Gość: Voith IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.02.04, 23:06 co wyście sobie ubzdurali zwroty typu: "bojki", "burokach" i inne takie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Locutus Daj se spokój... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.02.04, 02:22 Przepraszam Voith, ale teraz to już jesteś ekstremalnie upierdliwy ]:-> Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: Daj se spokój... IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 08:44 czytam forum regularnie, piszę rzadko, bo mi sie nie chce, ale też mnie wkurzają teksty stylizowane na wieć. jak ktoś jest ze wsi to niech pisze jak wieśniak, a nie stylizuje na wieśniaka. dodając bezsensowne cudzysłowy tyle ode mnie, pozdrawiam, szczególnie groźnego metalla Locutusa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek K Re: Daj se spokój... IP: *.chello.pl 03.02.04, 09:19 Zacznijmy od tego ze pewexy w ogole nie umieja pisac po polsku, ich wypowiedzi to po prostu jakis blizej nieokreslony słowotok, ktory czasem bardzo ciezko odczytac, nie znosze sytuacji kiedy czytajac musze sie domyslac o co wlasciwie autorowi chodzilo, bo z jego textu to nie wynika, to jest takie tlumaczenie z "naszego na polski". tez pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yabol428 Re: Daj se spokój... IP: *.sienna14.enetwork.pl 06.02.04, 23:41 No fakt, z gramatyką są trochę na bakier... Ale przynajmniej jest ich dwóch, a nie sześciu jak na początku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gicek Re: Daj se spokój... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 23:53 Misiaczku K nie każdy ma swobodny dostęp do internetu,czasem goście wiszą nad głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek K Re: Daj se spokój... IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.02.04, 09:27 > Misiaczku K bez przesady z poufalosciami, az tak za soba nie przepadamy:) nie każdy ma swobodny dostęp do internetu,czasem goście wiszą nad > głową a co ma piernik do wiatraka??? no chyba tylko ze masz bez przerwy gosci i przez nich do szkoly nie chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Słowotok to słowotok (choroba demokracji)... IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 04.02.04, 02:54 Niepotrzebnie się podniecacie... jakby nie można było zwyczajnie tego olać... Pozdrawiam! LOKI PS. My się skądś znamy? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: Słowotok to słowotok (choroba demokracji)... IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 09:56 znamy się znamy Drogi Jerzy... pijusie jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Słowotok to słowotok (choroba demokracji)... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.02.04, 04:53 A można wiedzieć, kto zacz? :-> Jak nie tu, to na priva? locutus@op.pl :-) Pzdr. LOKI (Pijus) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: Słowotok to słowotok (choroba demokracji)... IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 09:00 I'm 666 buehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Słowotok to słowotok (choroba demokracji)... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.02.04, 04:07 669 - Nowy Lepszy Szatan ;-) Ale i tak nie wiem, kto zacz ;-) Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś