Dodaj do ulubionych

Kibice przerwali sesję rady miasta

IP: *.ists.pl 04.11.09, 12:12
no tak: intelektualisci przyszli "posluchac" sesji
nic nie zrozumieli to zaczeli spiewac
a o czym spiewali? znowu o "Małpie w piachu"?
Obserwuj wątek
    • jtenor Kibice przerwali sesję rady miasta 04.11.09, 12:25
      zaspiewali hymn klubu ktory jak moze nie wiesz nie zawiara nic o malpach.
      skoro mieszkasz w tym miescie to moze sie tym zainteresuj, nie wkladaj
      wszystkich do jednego worka i nie podjudzaj i udawaj madrzejszego niz jestes.

• Gość: kibic czego oczekiwać od wnuków zomowców IP: *.pzu.pl 04.11.09, 12:37
        Przyszli szantażem wymusić moje pieniądze z podatków na prywatną
        inwestycję. Jestem poi stronie radnych, którzy nie boją się
        terroryzmu w barwach gts. Wolę aby te pieniądze poszły na coś
        pożytecznego np. drogi.
        • Gość: TS Re: czego oczekiwać od wnuków zomowców IP: 212.244.23.* 04.11.09, 12:57
          Zajmij sie praca dla tego swojego pzu a nie szczekaj na forum, bo teraz ty
          marnotrawisz moje pieniadze !
          • Gość: kibic szczekac to mozesz ty IP: *.pzu.pl 04.11.09, 13:29
            wasza banda teroryziuje legalnie wybrane wladze wiec nie podskakuj
            • Gość: TS Re: szczekac to mozesz ty IP: 212.244.23.* 04.11.09, 14:49
              Kazdy ma prawo wejsc na otwarte obrady RM. Nie placz i do pracy marsz !
        • Gość: Sxa Re: czego oczekiwać od wnuków zomowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 16:19
          Jestem za tym by PZU zlikwidowano by nie wymuszali kasy z moich zarobków na
          utrzymywanie takich cymbałów jak ten w/w . I tu jest problem a nie w tym ,ze
          kibice chcą być obecni przy jednym z najważniejszych wydarzeń we własnym
          mieście. Real , Barsa czy Milan do Sosnowca nie przyjedzie a z kasy jaka zarabia
          miasto przy takich okazjach jak te międzynarodowe mecze i imprezy na tym
          stadionie masz ignorancie pensję i utrzymanie dla rodziny (zakładam że ja masz
          bo nie pracował/a byś w ZUS)
          • Gość: kibic jesteś zerem IP: *.pzu.pl 05.11.09, 08:38
            Pluć tylko umiesz jak zwykły cham - jesteś nikim dlatego nie będę
            tego komentował
          • Gość: kibic dodatkowo nie rozrużniasz PZU od ZUS-u IP: *.pzu.pl 05.11.09, 08:40
            i kto tu jest cymbałem ?
      • Gość: Gość Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 14:05
        ten Hymn gtsu , który zosatał napisany jako pieśń Cracovii a gts go
        przerobił na swój ?
    • Gość: 23eadzgb3vt4 Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 12:31
      bylo sie ruszyc z domu intelektualisto, to bys wiedzial... Siedz dalej przed
      komputerem...
    • Gość: behemot dla "odświeżenia" pamięci IP: *.autocom.pl 04.11.09, 12:35
      "Przypomnijmy, że Wisła na zajmowanych przez siebie terenach została uwłaszczona w listopadzie ub. roku po uchwale rady miasta i zarządzeniu prezydenta Jacka Majchrowskiego, który przekazał klubowi obiekty i ziemię w wieczyste użytkowanie. Miasto dało Wiśle aż 99-procentową bonifikatę, i to w ratach rozłożonych na dziesięć lat. Klub ma zapłacić więc za teren tylko 518 tys. zł. Intencją tej umowy było jednak to, by na przekazanych działkach zachowany był ich sportowy charakter, a zyski z mających tam powstać nieruchomości przeznaczone były na cele publiczne."

http://stadiony.net/news.php?n=820

Wisła dostała praktycznie za darmo tereny wartości 50 milionów, teraz oczekuje kolejnych 30 na halę? W takim razie niech zwróci tereny miastu bądź zobowiąże się do ich zagospodarowania jako ogólnodostępnych terenów rekreacyjno-sportowych - zgodnie z ich pierwotnym przeznaczeniem.
    • Gość: ts Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.net.autocom.pl 04.11.09, 12:35
      nie! tylko o takim palancie jak ty !!!
    • Gość: gosc Kibice przerwali sesję rady miasta IP: 20.142.116.* 04.11.09, 12:38
      ten stadion już stanowczo za dużo kosztował miasto. Pół miliarda na tak
      badziewny stadion. uważam, że koniec topienia miejskiej kasy w tym bagnie.
      Niech klub dołoży tę kwotę, albo kibice, o właśnie, skoro tak pięknie śpiewają
      to może zrobią występu w cyrku
    • Gość: koneser Newsy GW takie jak kiedyś z agencji TASS IP: *.tktelekom.pl 04.11.09, 12:38
      Pewnie RoMan je pichci w sosie cebulowo-czosnkowym.
    • Gość: Jaro Aborcza IP: *.tvwisla.com.pl 04.11.09, 12:39
      Cała Aborcza: w tytule "przerwali sesję RM", a tekście okazuje się, że
      wiceprezydent przerwał (na chwilę) wystąpienie...
      • Gość: Bob Z sali obrad IP: 212.160.153.* 04.11.09, 12:44
        Było inaczej. Kibice owszem zaśpiewali ale nic nie zablokowali.Po
        zaśpiewaniu zamikli i nic się nie stało. Trzeba powiedzieć ,że było
        kulturalnie i w porządku !
    • Gość: pit Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.multi-play.net.pl 04.11.09, 13:21
      nie jestem kibicem żadnej drużyny... i dla mnie to wygląda tak:
      - przy całym szacunku do dokonań wisły - obecnie ten klub jest wrzodem na
      dupie krakowa z całym tym wyciąganiem kasy podatników na prywatny geszeft... a
      kibice są zmanipulowani przez tych, którzy tą kasę wyciągają
      - jeżeli kibice są tacy oddani klubowi to zamiast oddawać mu serce, duszę i
      życie oraz drzeć mordy nie tylko na ulicach ale i w urzędach, niech zrobią
      solidną zrzutę na cele inwestycyjna klubu...
      - dla mnie wszyscy kibice to kibole - jeżeli prawdziwym kibicom zależało by na
      załatwieniu sprawy kiboli to by to załatwili raz a dobrze... ale widocznie tak
      nie jest...
      - durne, niegospodarne, niefunkcjonalne i brzydkie inwestycje krakowskich
      klubów blokują dużo bardziej potrzebne inwestycje w mieście - i kto ich chce
      najbardziej? kibole zmanipulowani przez geszefciarzy... otwórzcie łaskawie
      oczy - albo inwestujcie z własnych kieszeni...
      • Gość: mx Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.compower.pl 04.11.09, 13:41
        zmień leki
        • Gość: pit Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.multi-play.net.pl 04.11.09, 13:46
          kibic? - przyjmij wyrazy współczucia... kukiełko
          • krzysiekstec Re: Kibice przerwali sesję rady miasta 04.11.09, 19:58
            pitu-pitu...
            Stadion jest i będzie Miejski! A T.S. Wisła będzie co rok płacić 1% jego wartości tyt. dzierżawy. G. wiesz to się nie odzywaj.
      • peter.hound Re: Kibice przerwali sesję rady miasta 04.11.09, 14:54
        Nie chce mi się odnosić do całej Twojej wypowiedzi, napiszę tylko, że jak ja nie mam wiedzy na jakiś temat, to albo ją zdobywam i dopiero się autorytarnie wypowiadam, albo nie mówię nic i pozwalam dyskusji toczyć się wśród osób zaznajomionych z tematem..

Jeśli miałbyś zamiar poprosić, żebym określił się dokładniej to podpowiem, że można odnieść to do każdego z wypunktowanych przez Ciebie tematów. W szczególności do pkt. nr 3.
        • Gość: pit Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.multi-play.net.pl 04.11.09, 15:10
          więc wybacz piter... rozumiem, że jesteś kibicem i ostro działasz w kwestii
          dofinansowania swojego klubu... czynnie również zwalczasz "kibolstwo" itd... ja
          nie jestem wtajemniczony w wasze sekretne działania (możesz oświecić mnie i mi
          podobnych normalnych ludzi), nie jestem kibicem ale, chcąc nie chcąc, finansuję
          z moich podatków wasze zabawy i biznesy... potraktuj moją wcześniejszą wypowiedź
          jako punkt widzenia większości krakowian (nie kibiców), krórzy z reguły nie
          zabierają głosu w sprawach żydowsko - psich... (bo dla mnie do tego się to
          sprowadza...) kluby powinny się finansować same - powinien być jeden prawdziwy
          stadion miejski... a kluby powinny go wynajmować na ważne spotkania - reszta na
          boiskach klubowych za klubową kasę - nie za moją ... a wasze (nasze!) stadiony
          dzielą się na brzydkie, małe, albo stare... i taka jest smutna krakowska prawda
          na dzień dzisiejszy...
          pozdrawiam serdecznie
          • peter.hound Re: Kibice przerwali sesję rady miasta 04.11.09, 18:16
            Jeśli Ty finansujesz budowę stadionu, to robię to również ja.

Jeśli chcesz przez swoje sformułowania dać mi do zrozumienia, że nie jestem normalny, to poprzyj to jakimś argumentem. Inaczej mnie nie przekonasz.

Bardzo podoba mi się takie stawianie sprawy - ja finansuję. Co jeszcze finansujesz? Budowę/remonty dróg, budowę całej infrastruktury kulturalnej, organizację imprez masowych.. niezłe musisz płacić te podatki.. Jak ja chciałbym się czepiać, że za moje pieniądze remontują drogę A, z której nie korzystam, zamiast remontować drogę B, na której z kolei niszcze zawieszenie swojego samochodu, to zacząłbym się poważnie obawiać, że mnie zamkną w jakimś zakładzie psychiatrycznym.

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc "sprawach żydowsko-psich" - czyżbyśmy się miejscami zamienili i byłbyś bardziej wtajemniczony w sekretne zachowania kibiców?

Mówi Ci coś nazwa: "stadion miejski"? Poza tym Wisła Kraków płaci za dzierżawę stadionu i z roku na rok opłata jest wyższa, bo jej wysokość jest liczona w odniesieniu do wartości stadionu. Więc Wisła popłaci jeszcze kilkanaście lat i pieniądze za budowę stadionu się zwrócą. Wtedy też będzie płacz, że "to moje podatki"?
    • Gość: won z budowy [...] IP: *.tktelekom.pl 04.11.09, 13:52
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: WG Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.ghnet.pl 04.11.09, 14:26
        no jasne, bo miasto i cały świat dzielą sie na kiboli Wisły i Cracovii...ostanie
        wydarzenia pokazały, że kibolstwo jest bardziej pazerne, niż nawet KK...
      • Gość: pit Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.multi-play.net.pl 04.11.09, 14:46
        hehe, do mnie to było? won z budowy? taa, chyba tylko na budowę się nadajesz...
        chociaż nie bardzo bo tam trzeba czasami samodzielnie myśleć...
        ...a wymyślona wojna między żydami i psami mnie nie interesuje - i tak jesteście
        tacy sami (na usługach geszefciarzy)
        • peter.hound Re: Kibice przerwali sesję rady miasta 04.11.09, 18:24
          Wyobraź sobie, że na budowie naprawdę nie pracują ludzie, którzy nic sobą nie reprezentują. Nie będę ich wykształcenia i mądrości życiowej porównywał z Twoją, bo tak naprawdę Cię nie znam. Ale po tych wypowiedziach, które tutaj widzę.. aż ciśnie się kilka uwag na język.
    • Gość: HutniskowiecNH Kibice GTS walczą ale niech oddadzą forsę Hutnika IP: *.2.20.195.pp.com.pl 04.11.09, 13:59
      To piękna prowokacja. Ale ich rozumiem. Chcę mieć stadion jak inni w Krakowie.
      Tylko,że nie po trupach i występach z nożami. Nożownikom buduje się stadiony?
      Nie buduje się gościom typu Cupiała i Filipiak bo mają sposób jak wydawać
      naszą kasę na swoje cele. A będzie tak, jak z Manchesterem Lechią,Pogonią i
      Zawiszą,że prawdziwi kibice na supermarket stadion z drogimi biletami nie
      pójdą. Spotkamy się wszyscy w A klasie!
    • Gość: <<<<<<<<<< zaorać stadiony przy Rejmonta i Kałuży IP: *.ver.abpl.pl 04.11.09, 14:05
      wybudować centra handlowe, większa korzyść i wiecej ludzi tam w tygodniu
      będzie uczęszczać niz na oba stadiony w całym roku
    • Gość: ccc Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: 195.242.108.* 04.11.09, 14:38
      Koleżanko albo Kolego (nick nie jest jednoznaczny).

O czym Ty mówisz? Co ma jedno do drugiego? Widzę, że masz pojęcie o
      kibicach jak wszystkie babcie słuchające radia Maryja. Ty zastanów
      się nad własnym intelektem, skoro tak Twoją opinię wyrabiają gazety.
      Prosta sprawa, nie było Ciebie, nie wiesz, nie pisz...

Podjudzaczu jeden!
    • Gość: Wojtas Oczywiście kibice Wisły... IP: *.autocom.pl 04.11.09, 15:21
      Jak zwykle ludziom zwanymi "kibicami" pomyliły się boiska lub hale sportowe z
      urzędem administracji państwowej. Ale czego wymagać od ludzi, którzy lżą
      zmarłego lub atakują ludzi nożami na przystankach czy ulicach. Tym ludziom
      buduje się stadiony za setki milionów złotych. Tysiące ludzie głoduje, setki
      ludzi w szpitalach dostaje takie marne racje żywnościowe że rodzina musi im
      przynosić dodatkowe jedzenie. Ale kibice muszą mieć stadion, żeby mieć gdzie
      obrażać następnych zmarłych?????????
      • Gość: eps Re: Oczywiście kibice Wisły... IP: 65.49.2.* 04.11.09, 15:28
        powiem krótko g.wno prawda!
        • Gość: <<<<<<<<<< Re: Oczywiście kibice Wisły... IP: *.ver.abpl.pl 04.11.09, 15:30
          Gość portalu: eps napisał(a):

> powiem krótko g.wno prawda!

tzn?
          • Gość: pit Re: Oczywiście kibice Wisły... IP: *.multi-play.net.pl 04.11.09, 15:40
            ...to był tzw. "argument ostateczny" każdego kibola ;)))))
            • peter.hound Re: Oczywiście kibice Wisły... 04.11.09, 18:18
              Jeśli coś totalnie mija się z prawdą to lepiej napisać tyle, niż ciągle wszystko generalizować i być obrażonym, bo "inni mają lepiej".
        • Gość: Wojtas Re: Oczywiście kibice Wisły... IP: *.autocom.pl 04.11.09, 15:37
          A radnych nie widzących prawdziwych potrzeb tego miasta informuję, że nazwiska
          głosujących dzisiaj za zostaną dobrze zapamiętane przez Krakowian, którzy wiedzą
          że są w mieście sprawy większej wagi niż nowy stadion.
          • Gość: pit Re: Oczywiście kibice Wisły... IP: *.multi-play.net.pl 04.11.09, 15:48
            AMEN :)
          • peter.hound Re: Oczywiście kibice Wisły... 04.11.09, 18:19
            Myślę, że dzięki Twojej wypowiedzi ostatecznie upadła możliwość dofinansowania budowy stadionu..
            • Gość: pit Re: Oczywiście kibice Wisły... IP: *.multi-play.net.pl 04.11.09, 20:31
              hej piter :) to były prowokacje... ale zachowałeś poziom - szacunek :)
              - na koniec "oczywista oczywistość": po cholerę tam było iść do tego urzędu i
              jeszcze śpiewać... przecież jest rzeczą pewną (jak śmierć i podatki) , że
              stadion musi być dokończony... nawet najwięksi przeciwnicy wisły i
              majchrowskiego w radzie miasta nie odważyli by się przerwać inwestycji bo nawet
              w naszym walniętym kraju był by to ich koniec... ;)))))
              (...ale tego co myślę o krakowskich stadionach nie zmienię...)
    • Gość: ZŁoty Kibice przerwali sesję rady miasta IP: 77.236.14.* 04.11.09, 15:55
      wieś przyjechała i zaczęła śpiewać, no co dziwicie się????
    • nononr1 Po to są otwarte sesje!!! 04.11.09, 16:43
      Gdyby chodziło o ogródek przed moim blokiem też bym poszedł .Wisła , to
      tysiące osób w klubie ,setki zatrudnionych pracowników i dziesiątki tysięcy
      kibiców(mniej czy więcej zaangażowanych)i płacących podatki.Utrzymuje się z
      tych pieniędzy setki krakowskich rodzin a miasto ma reklamę i renomę w całej
      Europie (nawet w USA) nie tylko sportowej .Jeśli ktoś nie widzi potrzeby
      wlania wody do basenu , który właśnie się kończy budować(bo szkoda kasy,
      lepiej na wybory zostawić) to albo jest złośliwy albo durny !!! I tyle .Może
      postawmy sobie znów "szkieletora"?
      Nosił wilk razy kilka ...
      • Gość: emtec Re: Po to są otwarte sesje!!! IP: *.chello.pl 04.11.09, 18:00
        to tak jakby zacząć budować dom, i oszacować koszty na początek powiedzmy
        250tys. a pozniej zaczac sie dziwic ze brakuje i 'z musu' biegiem do mamy niech
        dorzuci kase bo MUSI BYC.
        A CO MNIE WASZ DOM OBCHODZI PAZERNI KOLESIE??
      • Gość: krk Re: Po to są otwarte sesje!!! IP: 77.236.0.* 04.11.09, 18:04
        tysiące osób ,setki pracowników w prywatnej firmie jaką jest TS Wisła a za taką
        renomę i reklamę w Europie jaką jest poziom tego klubu to dziękuję nie skorzystam
        • peter.hound Re: Po to są otwarte sesje!!! 04.11.09, 18:20
          Zapewne zrobiłeś dużo więcej dobrego dla miasta..
    • Gość: obiektywnie właśnie wróciłem z sesji rady miasta IP: *.chello.pl 04.11.09, 17:23
      kibice zaśpiewali dosłownie jedna pieosenke, przerywając obrady na
      max 50 sekund

i o czym tu pisac art ?
      • Gość: unkas dołózmy im jeszcze ze 100 milionow IP: *.ists.pl 04.11.09, 17:36
        bo jak nie to beda wyc na kazdej sesji ;-D

pazerne toto...
    • Gość: kaka Kibic Wisły to też mieszkaniec Krakowa IP: 69.162.107.* 04.11.09, 17:49
      Redaktorze, oto kilka uwag:
      1. Redaktor napisał: "Sesja jest dziś otwarta dla mieszkańców.".
      Konstytucja, ustawa o samorządzie gminnym i Statut Miasta Krakowa
      stanowią, że obrady rady gminy są jawne i każdy ma prawo je
      obserwować.
      Zatem nikt nikomu tutaj łaski nie robi, że wpuszcza mieszkańców na
      salę obrad.

2. Redaktor napisał: "„Przemówienia jednak nie skończył, bo
      przerwała mu kilkunastoosobowa grupa kibiców w szalikach Wisły
      Kraków, która na balkonie sali obrad rozpoczęła głośne śpiewy. Sesję
      na chwilę przerwano.".
      W artykule brak jest informacji na temat dalszych losów mieszkańców
      Krakowa (kibiców Wisły), czy zostali na sali obrad, czy też poszli
      do domu.
      Wypadałoby także napisać, dlaczego ci mieszkańcy przyszli na salę
      obrad. Kibice ci popierają zamiar Prezydenta przekazania niezbędnych
      środków finansowych na dokończenie budowy stadionu, a radni miasta
      zaczynają po raz kolejny bawić się w politykę i po raz kolejny
      pokazują, że nie są godni mandatów otrzymanych od mieszkańców
      Krakowa.
    • Gość: Gość Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.237.spine.pl 04.11.09, 18:43
      Oto właśnie cały Krakówek... Tutaj wszystko i wszystkim się należy, bo
      przecież jesteście z Krakowa, przepraszam Stołeczno Królewskiego Miasta
      Krakowa, a więc jak mogłoby być inaczej. Szkoda, że nie ogłoszono jeszcze
      kilku przetargów na ten stadion np na ławkę rezerwowych gości, ławkę
      rezerwowych gospodarzy lub na czerwone i niebieskie krzesełka osobno, bo każda
      trybuna osobno to chyba za mało... No bo będzie przecież taniej- taki jest
      wasz sposób myślenia Centusie!!!
    • Gość: rocco Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.devs.futuro.pl 04.11.09, 19:37
      yebać tę pierd.l.oną chołotę,wytępić tych poyebów kibiców
      prymitywów,co zachowują się gorzej jak małe dzieci,współczucia dla
      waszych rodzin że mają takich pajacy w domu co zamiast zajmowac się
      pracą i rodziną to wrzeszczą na stadionach...wszyscy kibice to
      poyeby do potęgi
      • Gość: f Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 20:12
        Twój język świadczy o tym, że mógłbyś sobie ręce podać z tymi kibolami, o
        których piszesz. A teraz do rzeczy. Po pierwsze kibice Wisły są takimi samymi
        obywatelami tego miasta jak wszyscy inni.Płacą podatki i mają prawo domagać się
        stadionu dla swojego klubu. Podam prosty przykład. Gdy miasto wydawało
        dziesiątki milionów złotych na operę, jakoś nie było protestów. Można w tym
        miejscu zapytać, jaki procent mieszkańców Krakowa chodzi regularnie do opery? Ja
        np. nie chodzę w ogóle, ale nie miałem nawet cienia wątpliwości, że taki wydatek
        dla Krakowa jest potrzebny, bo jeśli chcemy być europejskim miastem na poziomie,
        to powinniśmy mieć operę, filharmonię, teatry, kina, ale również stadion i halę
        widowiskowo-sportową z prawdziwego zdarzenia. Na stadionie Wisły w każdym roku
        zostanie zorganizowanych ok. 40 - 45 meczów. Biorąc pod uwagę lepsze warunki,
        jakie mimo wad nowego stadionu, będą do zaoferowania kibicom, śmiało można
        założyć średnią na poziomie 20 tys. widzów, a na topowe mecze przyjdzie komplet
        (33 tys). I co chcecie mi powiedzieć, że to sami bandyci, kibole? Nie bądźcie
        śmieszni. To są tacy sami ludzie, krakowianie, którzy mają prawo do rozrywki, a
        miasto ma obowiązek zapewnić im miejsce do godnego odbioru takiej rozrywki, bo
        tak jest na całym świecie w krajach bardziej rozwiniętych niż Polska. Wisła i
        jej właściciel wydaje natomiast pieniądze, żeby poziom tej rozrywki był
        odpowiednio wysoki. I nie mówcie, że są ważniejsze wydatki, bo w ten sposób
        podchodząc do sprawy nigdy by się w tym mieście nic nie wybudowało, bo zawsze
        ktoś uznałby, że coś jest ważniejszego, a inny, że coś innego i tak w kółko...
        • Gość: deep Re: Kibice przerwali sesję rady miasta IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.09, 22:35
          Brawo! Głos rozumu i rozsądku. Miło czytać tak ładnie sformułowane własne myśli.
          Pozdrawiam!
    • Gość: kibic Pewnie znowu dedykacja dla Małpy! IP: *.compower.pl 04.11.09, 20:36
      Pewnie znowu piosenki dedykowali Małpie! Prymitywy!
    • Gość: perru' stadionow a stadionow IP: *.ghnet.pl 04.11.09, 21:29
      szkoda, że kilka lat temu nikt sobie nie zadal pytania, czy zamiast dwoch
      stadionow (połozonych praktycznie koło siebie) nie lepiej wybudowac JEDNEGO,
      wiekszego, ladniejszego i bardziej funkcjonalnego (hotele, przestrzen
      konferencyjno-ekspozycujna itd). Ale co tam! nas nie stać? jeszcze na bloniach
      postawmy TRZECI!
      • peter.hound Re: stadionow a stadionow 05.11.09, 01:15
        Nie jesteś w temacie. Był temat jednego stadionu, ale przepadł..
    • Gość: gość Niech kibice się złożą na stadion!!! IP: *.ists.pl 05.11.09, 10:30
      Dlaczego ma to opłacać podatnik???

A potem być narażony na zaczepki bandytów na ulicach Krakowa.

W ogóle cała ta piłka i ta bandycka otoczka powinna być po prostu
      NATYCHMIAST zlikwidowana. A bandytów wysłać na wojnę niech giną.
    • nononr1 Kibice przerwali sesję rady miasta 06.11.09, 11:23
      Jednak rozsądek zwyciężył i w tym wypadku można radnym powiedzieć brawo!!! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka