Gość: WKraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 12:34 Nie tobie drogi panie tylko instytucji prezydenta, na której już niedługo dojdzie do koniecznych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izc Nie ufam IP: 67.159.45.* 14.01.10, 12:37 Nie ufam ani czerwonemu Majchrowskiemu ani nieudolnym radnym ani tym bardziej pazernemu na grunty kościołowi ten sondaż to jakaś bzdura, nie znam nikogo normalnego, kto ufałby politykom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modlitwa Kraków się nie wyróżnił - opinie o wynikach bad... IP: *.centertel.pl 14.01.10, 12:40 Niecodzienny apel Benedykta XVI do Polaków. Podczas audiencji generalnej w Watykanie papież wezwał polskich katolików, by modlili się o moralną doskonałość swoich kapłanów. I o ich "wierność apostolskiej posłudze". Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr Odsuńmy Majchrowskiego od władzy 14.01.10, 12:54 dość marazmu inwestycyjnego w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Kraków się nie wyróżnił - opinie o wynikach bad... IP: *.pl 14.01.10, 13:10 nie przejmujcie sie pisze teraz z Gdanska, na naszym forum oczywiscie szczurek jest najlepszy, ale dlaczego- potem Wroclaw mimo kleski ze stadionem i mam nadzieje ze zabiora im i to Wy dostaniecie euro 2012, jak jeden z przedmowcow trafnie zuwazyl najwazniejsza jest propaganda i znaczne oddalenie miasta od siedzib redakcji, bo redachtory leniwe i zawsze maja malo czasu to lataja gdzie najblizej jak to ma miejsce w Gdansku bo do gdyni podroz trwa dlugo, opisal to zreszta w komentarzu redakcyjnym dziennikarz Pan Sandecki na papierowym wzdaniu bo w necie juz Go nie puscili, za co mu chwala. Ja i tak mam tylko dwa miejsca do zamieszkania w Polsce to Krakow Stoleczny i Krolewski i Krolewski Gdansk a pomine calkowicie miasto przydrozne na tej trasie tj warszawke a potem czarna dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szachraj Spytajcie Majchrowskiego o budowę stadionu Wisły IP: *.tktelekom.pl 14.01.10, 13:38 To okaże się jakim jest nieudacznikiem. Nie wiadomo, czy bedzie murawa, kołowrotki, system IT bo nie jest to ujęte w planach. Kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiak I kto to mówi?! IP: *.autocom.pl 14.01.10, 14:19 Ten który decyzją polityczną z Warszawy został Przewodniczącym z rekomendacji PiS i teraz mści się na PO odwołując ich przewodniczących z komisji, zabrania dostępu do sekretariatu, zachowuje się arogancko do innych Radnych. Nie ma kultury osobistej. A skąd to wyniósł z budowy z Chemobudowy, gdzie z robotnika awansował na dyrektora, po drodze robiąc zaocznie studia w Kielcach, a teraz jego firma wygrywa kontrakty z pieniędzy Miasta. Zero godności i szacunku dla tak zakłamanego i fałszywego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwo.zablocie Re: Ja mu nie ufam 14.01.10, 14:32 Jestem bardzo ciekawy jak można ufac Majchrowskiemu? Czy to jest ten pan który uważał, że Tajster jest wspaniałym specjalistą? I to w czasie gdy cały Kraków aż huczał od plotek jakim tak naprawdę specjalistą jest Tajster. A może ten pan który wziął pod swoje skrzydła niejakiego Sularza, który za pewne uczynki (oceniane przez sąd) został usunięty przez PO ze swojego grona. Czy to nie jest ten pan, który za pieniądze miasta zafundował sobie swój własny pomniczek z brązu (cóż za bufonada). A może pan który w niedwuznaczny sposób dogadywał się z panem Stechnijem? a może pan, który został oskarżony przez wyżej wymienionego o przyjmowanie sobie studentek i pracownic magistratu w użyczanym mu motelowym pokoiku (co ciekawe pan Stechnij nie doczekał się pozwu w tej sprawie, rozumiem więc, że to szczera prawda) Jeśli taki człowiek ma duże zaufanie w Krakowie to ja bardzo, ale to bardzo martwię się o mieszkańców miasta. ------------------------------ Poznaj lepiej swojego prezydenta: www.jacekprezydent.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz Wuj ci na imię, Majchrowski, wuj ci na imię IP: *.ists.pl 14.01.10, 17:42 I to dobry wujaszek dla kolegi z PZPR-u, Filipiaka. Zbliża sie kampania wyborcza to można mu opchnąć miejskie grunty za pół darmo. Ten się zaś odwdzięczy się i wpłaci datki na kampanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Kraków się nie wyróżnił - opinie o wynikach bad... IP: *.chello.pl 14.01.10, 21:05 Akurat jest inaczej. Krakowianie temu człowiekowi juz nie ufaja, bo jest krętaczem. Może sobie już odpocząć. Każdy inny jest lepszy ! Wybory pewnie to pokażą ! Odpowiedz Link Zgłoś