Dodaj do ulubionych

penthouse'y

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:31
Co sądzicie na temat panthouse'ów?
Poszukuję dużego mieszkania ok.100 metrów i pomyślałem właśnie o czymś takim.
Jak to w Krakowie wygląda?
Gdzie można szukać interesujących?
Wydaje mi się, że w Krakowie jest ich wciąż niewiele.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasik Re: penthouse'y IP: *.autocom.pl 12.11.09, 11:52
      rzeczywiście penthousów jest jak na lekarstwo. no ale z drugiej strony nie
      oszukujmy się kogo stać na taki luksus. Ale pomarzyć zawsze można:)
      • Gość: Łukasz Re: penthouse'y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:59
        No ja akurat sprzedałem swoje mieszkanie w Warszawie i prawie mam tyle żeby
        kupić penthouse'a w Krakowie.
        Ktoś może doradzi gdzie szukać? Jakie dzielnice polecacie?
        • Gość: Nick [...] IP: 217.97.211.* 12.11.09, 12:16
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Łukasz Re: penthouse'y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 12:42
            jakoś to za bardzo bufoniasto wygląda jak dla mnie. Nie tego szukam.
            Oglądałem już z jednym deweloperem penthouse'y ale wyleciała mi teraz z głowy
            nazwa tego dewelopera a wizytówkę mam gdzieś w biurze. Jak znajdę to napiszę o
            kogo chodziło.
        • Gość: monia34 Re: penthouse'y IP: *.autocom.pl 12.11.09, 17:24
          Teraz budują albo jest na wykończeniu budynek mieszkaniowy pod fortem na
          Krowodrzy. Deweloper zaplanował na ostatnim piętrze penthouse. Nie wiem jaka
          jest cena, ale z pewnością taniej niż w Warszawce:P
    • gazeta_mi_placi Re: penthouse'y 12.11.09, 13:00
      Znam kilka interesujących...
      • Gość: Łukasz Re: penthouse'y IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 13:43
        a możesz się podzielić swoją wiedzą?
        • gazeta_mi_placi [...] 12.11.09, 15:25
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • olaboga1111 Re: penthouse'y 12.11.09, 22:11
            Penthouse w Salwator Tower jest do sprzedania ok 2 mln. (z daleka widać banner
            własciciela)

Wolne sa też chyba penthousy w Tarasach Verona (świetny widok na Las Wolski), a
            skoro tam to pewnie i w Torre Verona.
            • gazeta_mi_placi Re: penthouse'y 12.11.09, 22:40
              Nie wiem czemu wykasowano mój poprzedni post (kogo jak kogo,ale mnie chyba
              administracja nie posądza o "szeptany" marketing-za dużo postów już nastukałam).

Więc jeszcze raz:

Jak koleżanka wyżej pisała:

-mieszkanie w Salwator Tower
              -są jeszcze wolne apartamenty na ostatnich piętrach w Tarasach Wiślanych
              (okolice Galerii Kazimierz i Ronda Grzegórzeckiego),bardzo miła lokalizacja
              -na 100% są wolne jeszcze apartamenty w Kamienicach Herbowych:Poznań
              i Gdańsk (okolice Wrocławskiej)
              -apartament przy Monte Cassino z widokiem na Wawel-też miła lokalizacja
              • Gość: Kara Re: penthouse'y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 09:53
                jeszcze są na Rydlówce chyba, ale nie pamiętam czyje, bo to jakiś taki deweloper
                od jednej inwestycji. Wawel Service też ostatnio się gdzieś chwalił penthousami.
                • Gość: monia34 Re: penthouse'y IP: *.autocom.pl 13.11.09, 12:01

No właśnie Wawel-Service chwalił się penthouse'ami pod Fortem:) Jak już pisałam
                  wyżej. Dużo tego budują, czy im się to zwróci? Podobno te penthouse w Salwator
                  Tower cały czas stoją puste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka