lajkomik 03.12.09, 10:41 Następny pijak z Myślenic, który szaleje autem. Nic nie myślą, bo są z Myślenic Zmienić nazwę na Bezmózgowice :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciul Góralska tradycja IP: 78.133.192.* 03.12.09, 11:59 Bo to naszo tako górolsko tradycja jeździć po pijoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario! Re: Góralska tradycja IP: *.chello.pl 03.12.09, 12:07 masz się czym chwalić bezmózgi idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ciul Re: Góralska tradycja IP: *.centertel.pl 03.12.09, 12:48 Nie nazywaj mieszkańca Myślenic góralem i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqs Re: Góralska tradycja IP: 195.150.165.* 03.12.09, 13:00 czyli ten co go zlapał to pewnie praworządny mieszkaniec warszawy bo przecież nie był pijany. Jakby był z myślenic to też był by pijany. Uwielbiam logikę niektórych forumowiczów. Za czyn jednego całe miasto obwiniać. Takim tokiem myślenia to prawie wszyscy polacy są mordercami, złodziejami, itd. Ja kiedyś jak bylem dzieckiem ukradlem cukierka wiec Krakow jest miastem zlodzieji :D. Pozdrawiam i prosze o troche myslenia przed pisaniem kolejnych ogólnych stwierdzen jedynie obrazajacych niewinne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Pijanego kierowcę złapali... inni kierowcy IP: 93.159.134.* 03.12.09, 16:24 słaba prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk bohater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 16:43 ciekawe czy bohater który zawiadomił policję zatrzymał się na poboczu w trakcie rozmowy telefonicznej:D Jeżeli nie powinien zapłacić mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starydziat Re: bohater IP: *.chello.pl 03.12.09, 18:28 I bardzo dobrze że go zatrzymali. Powinni mu jeszcze ryj obić i auto spalić.Jakby ten pijany kogoś zabił, to byś pewnie dzieciaku pytał gdzie byli inni kierowcy i czemu nikt tego nie zgłosił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Jeśli policja pije i jeździ to czemu ja nie mogę? IP: 188.33.145.* 03.12.09, 18:57 przeglad.olkuski.pl/index.php/aktualnosci/874-nadkomisarz-na-podwojnym-gazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aloha Pijanego kierowcę złapali... inni kierowcy IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.09, 19:39 Dziś miałem sytuację drogową z takim kolesiem z rejestracją KMY czy KWI. Zatrzymał sie na środku skrzyżowania, blokując je przy okazji, a następnie wyskoczył zawodnik w stroju robociarza z 15 letniego BMW i krzyczał "chcesz w zęby" i powtarzał w kółko!!! Dodam, że to Jego szybka, cwaniacka jazda bez kierunkowskazu była powodem "spotkania" na skrzyżowaniu. A "najlepsze" jest to, że dwie godziny później widziałem to BMW (dość charakterystyczne) zaparkowane na zakazie postuju na awaryjnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśleniczanka Re: Pijanego kierowcę złapali... inni kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 23:12 Aleś jest burak lakomiku :/ skoro Myślenice powinny mieć inną nazwę, to Kraków (wnioskuję, że jesteś z Krakowa) powinien się nazywać Debilowo - a to wszystko Twoja zasługa: wszak każde miasto zamieszkuje gromada identycznych osobników i wszyscy zachowują się dokładnie tak samo eureka! Odpowiedz Link Zgłoś