Gość: noMercy W telewizji pokazali: Kraków według Majki IP: 78.133.245.* 07.01.10, 09:56 Wiwat Polonia Frustrata... plucie jadem w gazecie, plucie jadem na forach... żenua... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral mam to w dupie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 10:04 na ulicach leży brudny śnieg, jest szaro i ponuro, kasy po świętach też jakoś mniej i na więcej na razie się nie zapowiada, dziury w drogach które zawdzięczamy rzucającemu palenie cygar Prezydentowi Majchrowskiemu i jego kumplowi Tajsterowi coraz więcej (co najmniej jakby przeszedł jakiś kataklizm), czuje się słaby, jestem chory a nie mam czasu ani ochoty iść do lekarza (jak sobie pomyślę z czym się to w Polsce wiąże - to wolę poczekać - może przejdzie samo) i mam w dupie serial "Majka", "Brzydula" czy inna "Magda M" jak i inne polskie durnoty - POZDRAWIAM fanów "Allo, allo" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz nie ma to jak pisac bzdury po obejrzeniu 1 odcinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 13:16 autorka artykułu wydumała sobie wizje całego serialu po pierwszym odcinku! na dodatek mylnie, bo juz w dalszych odcinkach (dokładnie w czwartym) wyjasnia sie, ze nie do konca jest tak jak sie pani Skowrońskiej wydaje... "Dziewczyna poszła na cytologię, ale lekarz pomylił się i sztucznie ją zapłodnił materiałem genetycznym architekta, którego żonie rodzić się nie chce, stąd pomysł na matkę zastępczą." oraz "Na dodatek sztuczne zapłodnienie (in vitro, inseminacja), co serial potwierdza, okazuje się fanaberią zajętych karierą bogatych suk." to chyba jakies kompleksy autorki artykułu. Otóż bohaterka serialu nie moze mieć dzieci, gdyż w przeszłości usunęła ciążę. Tak więc stwierdzenia że "żonie rodzić się nie chce" oraz "co serial potwierdza" są jakby na wyrost, zwłaszcza po pierwszym odcinku. Komentowany artykuł oceniam jako bzdurę roku 2010 w mym własnym rankingu. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś