Gość: Robo IP: *.waw.cdp.pl 21.11.01, 10:54 Czy nie uważacie,że marka samochodu jest odzwierciedleniem osobowości kierowcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robsonka Re: Osobowość Kierowców IP: *.netia.pl 21.11.01, 10:59 Akurat w Polsce jest bardziej odzwierciedleniem kieszeni. Chociaż nie wyobrażam sobie dresa w trabancie, warburgu albo skodzie 105. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Osobowość Kierowców IP: *.waw.cdp.pl 21.11.01, 11:07 Gość portalu: Robsonka napisał(a): > Akurat w Polsce jest bardziej odzwierciedleniem kieszeni. > Chociaż nie wyobrażam sobie dresa w trabancie, warburgu albo skodzie 105. Myślę, że można opuścić zasobność kieszeni, ponieważ teraz każdego stać na kupno auta ( kredyt, system argentynski itp). Można jednak wyobrażić sobie początkującym młodych wilców w/w pojazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Osobowość Kierowców IP: *.netia.pl 21.11.01, 11:17 Będę się upierał. Żeby wziąć kredyt, trzeba mieć odpowiedni dochód na spłatę odsetek. Ważniejsza zależność występuje natomiast pomiędzy pozycją materialną kierowcy a wartością jego samochodu. No chyba że jeździ autem służbowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Osobowość Kierowców IP: *.waw.cdp.pl 21.11.01, 11:44 Wracam do początku. Czy kierowcy Volkswagena i Audi i innych aut tej grupy aby nie zabardzo ufają swoim samochodom, a ich przekonanie o niezniszczalności nie są błędne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Osobowość Kierowców IP: *.radom.pl 21.11.01, 19:23 Gość portalu: Robo napisał(a): > Wracam do początku. Czy kierowcy Volkswagena i Audi i innych aut tej grupy aby > nie zabardzo ufają swoim samochodom, a ich przekonanie o niezniszczalności nie > są błędne? Mozesz rozwinac swoja mysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziootek Re: Osobowość Kierowców IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 22:18 Gość portalu: Robo napisał(a): > Wracam do początku. Czy kierowcy Volkswagena i Audi i innych aut tej grupy aby > nie zabardzo ufają swoim samochodom, a ich przekonanie o niezniszczalności nie > są błędne? VW bym tu nie mieszal, ale wlasciele (czesciej zlodzieje) Audi, BMW i innych dresiarskich pojazdow to w 90% imbecyle i drogowe bandziory. Dzisiaj nawet takiego jednego zalatwilem, bo ksiaze sie za bardzo spieszyl i na swoje nieszczescie zamrugal mi swiatlami. Najpierw sadzilem, ze mnie pozdrawia i ja tez go pozdrowilem swiatlami stopu. Scierwo wpieprzylo sie w barierke - szkoda, bo 200 metrow dalej byl slup, ale co sie odwlecze to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Osobowość Kierowców IP: *.netia.pl 22.11.01, 10:14 Widzę że zwalczasz dresiarstwo bez ogródek. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Osobowość Kierowców IP: 217.96.36.* 26.11.01, 08:41 Mimo wszystko Ty także stwarzasz zagrożenie na drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Osobowość Kierowców IP: *.polkomtel.com.pl 21.11.01, 21:02 Gość portalu: Robo napisał(a): > Czy nie uważacie,że marka samochodu jest odzwierciedleniem osobowości kierowcy? To znaczy, że ludzie, którzy nie posiadają samochodu, nie mają także osobowości. Gratuluję logiki; sam Marks by tego nie wymyślił. A może rzeczywiście byt aż do tego stopnia określa świadomość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregg Re: Osobowość Kierowców IP: *.pkp.krakow.pl 26.11.01, 06:30 hehehe.... prosta i jasna logika. Ale myślę, że źle zrozumiana. Mnie np. samochód faktycznie kojarzy się z pewnymi grupami ludzi, szczególnie widać to w Radomiu: Skoda 105: dziadek w kapeluszu przyklejony do przedniej szyby (dymi to, żyga olejem, ale jedzie), 162p: młody szczeniak świeżo po prawie jazdy, oczywiście w niezniszczalnym modelu, lub też kobieta w futrze, dystyngowana bo przecież wybrała się na zakupy swoimi własnymi czterema kółkami, Fiat 125p: patrz Skoda 105 i pierwsza część 126p, bez wyjątku. Podobnie z większością Ład 2105 i wcześniejszych. Co do innych fur: Stare kadety: bez komentarza, podobnie z większością Golfów (I i II).... potwierdzenie widać około 21.00 pod dworcem PKP. W pozostałych przypadkach samochodów (CC, Wartburgi i inne heble) tak mniej więcej się powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś