aagniecha 17.01.04, 00:02 Matematyka na UJ - wszelkie informacje bardzo mile widziane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdaa Re: Matematyka na UJ IP: 81.186.232.* 27.01.04, 14:25 jakie widzisz perspektywy po matematyce na UJ? Interesuje Cie praca naukowa na uczelni, czy chcesz byc nauczycielem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba do Magdy IP: w3cache.* / *.2-0.pl 01.02.04, 19:00 tz.to są jedyne 2 mozliwości?uczelnia albo szkoła?jestem ciekaw co naprawde myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Matematyka na UJ IP: w3cache.* / *.2-0.pl 01.02.04, 19:00 Magda czy wg Ciebie to jedyne 2 mozliwości po mat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elika Re: Matematyka na UJ IP: *.net.autocom.pl 01.02.04, 22:37 Skonczylam ten kierunek, ale juz wiele (13) lat temu. Studia byly owszem, bardzo przyjemne, ale potem troche gorzej. Szkola nie bardzo mnie pociagala, troche pracowalam na uczelni, a potem sie nieco przekwalifikowalam. Matematyka jnadal mi sie w pracy przydaje, ale w niezbyt skomplikowanej formie. Drugi raz bym raczej tego kierunku nie wybrala, tylko cos bardziej praktycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
nardek Re: Matematyka na UJ 04.02.04, 11:15 Witaj, studiuje dokladnie na tym wydziale ten kierunek. Jesli nie masz talentu matematycznego, nie startowalas w olimpiadach, konkursach... to sie nawet tam nie wybieraj. Jest dosc ciezko, ale studia sa bardzo ciekawe i interesujace. Cos wiecej>>priv lub GG :-)) Pozdrawiam SatV P.S. moj numer GG (poszczegolne cyfry): ([sqrt5]),((e^(i*pi))+2), ln(e^4), 4 wyraz ciagu Fibbonacciego, ((e^(i*pi))+1), 2,71?28... , mianownik zlotej liczby :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr wiele mozliwosci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 15:14 jak sie wezmie dobra specjalizacje mozn pracowac jako: - aktuariusz (matematyka w ubezpieczeniach) - bankowiec (matematyka finansowa) - informatyk (matematyka oblcizeniowa) i pare innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malcolm Re: Matematyka na UJ IP: 217.99.155.* 05.02.04, 22:54 Podobno jest ciężko.Mój kolega chce zrezygnować a jest naprawdę dobry,ale widać niewystarczająco:|.Chyba jest na stosowanej. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś