Dodaj do ulubionych

Biden, nie Obama!

IP: 85.222.87.* 16.04.10, 18:13
Z oburzeniem przyjąłem wiadomość o przyjeździe Baracka Obamy na uroczystości pogrzebowe do Krakowa. Lech Kaczyński to prezydent kłótliwy, obrażalski, antyeuropejski i siejący międzynarodową niezgodę nie zasłużył na obecność na swym pogrzebie przywódcy największego światowego supermocarstwa i laureata Pokojowej Nagrody Nobla. W zupełności wystarczyłaby obecność amerykańskiego wiceprezydenta Joe Bidena albo sekretarz stanu Hillary Clinton. Z pewnością to cyniczny i podstępny brat zmarłego prezydenta Jarosław wymusił na Amerykanach ten przyjazd, aby pomóc sobie w kampanii wyborczej; wszyscy wiedzą, że on jest zdolny do takich rzeczy, a jego megalomania przekracza wszelkie, także międzynarodowe, granice. Dziś o 19.00 spotkajmy się zatem pod ambasadą amerykańską w Warszawie i konsulatem w Krakowie na masowych demonstracjach pod hasłem "Biden, nie Obama!". Proszę nie zapomnieć o stosownych transparentach!
Obserwuj wątek
    • totus.tytus za późno... 16.04.10, 20:33
      Jak donoszą agencje, pan prezydent Obama wyruszył przed chwilą kajakiem do
      Krakowa. Nad ranem ma przepływać przez Gdańsk, a około południa płynąc w górę
      Wisły odda salut przepływając koło imperium toruńskiego.
    • Gość: ed Re: Biden, nie Obama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 21:02
      wg mnie w zupełności wystarczy Bin Laden.......
    • vomitorium1 Re: Biden, nie Obama! 16.04.10, 22:44
      obama przyleci
      (jak się nauczy latać)
      • Gość: ed Re: Biden, nie Obama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 11:37
        Obamiam sie ze NIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka