fugazzi Re: Tanie dywany... 05.02.04, 18:23 Coś mi się niechcący kliknęło:)) Pytanie brzmi: gdzie można kupić tanio dywan w Krakowie? Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Tanie dywany... 08.02.04, 11:00 Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. Zapomniałem, że w Krakowie to tylko arrasy. Zadufany z Was narodek:( F. Odpowiedz Link Zgłoś
jachur Re: Tanie dywany... 08.02.04, 12:21 fugazzi napisał: > Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. Zapomniałem, że w Krakowie to tylko > > arrasy. Zadufany z Was narodek:( > > F. Ojej, spokojnie! Zaraz takie słowa. Nie wszyscy zainteresowani "wchodzą" na forum więc i tak się może zdarzyć... Z moich obserwacji wynika, że najtańsze dywany są w OBI (obok Tesco na Wielickiej i koło Geanta na Bora Komorowskiego). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TicTac Re: Tanie dywany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 13:19 Czy ktos wie ? Gdzie można kupic (cena nie gra roli) latające dywany ? Odpowiedz Link Zgłoś
lysa_spiewaczka Też bym kupiła jakiś kobierzec...to gdzie w końcu? 08.02.04, 13:26 Odpowiedz Link Zgłoś
risha Re: Tanie dywany... 10.02.04, 14:49 Znajomi twierdzą że na Tomexie lub tandecie, ale sama ich tam nie widziałam:))) Pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś