi to co kaze rezyser, no > nie, i ten, no, wy mi tu nie pie...ie stopczyk, itd, itp, a faktem jest ze to > rezyser tworzy film i kazda jego scene a wy aktorzy jestescie tylko kukielki w > jego rekach, i te amerykanskie kukielki to rozumieja lepiej od was, dlatego kie > dy "graja" to tego nie widac, nawet w tych scenach lozkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: cholerny erotoman IP: *.chello.pl 26.10.09, 22:49 wybitniemądry, z ta madrością (swoją) przesadziłaś. Każdy człowiek ma prawo do swojego spojrzenia na świat i akurat poglądy mistrza są przykładem rozsądnego na ten swiat spojrzenia. A że jak kazdy człowiek ma swoje slabosci, to akurat świadczy o jego człowieczeństwie. Z ytmi reżyserami to też nie do końca prawda, bo gdyby reżyserzy tworzyli od początku do końca, to by nie potrzebowali do tego celu aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregoruy Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą IP: *.gazetaolsztynska.pl 26.10.09, 11:36 bardzo fajny wywiad, podoba mi się ten dystans do świata.pozdrawiam pana i dzięki za świetne kreacje aktorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kila1997 Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą 26.10.09, 12:17 Bardzo mi się facet podoba. Takie podejście do życia, nieustannie optymistyczne i z kobietami w tle jest cool. No i daje optymizm dla innych, że wiek nie ma znaczenia, liczy się nastawienie. Czyli koło 70tki też jeszcze można pofikać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikacz Re: Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą IP: *.pools.arcor-ip.net 26.10.09, 12:29 Pofikac fiutkiem kazdy moze, ale jak z tego powstaje sens i esencja zycia to jest erotomania, ulomnosc i uzaleznienie takie samo, jak alko, dragi jak....forsa, dolozyc kazdy moze. Homo tez ciagle maja "werwe" i poszukuja partnerow bezustannie. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą 26.10.09, 13:17 Ale bzdury piszesz, fikacz. Chciałabym mając 70 lat mieć tak optymistyczne podejście do życia, jak pan Edward, i nie skapcanieć. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą 26.10.09, 13:41 Gość portalu: fikacz napisał(a): > Pofikac fiutkiem kazdy moze, ale jak z tego powstaje sens i esencja > zycia to jest erotomania, ulomnosc i uzaleznienie takie samo, jak > alko, dragi jak....forsa, dolozyc kazdy moze. Homo tez ciagle > maja "werwe" i poszukuja partnerow bezustannie. A kto określa CO NAPRAWDĘ stanowi o sensie życia? Jest jakaś Wysoka Komisja ds SENSU ŻYCIA? W tym jego uzależnieniu od seksu i alkoholu dożył do siedemdziesiątki w stanie jakiego mógłby mu pozazdrościć niejeden 50-latek. To może Wysoka Komisja tak naprawdę g*wno wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isza Re: Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą IP: *.chello.pl 26.10.09, 17:11 A ty znasz wszystkich homo najwyrazniej. To pozdrów ich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą IP: *.europe.hp.net 26.10.09, 13:52 Super wypowiedź i podejście do życia !!! brawo. ja wiem że jak będę miał siedemdziesiąt lat to też tak będę myślał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonnie No proszę... IP: 212.87.16.* 26.10.09, 14:12 Stary człowiek, a może! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj się [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.09, 14:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą IP: *.w83-199.abo.wanadoo.fr 26.10.09, 14:22 Rzygam już tymi starymi dziadami, tylu młodych czeka na swój czas, a tu stary flak blokuje posadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixxer Re: Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą! IP: 132.170.19.* 26.10.09, 17:01 "Rzygam już tymi starymi dziadami, tylu młodych czeka na swój czas, a tu stary flak blokuje posadę." Widze, ze mlody flak raczy pisac z Francyi... czyzby mlody flak ("x") raczyl przbywac na wygnaniu? A moze "x" to tylko taki typowy, zwyczajny opluwacz forumowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikan11 Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.09, 14:44 Pierdołami nie są ci, którym po siedemdziesiątce nic się nie chce, lecz ci, którzy udają że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą IP: *.optinode.com 26.10.09, 15:22 Co za głupolek...uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Zaswiadczam 100% Profesjonalista IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.09, 15:31 Ot Anegdotka z pierwszej reki. To bylo jakies 20 lat temu. Znana mi osoba prowadzile zajecia na krakowskiej PWST. Sroda, godzina 18:00. 18:30 wtacza sie Pan Lubaszenko i z wyrzutem wydziera sie z progu "To JAAA Mam Ku..wa dzisiaj zajecia!!! Wiem spoznilem sie, ale teraz to jaaa prowadze". Po krotkiej chwili konsternacji ktorys ze studentow osmiela sie odezwac: "Panie Profesorze, dzisiaj mamy Srode, nie Czwartek" Lubaszenko: JAAAAktooo kur...a Srodaaaa!!! To coooo ja dzisiaj mam??? Student: DZisiaj jak co Srode Pan Profesor o 20:00 ma spektakl w Starym. Tutaj Pan Lubaszenko zapial ponownie "O Ku...a" itd i wytoczyl sie z impetem z sali. Warto dodac iz w trakciej tej sceny kurczowo trzymal sie framogi dzrzwi. Nie byl w stanie utrzymac pionu. Oczywiscie znany mi porwadzcy zajecia jako i cla grupa studentow polecieli do Starego zobaczyc "Kreacje" I co? Heh, Pan Lubaszenko byl poprostu rewelacyjny. Wszyscy przecierali oczy ze zdumieniem. Nie okazal najmniejszych nawet oznak upojenia. Spektakl byl wielogodzinny, on gral brawurowo glowna role jak gdyby nigdy nic. Nawet raz sie nie zachwial, nie zawiesil sie ani razu na tekscie, gral w y b i t n i e, jak zwykle zreszta. TAKICH LUDZI JUZ NIE MA I NIE BEDZIE! Ostatni Twardziele jeszcze daja swiadectwo daaawnym czasom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Zaswiadczam 100% Profesjonalista IP: *.jzo.com.pl 26.10.09, 15:59 Twardziel powiadasz? A za futrynę się trzymał. To jak prowadziłby zajęcia ze studentami? Denerwuje mnie patrzenie przez inny pryzmat na "artystę" a każdego "normalnego" człowieka. Bo chyba byś nie wyrażał takich słów uznania dla zapijaczonego chirurga, nawet, jeśliby w pijanym zwidzie nie spartolił operacji. Lubię grę starego Lubaszenki, ale sam wywiad bardzo mnie rozczarował. Albo nie sam wywiad, ale on sam mnie rozczarował. Prywatnie. Cóż - kolejne otrzeźwienie, że nie każdy kto na scenie jest znakomity, bywa taki w prywatnym życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: Zaswiadczam 100% Profesjonalista IP: *.dip.t-dialin.net 26.10.09, 16:41 Oj No troche luzu. Nie trzeba brac zycia w kazdym momeci tak smiertelnie powaznie. Jako i rowniez tego wywiadu. Czy Szanowni Panstwo nie dostrzegaja lekkiego "pastiszu w Pilchowym sosie"??? Przypominam iz choroba zawodowa aktorow jest "Permanentna gra". Zalecam traktowanie tego artykulu z pewna doza dystansu jako swoista kreacje. Cuz dziennikarz Szanownej GW zostal potraktowany troche na rowni z Viva, Gala czy tym podobnym czasopismem. Pan Prof. Lubaszenko dostarczyl odpowiednio sensacyjnego materialu zgodnie z prawami rynku. Cuz Aktor to NIE chirurg, adwokat czy inzynier. Byc moze ci studenci byli taaak marni ze na trzezwo nie mogl ich zniesc w trakcie zajec ;o). Odpowiedz Link Zgłoś
emde5 Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą 26.10.09, 15:32 Podzielam poglądy Pana L., szczególnie w zakresie dotyczącym fikania. Mam 75 a jak lubię te rzeczy.Biorę wszystko oprócz jeża i mrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 bycie kobietą Pana Lubaszenki to zaszczyt... 26.10.09, 15:38 to jest mężczyzna prawdziwy,kompletny. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą 26.10.09, 15:49 emde5 napisał: > Podzielam poglądy Pana L., szczególnie w zakresie dotyczącym fikania. > Mam 75 a jak lubię te rzeczy.Biorę wszystko oprócz jeża i mrówki. To może czas na dobre okulary :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERESA Człowiek powinien być takim wesołym pesymistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 16:17 JAK GO WIDZE NA EKRANIE TO WYLACZAM TELEWIZOR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Stary Cap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 00:58 Chciałbym też przeczytać wywiady z jego byłymi Odpowiedz Link Zgłoś