aldonox 27.01.10, 00:58 Czy warto zapisać się teraz na studia, czy lepiej zaczekać do września. Co o tym sądzicie, widziałem na plakacie pewnej uczelni że nie warto tracić roku, no ale to pewnie tylko reklama... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: studia w styczniu IP: *.chello.pl 27.01.10, 11:31 oczywiście, że warto teraz. Ja tak zaczynałam, to nie ma znaczenia kiedy. Faktycznie, po co czekać i na co? Odpowiedz Link Zgłoś
actina_it Re: studia w styczniu 28.01.10, 09:10 Jasne że dobry pomysł po co siedzieć w domu pół roku po takim czasie nie chce się wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
aldonox Re: studia w styczniu 29.01.10, 01:21 Też tak myślę, że chyba warto spróbować. We wrzesniu już chciałem się zapisać ale trochę mi się życie skomplikowało i nie było jak. A może poradzicie na jaką uczelnię najlepiej się zapisać, widziałem plakaty agh, prowadzą rewkrutacje, ale to odpada bo mam zacięcie raczej humanistyczne, i dwóch uczelni prywatnych: akademia krakoska i wyższa szkoła jańskiego? co myślicie? gdzie lepiej, a może jakaś inna uczelnia prowadzi teraz rekrutację? Odpowiedz Link Zgłoś
freezegna Re: studia w styczniu 29.01.10, 01:47 Brat kończył Jańskiego i był zadowolony, taka kameralna ale solidna uczelnia, bez fajerwerków, typu zrobimy z ciebie milionera jak w lotto. Ja kończyłem państwową i specjalnie zachwycony nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś