Gość: KRK IP: *.zax.pl 09.12.09, 23:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajkomik Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach 09.12.09, 23:38 Szkoda chłopaka. mam nadzieję, że wytoczy jakiś proces miastu, za te dziury i koleiny w drodze. Przecież to skandal, w takich warunkach jakakolwiek jazda zgodnie z przepisami to pewna kraksa, a nie daj Boże przekroczyć dozwoloną prędkość w tym miejscu! Strach pomyśleć co by się działo gdyby po tych torach beztrosko biegały dzieci z pobliskiego ośrodka dla trudnej młodzieży. Miasto przynajmniej powinno odkupić auto poszkodowanemu, choć pewnie decydentom trudno będzie wyłuskać taka kasę na taka luksusową markę, która ma więcej zabezpieczeń i funkcji anty wypadkowych niż to miasto zdołało zrealizować w ostatnich latach aby polepszyć bezpieczeństwo w mieście zmotoryzowanym mieszkańcom oraz turystom. Absurdy drogowe miasta? Ano "drogi" w tym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał 09.12.09, 23:48 chyba za siano, skoro nie wiedział iż kierowca ma obowiązek dostosować prędkość do panujących na drodze warunków. No i myślę że MPK powinno obciążyć go kosztami remontu sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.c194.msk.pl 10.12.09, 00:02 guru133 napisał: > No i myślę że MPK powinno obciążyć go kosztami > remontu sieci. to oczywiste a lajkomik chyba kpi, bo nie wierze ze sa matoly, co tak samo mysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asterix Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: 81.210.105.* 10.12.09, 00:07 Do guru133 - obyś kiedyś przypomniał sobie to co powiedziałeś teraz będąc sam w podobnej sytuacji! Gdyby to była Toyota, albo Skoda, nie było śladu zawiści na tym forum. Jest BMW, jest pole do wylewania kompleksów. Z tego co czytam tylko jeden kierowca mówi tutaj, że nie przekracza prędkości. Reszta widać dostała amnezji Pozdrawiam wszystkich myślących (fan marki BMW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.c194.msk.pl 10.12.09, 00:15 Gość portalu: Asterix napisał(a): > Gdyby to była Toyota, albo Skoda, nie było śladu zawiści na tym forum. > Jest BMW, jest pole do wylewania kompleksów. to nie kompleksy to ....statystyka co wypadek - gdzie auto wylecialo z jezdni itd. - to BMW niestety, rzeczywistosci nie da sie zaklinac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALooooooooo Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 00:26 kolego aaaaaaaaaaaa! Masz rację, większośc wypadków to BMW i Audi!!! Patrz ostatni program "Jedź bezpiecznie" i wypadek na przejściu dla pieszych na alejach! A przyczyną opisywanego w artykule wypadku była nadmierna prędkość, a nie jakość jezdni!!! A kto zapłaci za postój tramwajów i niezałatwoane sprawy kilkudziesięciu a może kilkuset pasażerów??? Bo jeden zawodnik przypałował BMW! ps.a do Asterixa - ja też lubię BWM, ale sam widzisz kto się woli takimi brykami... szkoda image marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stash Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.gate.cable.virginmedia.com 10.12.09, 01:41 Przemysl co powiedziales, bo kazdy wypadek to tragedia bez wzgledu na to czy ktos o to sie prosi czy zwyczajnie ma pecha. Ad. statystyk ciekai mnie to zrodlo statystyk podeslij linka ad. najniebezpieczniejszych samochodow:) Moze jazda BMW tez sie chcesz podzielic z forum, dlaczego te bawarskie buble tak sie rozbijaja z kretesem? Czekam na sugestie wszelkich znawcow tematyki BMW. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.centertel.pl 10.12.09, 02:27 To nie winna marka a raczej kierowcy którzy myślą, że jak kupi BMW z Niemiec (notabene od dziadka, w dodatku księdza i lekarza w jednym) to są to super auta. Niezakatowane itd. Jedyną inwestycją szczęśliwego posiadacza Bety jest mugen i tuba! A zawieszenia jak nie było tak nie ma. Wsiada taki młody łeb do bety, pokazuje wszyskim jaki to hip hop do przodu, a każdy inny kierowca jest od niego gorszy. Ciśnie ile wlezie, nie ważne jaki stan drogi, jakie warunki na drodze - w końcu BMW to super slidne i bezpieczne auto. Niestety, drogi mamy jakie mamy, nie wybaczają błedów... nie wybaczają niesprawnego zawieszenia. I oto możemy w internecie czytać o kolejnym BMW rozbitym na drzewie/słubie/tirze/rowie/inne..którego kierowca miał kompleks małego penisa. BMW to bardzo ładne auta, ale wystarczy spojrzeć na kierowców krzórzy nimi jeżdzą - zawsze z kompleksem bycia lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallace303 Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:19 Akurat w tym miejscu nawierzchnia jak na warunki krakowskie jest dobra, a jak się nie umie jeździć to marka auta nie ma żadnego znaczenia. Niestety dopóki na mieście są kierowcy bez wyobraźni to takie wypadki będą się zdarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odkrywca Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.152.154.181.dsl.dynamic.eranet.pl 10.12.09, 11:26 Gość portalu: Wallace303 napisał(a): się nie umie jeździć to marka auta nie ma żadnego znaczenia. Niestety dopóki na> mieście są kierowcy bez wyobraźni to takie wypadki będą się zdarzać... I dobrze, bo dzięki temu będzie mniej kretynów robotniczo-wiejskich z wypranymi przez kościół mózgami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.geod.agh.edu.pl 10.12.09, 17:44 a tobie kto wyprał mózg??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:36 Taa... obojętnie czy Skoda, czy BMW, czy Mercedes, jak ktoś jedzie pijany, do tego prawie 200kmh w takim miejscu, to wybacz, ale lepiej niech się zabije sam, niż żeby miał zabić innych dookoła.... Gość uderzył w murek za przystankiem tramwajowym, przeleciał przez torowisko rozwalając słup, zatrzymał się dopiero na kolejnym. Ani 50, ani 100, ani 150 nie jechał.... Trzeba być totalnym idiotom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:37 Jechałby kilka sekund później, to przy okazji wjechałby w tramwaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał 10.12.09, 01:11 Gość portalu: Asterix napisał(a): > Gdyby to była Toyota, albo Skoda, nie było śladu zawiści na tym forum. > Jest BMW, jest pole do wylewania kompleksów. Że niby jak????? 8-/ Nie piernicz głodnych kawałków. Jeżdżę autem, za które mogłabym dwa takie BMW kupić i podejrzewa, że inni też mają dobre bryki. Właścicielom n-letnich (n > 10) BMW wydaje się, że mają "Bóg wi co", a mają zwykły Schrott. Do tego szarych komórek w łepetynie nie staje - takie są efekty: jeśli gostem wlókł słup, to ile jechał? 50km/h, 70km/h czy też może > 100 km/h?? > Pozdrawiam wszystkich myślących (fan marki BMW) Jeśli tacy są :-P BMW - Będziesz Miał Wypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 08:01 Przy ograniczeniu do 70 nie jade wiecej niz 90 on musial miec grubo ponad 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: 195.116.120.* 10.12.09, 12:03 BMW - burak ma wóź, bryka młodego wieśniaka, bryka majętnego wieśniaka.....itp Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek [...] 10.12.09, 00:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokakol Re: A mnie nie szkoda furiata. Prawo jazdy dostał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 00:33 Panowie, pozdrówcie swoich chłopaków i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kvt Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 00:00 chyba nie piszesz tego poważnie? Akurat w tamtym miejscu nawierzchnia jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd szkoda??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 00:08 Barana, który mógł kogoś zabić, bo mu się rajdów zachciało, szkoda? Powinien co do złotówki zapłacić za szkody, dodatkowo jeszcze wpłacić sporą sumę na jakiś ważny cel, np. dla ofiar wypadków. Po mieście jedzie się 50 km/h. Ale buce w tym kraju tego nie potrafią zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odkrywca Re: szkoda??? IP: *.152.154.181.dsl.dynamic.eranet.pl 10.12.09, 11:19 Gość portalu: ddd napisał(a): Po mieście jedzie się 50 km/h. Ale buce w ty > m > kraju tego nie potrafią zrozumieć. To konsekwencje sojuszu robotniczo - chłopskiego i indoktrynacji katolickiej od kołyski. To niekształca i degeneruje geny następnego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:13 Szanowny Panie, czy Pan jesteś normalny? Jak dla mnie najlepszym wyjściem z tej patowej sytuacji jest wizyta... w zakładzie ale na pewno nie karnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asg lajkomik dobrze ty sie czujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach 10.12.09, 00:21 nie , no nie mogę ! " Strach pomyśleć co by się działo gdyby po tych torach beztrosko biegały dzieci z pobliskiego ośrodka dla trudnej młodzieży" ... czegoś podobnie BEZ SENSU już dawno nie czytałem ! beztroskie dzieci na torach !!!!! "a nie daj Boże przekroczyć dozwoloną prędkość w tym miejscu!" - NIE MIESZAJ PANA BOGA DO WYCZYNÓW IDIOTÓW, a sam popukaj się w glowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniksłomiany08 Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.152.154.181.dsl.dynamic.eranet.pl 10.12.09, 11:42 konikdrewniany07 napisała: > "a nie daj Boże przekroczyć dozwoloną prędkość w tym miejscu!" - NIE MIESZAJ> PANA BOGA DO WYCZYNÓW IDIOTÓW, a sam popukaj się w glowe Bóg jest wszędzie i jak tu nie można Go mieszać do wyczynów idiotów?. Ty, jako katoliczka szczególnie powinnaś to wiedzieć, bo Bóg nie odwraca swojego oblicza od tych, stworzonych na swój obraz i podobieństwo. Jakich sobie stworzył takich ma i ponosi za nich całkowitą odpowiedzialność, jak każdy szef w dużym przedsiębiorstwie. Poza tym grzeszysz niezmiernie występując w obronie Boga, dając tym do zrozumienia, że sam sobie nie poradzi bez Ciebie a to z kolei świadczy, że uważasz Go za malutkiego i słabiutkiego. To jakaś niezrozumiała niekonsekwencja z Twojej strony a może zrozumiała?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izc Re: Al. Jana Paw³a II: rozpêdzone bmw na torach IP: 67.159.45.* 10.12.09, 11:48 konikdrewniany07 napisała: > "a nie daj Boże przekroczyć dozwoloną prędkość w tym miejscu!" - NIE MIESZAJ > PANA BOGA DO WYCZYNÓW IDIOTÓW, a sam popukaj się w glowę przeciez boga nie ma, to co sie czepiasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lajkomika Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 01:03 Dozwolona prędkość w tym miejscu to 70 km/h. Przy tej prędkości na największej dziurze nie wyleci się na tory --------------------------- BMW? - nie mam więcej pytań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozi Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 10.12.09, 02:58 Co jak co ale koło AWF jezdnia jest bez dziur i kolein. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjaaaa Szkoda że nie można wytoczyć procesu IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 04:40 ludziom co głupoty na forach internetowych pisują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m..m Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.ghnet.pl 10.12.09, 05:55 > Szkoda chłopaka. mam nadzieję, że wytoczy jakiś proces miastu, za te dziury i > koleiny w drodze. Przecież to skandal, w takich warunkach jakakolwiek jazda > zgodnie z przepisami to pewna kraksa, a nie daj Boże przekroczyć dozwoloną > prędkość w tym miejscu! Odnosze wrazenie, że nigdy tamtędy nie jechałeś. Akurat na tym odcinku droga została wyremontowana około rok temu, więc jest dobrej jakości. Jeśli coś jest nie tak, to zapewne z mózgiem twoim i kierowcy tego BMW! Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach 10.12.09, 06:15 lajkomik napisał: > Szkoda chłopaka. mam nadzieję, że wytoczy jakiś proces miastu, za te dziury i > koleiny w drodze. Przecież to skandal, w takich warunkach jakakolwiek jazda > zgodnie z przepisami to pewna kraksa, a nie daj Boże przekroczyć dozwoloną > prędkość w tym miejscu! Strach pomyśleć co by się działo gdyby po tych torach > beztrosko biegały dzieci z pobliskiego ośrodka dla trudnej młodzieży. > Miasto przynajmniej powinno odkupić auto poszkodowanemu, choć pewnie > decydentom trudno będzie wyłuskać taka kasę na taka luksusową markę, która ma > więcej zabezpieczeń i funkcji anty wypadkowych niż to miasto zdołało > zrealizować w ostatnich latach aby polepszyć bezpieczeństwo w mieście > zmotoryzowanym mieszkańcom oraz turystom. > > Absurdy drogowe miasta? Ano "drogi" w tym mieście! Drogi Lajkoniku, ileż trzeba mieć na liczniku aby dokonać takich spustoszeń ? 120 ? 150 ? 180 ? Wspominasz o dzieciach. Obawiam się, że ten kierowca przy tej prędkości nawet by ich nie dostrzegł na idealnej drodze. Tak grzał. Skoro piszesz o stanie dróg, to jasne, że są do "kitu". Ale ja, jeżeli widzę dziury, to nie "walę ile fabryka dała" tylko...zwalniam. Nie jest sztuką szybko jechać, sztuką jest szybko się ... zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca fiata Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.ingbank.pl 10.12.09, 11:43 120 km/h to akurat na dwupasmówce prędkość nie oszałamiająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 06:30 Dobre. Szkoda - tak super uciekał po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylu Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 06:37 NO! Niechby jeszcze jechał szybciej! Auto byłoby bardziej zniszczone i dostałby większe odszkodowanie! Gdy jest droga w fatalnym stanie, przynajmniej ja jeżdżę wolniej. Odpowiedz Link Zgłoś
siomon102 Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach 10.12.09, 07:33 taaaa... bardzo go szkoda, zwłaszcza, że miał 1,5 promila we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ans Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 10.12.09, 07:59 I widzisz, a jakby motocyklista, to by było dobrze, niet? Nie ma jak spójność zeznań... Co do dróg się zgodzę, w krk ich nie ma, w krk są wyrwy lub koleiny, chociaż w sumie nie należy zapominać o cudownych polach studzienkowych z odpowiednio ukształtowanymi wzniesieniami lub zagłębieniami wokół nich. Widać, miasto się stara zróżnicować krajobraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 08:09 Tak to właśnie jest, gdy burak pędzi w swoim bmw. Ciekawe z jaką prędkością jechał ciołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parcink Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 10:53 nie pierdziel o dziurawych drogach ! dziury to ten koleś mial chyba w głowie Całkowicie skasowane bmw, złamana noga i pobyt w szpitalu 26- letniego sprawcy wypadku, u którego stwierdzono 1,5 promila alkoholu. za tvn24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsei194 szkoda ze sie nie zabil - stop piratom drogowym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 18:48 szkoda ze sie nie zabil - stop piratom drogowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: 91.213.255.* 10.12.09, 19:47 Po od razu odkupywać mu to auto. Wystarczy mechanik z rokiem stażu w zawodzie, i auto będzie miał takie, albo nawet lepsze niż przed wypadkiem (może tym razem nawet przejdzie przegląd bez konieczności dodatkowej "zapłaty"). Odpowiedz Link Zgłoś
sprawazlewa Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach 10.12.09, 19:52 Nie mów, to całe BMW schodzi na psy i niedługo osiągnie poziom Trabanta. A jeździć Trabantem trzeba ostrożnie, żeby się nie rozleciał na torach. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony-ruski-pedal lajkomik-gdzie ten ośrodek 10.12.09, 20:13 dla trudnej młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabllo Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 11.12.09, 01:55 Szkoda??? Człowieku gość nie dość że pijany za kierownicą z nadmiwrna prędkością jechał to jeszcze mu gnata ( czytaj broń ) znaleźli w bagażniku. Trzeba było mieć nieźle nasrane w głowie żeby z taką prędkością zasuwać. Tramwaj jak się wykolei to nie zetnie słupa a wiesz czemu?! Bo ma zachowaną bezpieczną predkość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario! Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 11.12.09, 06:30 szkoda to słupa a nie idioty kierowcy z buraczanym autem,Zastanówcie się ludzie co piszecie!!! Ten idiota mógł wlec przez kilkanaście metrów nie słupa a wasze dziecko, żone , matke, NADMIERNA PRĘDKOŚĆ U KIEROWCÓW TO ŚMIERĆ NA DROGACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 09.12.09, 23:43 Widzialem ten wypadek, bo zdarzyl sie pod moim oknem. BMW skosilo slup trakcji tramwajowej i polecialo z nim do kolejnego... Byla nadmierna predkosc - kawalek za przystankiem tramwajowym sa mocne slady tego, ze zahaczyl felga o kraweznik z moich ustalen wynika, ze spowodowalo to utrate panowania nad samochodem i kilkanascie metrow dalej przelecial doslowanie nad torami tramwajowymi koszac slup trakcji. Kierowca ma zlamana noge i jakies jeszcze obrazenia - z tego co wiem rokowania sa obiecujace. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 [...] 10.12.09, 00:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:14 Tego nie wiem, to byl wrecz cytat tego co mi powiedzial Pan ze strazy pozarnej :) Co nie zmienia faktu, ze musial na prawde zlamac ograniczenie predkosc ze 2x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.09, 23:49 kierowca podobno pijany i nacpany. tacy zawsze wychodza bez szwanku nawet z najgorszych wypadkow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugcia0 Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale IP: *.chello.pl 09.12.09, 23:49 łapać na radar i badać czy kierowcy nie pili. Jeżdżę tankować do Carrefoura i wracam stale tą ulicą do Wieczystej,jadę tak jak znaki nakazują, zawsze tak jeżdżę, od 30 lat nie miałem wypadku, a jeżdżę po całej Europie,jestem stale wyprzedzany przez pojazdy złotej młodzieży z AWF czy N.Huty jadące po 100 km/h i więcej, tak jak ten artysta z BMW dzisiaj.Policja powinna się tym zająć oraz Al.Pokoju, nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale IP: *.chello.pl 09.12.09, 23:55 Super stacja paliw.. jaka stacja taki kierowca, juz wiem kto zamula na JP2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabio Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 00:05 Odezwał się kierowca rajdowy. Takich pajaców jak ten z bmw powinni obciążyć wszystkimi kosztami naprawy zniszczonej trakcji, a do tego zabrać prawo jazdy, bo jak widać nie dorósł do jego posiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:13 Akurat jezdze wyczynowo samochodem po roznych torach wyscigowych i jak widze na tej drodze kogos kto jezdzie lewym pasem 65-70 to mnie to bardzo sie nie podoba.. nie mowie o jezdzie 140 bo cos kolo tego musial tam jechac (chyba, ze mial lyse opony), tylko o jezdzie kulturalnej - w okolicach 90km/h na 70stce na JP2 jeszcze nikt nie zginal.. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kretek_bladzi Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale 10.12.09, 09:25 Gość portalu: Zdzich napisał(a): > Akurat jezdze wyczynowo samochodem po roznych torach wyscigowych i jak widze na > tej drodze kogos kto jezdzie lewym pasem 65-70 to mnie to bardzo sie nie > podoba.. nie mowie o jezdzie 140 bo cos kolo tego musial tam jechac (chyba, ze > mial lyse opony), tylko o jezdzie kulturalnej - w okolicach 90km/h na 70stce na > JP2 jeszcze nikt nie zginal.. Właśnie. Jeżdżę se lewym kulturalnie 140, a tu jakieś ciule się wloką 120 na sześćdziesiątce. "Mnie to bardzo się nie podoba" Od kulturalnej jazdy 140 jeszcze nikt nie zginął. Następny ze wsi, który siada na ogonie i pogania światłami na lewym pasie _w_mieście_. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 13:08 Gość portalu: Zdzich napisał(a): > Akurat jezdze wyczynowo samochodem po roznych torach wyscigowych i jak widze na > tej drodze kogos kto jezdzie lewym pasem 65-70 to mnie to bardzo sie nie > podoba.. nie mowie o jezdzie 140 bo cos kolo tego musial tam jechac (chyba, ze > mial lyse opony), tylko o jezdzie kulturalnej - w okolicach 90km/h na 70stce na > JP2 jeszcze nikt nie zginal.. Nie wiem, czy jeździsz wyczynowo, ale na pewno masz mentalność bandyty. Przez takich jak Ty cywilizowany człowiek musi się wstydzić za granicą, że jest Polakiem. Przez takich jak Ty mówią o nas "Polnische Schweine", i niestety, mają ku temu podstawy. Bo jeśli nawet Niemcowi czy Anglikowi zdarzy się złamanie prawa, to przynajmniej się tego wstydzi. A "polaczek" taki jak Ty nie tylko lekceważy przepisy, cęsto narażając przy tym życie innych, ale MA PRETENSJE DO TYCH, KTÓRZY PRAWA PRZESTRZEGAJĄ. Przez takie świnie jak Ty ktoś, kto jeździ zgodnie z przepisami, nie kradnie, nie oszukuje itp. czuje się w tym kraju jak intruz. Przez takie świnie jak Ty Polska ciągnie się w ogonie Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale 10.12.09, 00:13 Gość portalu: fabio napisał(a): > Odezwał się kierowca rajdowy. Takich pajaców jak ten z bmw powinni obciążyć > wszystkimi kosztami naprawy zniszczonej trakcji, a do tego zabrać prawo jazdy, > bo jak widać nie dorósł do jego posiadania. taaaak wlasnieee takkkkk!!! zabrac mu samochoddddd natychmiast! za przekroczenie predkosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale IP: *.pcnet.com.pl 10.12.09, 00:28 A skąd tak dobrze wiesz, co tam widać. Musi często tam bywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale 10.12.09, 01:19 prawdziwy.jonek napisał: > taaaak wlasnieee takkkkk!!! zabrac mu samochoddddd natychmiast! za przekroczeni > e > predkosci!!! > NIE!! Zabranie mu wraku zdjęłoby z niego koszt kasacji! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Re: Al. Jana Pawła II,tam policja powinna stale IP: *.dsl.netrevolution.com 10.12.09, 01:46 Podzielam Twoja opinie. Tu gdzie mieszkam od 31-lat/Montreal Quebec/Podobnych wariatow,ktorzy zawsze sie spiesza nie brakuje,tylko ja nie jezdze jakims tam BMW/slabe auto/tylko solidnym 2 tonowym Mercedesem serii"S"i jestem ciagle wyprzedzany.Tu tez w calym miescie obowiazuje predkosc 50km/godz.jednak malo kto tego przestrzega-robia ten sam blad co kierowcy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.09, 23:59 W telewizji wypowiadał się rzecznik policji, powiedział że kierowca miał 1,5 promila alkoholu we krwi i że uciekał przed patrolem, przejechał na czerwonym świetle skrzyżowanie pod AWF, ale niestety nie wyrobił na łuku drogi i zatrzymał się na trakcji tramwajowej. Całe szczęście że tak się to skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eventhorizon Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:58 Gość portalu: mk napisał(a): > W telewizji wypowiadał się rzecznik policji, powiedział że kierowca miał 1,5 > promila alkoholu we krwi i że uciekał przed patrolem, przejechał na czerwonym No to z wypłaty OC nici, co mnie bardzo cieszy. Zresztą w pierdldu mu kasa nie będzie potrzebna, a mam nadzieję, że właśnie tam trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawazlewa Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach 10.12.09, 19:55 Gość portalu: mk napisał(a): > W telewizji wypowiadał się rzecznik policji, powiedział że kierowca miał 1,5 > promila alkoholu we krwi i że uciekał przed patrolem, przejechał na czerwonym > świetle skrzyżowanie pod AWF, ale niestety nie wyrobił na łuku drogi i > zatrzymał się na trakcji tramwajowej. > Całe szczęście że tak się to skończyło. Bo takim rzęchem jak to BMW można tylko jechać po kielichu i modlić się o dojazd do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:09 Jeszcze pałą powinien dostać. Jakie koleiny?! Droga jest świeżo po remoncie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻAL Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: 77.236.0.* 10.12.09, 00:17 ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL, ŻAL........... Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach 10.12.09, 00:19 Po polskich drogach nie da się jeździć będąc trzeźwym ! :F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:32 ...wyjdzie ze szpitala, kupi se nowe bmw i za jakis czas znowu... ile ludzi zginelo na drogach, a ludzi to i tak nic nie uczy, i testują cienką granicę poślizgu, przekraczasz ją i lecisz w linii prostej, nie możesz nic zrobić i patrzysz w co za chwile uderzysz choćby latem, na bora...na słupie... 3osoby w beemce a 4ta (kobieta) zmarla w szpitalu osierocając dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.dsl.netrevolution.com 10.12.09, 01:24 Ja bym to ujal inaczej: Przystosuj sie do warunkow drogowych-nie na calym swiecie i wszedzie sa same autostrady.Kolego nim sam sie zabijesz,albo zabijesz jakiegos niewinnego czlowieka - zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CND Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.dsl.bell.ca 10.12.09, 00:27 Jeszcze jeden ryzykowal aby sie pochwaliuc samochodem. A gdzie jest jego wyobraznia? Kary w Polsce sa zamale szkoda iz nie jechal w Ontario po ulicach z duza predkoscia, za przekroczenie predkosci powyzej 50km/h limitu $10.000 kary, utrata prawojadzy na rok i odholowanie samochodu na dluzy czas. Tez sa kierowcy co szybko jedza ale nie ma tylu wypadkow. Inna jest kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: 213.134.187.* 10.12.09, 00:28 Ziom, to BMW - spoko - wyklepie sie, w gorszym stanie bylo jak go kupiles! Nie lam sie. OC z samopomocy chetnie zaplaci za ten slupeczek MPK. Następną razą jedz szybciej to pofruniesz jakby co i nie zawadzisz o jakis glupie tory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troy Wyklepie się i pójdzie jako bezwypadkowy IP: *.chello.pl 10.12.09, 00:29 od staruszka co jeździł nim tylko do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.23-79-r.retail.telecomitalia.it 10.12.09, 00:37 pomysl czlowieku, ze to mogl byc twoj brat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczelepszy Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.152.154.181.dsl.dynamic.eranet.pl 10.12.09, 11:54 Gość portalu: dobry napisał(a): > pomysl czlowieku, ze to mogl byc twoj brat Wszyscy ludzie są braćmi, bo to dzieci jednego Boga. Nawet Ty, chociaż to boli. Mając Ich tak dużo, samoeliminacja jednego z nich (idioty) boli mniej, bo patrząc perspektywicznie ułatwia to życie innym i poprawia bezpieczeństwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczegorszy Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 12:26 Ten brat? miasta.gazeta.pl/kronikakryminalna/1,91150,5007833.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dob ra Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.30-79-r.retail.telecomitalia.it 10.12.09, 17:44 skoro tak to ujmujesz, to zycze ci aby kiedys to samo spotkalo bliska ci osobe, zobaczymy co wtedy powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timmy Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: 151.193.120.* 10.12.09, 00:42 słyszę codziennie ten jazgot tych wszystkich golfów i biemdablju, codziennie tak jeżdżą na Jana Pawła i na Bora-Komorowskiego. A mieszkam dość daleko z tamtąd. Chciał? to ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
ventus_historicus Na własne życzenie! 10.12.09, 00:42 Sądząc po deformacji przodu auta kierowca znacząco przekroczył przepisową prędkość. Ciekawe o ile? Odpowiedz Link Zgłoś
alex982 korekta 10.12.09, 00:42 Komentarz powinien brzmieć: przyczyną tego wypadku była nadmierna prędkość i wyjątkowa głupota kierowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrewZalewa Nadmierna prędkość IP: *.zone5.bethere.co.uk 10.12.09, 00:52 Skończcie pisać te bzdury o nadmiernej prędkości! Popatrzcie sobie z jaką prędkością przejeżdżają takie miejsca dobrzy kierowcy rajdowi. Problemem nie jest prędkość, tylko brak umiejętności kierowania samochodem, zwłaszcza przez buraków w BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
kretek_bladzi Re: Nadmierna prędkość 10.12.09, 09:29 Gość portalu: KrewZalewa napisał(a): > Skończcie pisać te bzdury o nadmiernej prędkości! Popatrzcie sobie z jaką > prędkością przejeżdżają takie miejsca dobrzy kierowcy rajdowi. Problemem nie > jest prędkość, tylko brak umiejętności kierowania samochodem, zwłaszcza przez > buraków w BMW. Prawda. Najprawdziwsza prawda. Bublewicz i Senna na pewno by się z tobą zgodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrewZalewa Re: Nadmierna prędkość IP: *.zone5.bethere.co.uk 10.12.09, 23:10 Tylko popatrz sobie na prędkości z jakimi oni jeździli, żaden właściciel BMW w Polsce nie byłby godzien im sznurować butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Nadmierna prędkość IP: 149.156.124.* 10.12.09, 10:02 > Skończcie pisać te bzdury o nadmiernej prędkości! Popatrzcie sobie z jaką > prędkością przejeżdżają takie miejsca dobrzy kierowcy rajdowi. Problemem nie > jest prędkość, tylko brak umiejętności kierowania samochodem, zwłaszcza przez > buraków w BMW. Ten koleś w BMW pewnie też tak myślał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrewZalewa Przeczytaj co napisałem IP: *.zone5.bethere.co.uk 10.12.09, 23:08 Właśnie o to mi chodziło - burak w BMW MYŚLAŁ że jest mistrzem kierownicy, ale w rzeczywistości o kierowaniu samochodem nie miał bladozielonego pojęcia. PS. Znam swoje umiejętności i nie jeżdżę jak na rajdzie po drogach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_en BMW - i wszystko jasne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.09, 00:52 jednego tłuka [na trochę] mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaa Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.168.wmc.com.pl 10.12.09, 00:55 bo jak bmw to na pewno pijany, za szybko i dres... dajcie spokój, użyjcie trochę zwojów mózgowych, nie wszyscy co rozbijają auta jeżdża bmw. Zresztą jakby rozblił się ssangyong w życiu ta nazwa nie pojawiłaby się na głównej... żenada i dziennikarstwo na poziomie "Misia". Co się stało, dlaczego, kto zawinił, cvo można zrobić aby temu zapibiec - nie wiadomo, wiadomo, że kierowca BMW znów spowodował groźny wypadek, i geranalnie należałoby zakazać im jeżdzić wszystkim. niech jeżdżątylko posiadacze fiatów.wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.09, 09:13 > bo jak bmw to na pewno pijany, za szybko i dres... No ale to akurat wiadomo: pijany był? - był. za szybko jechał? - no jechał. Bo chyba nie będziesz nam wmawiał, że przed policją to się ucieka przestrzegając przepisów. I jeszcze pewnie zatrzymując się na światłach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wollf Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.168.wmc.com.pl 10.12.09, 00:59 "staranował słup i wlókł go kolkanaście metrów"... jakżesz inaczej brzmi, "kierowca stracił panowanie nad pojazdem i zjechał na tory a następnie uderzył w słup trakcji". To samo tylko bez "sztuczek" dziennikarskich. A ta "najprawdopodobniejsza przyczyna" to domysł autora jak przypuszczam. Bo skoro "uderzył, i wlókł", to musiał za szybko jechać. Jakby stał, to by przecież nie uderzył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toomy_pomorskie Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.chello.pl 10.12.09, 01:06 Napewno ok 120-160 przy tej masie samochodu zniszczenia bardzo duze. Z tego co widac ma letnie opony. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Niezdrowo i niebezpiecznie tak z łysą główką w IP: 77.255.53.* 10.12.09, 01:17 i tylko w sportowej odzieży zimą jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 10.12.09, 01:30 Brawo! naturalna selekcja. Już nikogo nie zabije swoim BMWzłomem. Odpowiedz Link Zgłoś
sorc108 Nie prędkość tylko głupota i brak umiejętności 10.12.09, 02:42 Kiedy wreszcie policja przestanie się upierać, że to prędkość jest czemuś winna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Nie prędkość tylko głupota i brak umiejętnośc IP: *.chello.pl 10.12.09, 05:24 A ty na pewno prawo jazdy masz? Zapomniałeś synku, jaka jest droga hamowania na śliskiej nawierzchni z prędkością dajmy na to 100 km?To Ci przypomnę: 96,30 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llllllllllllllllll Re: Nie prędkość tylko głupota i brak umiejętnośc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 16:23 on lepiej jezdził niz nie jeden kierowca jak tak piszesz ze brak umiejetnosci to jestes kompletnym kretynem bo go znam troche dluzej niz ty i wiem co potrafi za kierownica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$$$$$$$%%%%%% Re: Nie prędkość tylko głupota i brak umiejętnośc IP: *.152.154.181.dsl.dynamic.eranet.pl 10.12.09, 16:33 Gość portalu: llllllllllllllllll napisał(a): > on lepiej jezdził niz nie jeden kierowca jak tak piszesz ze brak umiejetnosci t> o> jestes kompletnym kretynem bo go znam troche dluzej niz ty i wiem co potrafi za> kierownica No właśnie pokazał co potrafił debil. Za szybko przesiadł się z furmanki na samochód po sprzedaży pola i myślał podobnie jak Ty, że to co posiada to umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
geolog72 Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach 10.12.09, 06:05 Rad głupi,że BMW sobie kupił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba BTK Re: Al. Jana Pawła II: rozpędzone bmw na torach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 17:02 nie samochód świadczy o kierowcy !! kierowca przewiduje ,i podejmuje decyzje!!! skończcie z tymi stereotypami! Odpowiedz Link Zgłoś