tomcrac 05.02.04, 09:27 i dobrze, akurat ta rzezba bajbardziej przypadla mi do gustu, a miejsce tez bylo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swing Re: Eros zostaje 05.02.04, 17:46 jak widać temat mitorajowy nie elektryzuje już forumowiczów ;-) a ja, szczerze mówiąc, mam wątpliwości co do miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Eros zostaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 18:21 zacznie elektryzowac lpr, jutro przeczytasz, ze rzezba pod takim tytulem to jest obraza dla majestatu Krakowa ;) dlaczego miejsce nie to? moim zdaniem nie koliduje z niczym szczegolnie, a naprawde robi ogromne wrazenie jezeli wchodzisz na rynek od strony Anny i Wislnej Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: Eros zostaje 05.02.04, 18:51 pomimo swoich gabarytów, jako jedynak, zginie chyba, że uzyska część przestrzeni na własność - na przykład otoczenie tej ewentualnej fontanny w każdym razie w wielu innych miejscach mogłaby stanowić centrum, skupiając uwagę i na nowo porządkując jakiś samotny plac - a w Rynku? będzie mieć dużą konkurencję... Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica zaraz zaraz 06.02.04, 18:31 a który to? czy ten wielki przewrócony łeb? <załamanie> Odpowiedz Link Zgłoś