Gość: jooo w Polsce normalka IP: *.lanet.net.pl 22.04.10, 00:11 kazdy jest dla kazdego wrogiem, usmiechniesz sie do kogos to powie, ze albos glupi albo pijany, a jak ktory mlodszy to ze po narkotykach. kraj absurdow i relatywizmu moralnego, ja robie co chce, ale Ty masz byc prawy i szlachetny, nic ci do mnie ale ja musze cie oceniac, krytykowac i wyzywac. koterski mial racje... moja racja jest mojsza niz twojsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimny Warszawa pozdrawia królewski Kraków IP: 213.108.152.* 22.04.10, 00:15 Zazwyczaj słyszę podobne teksty o mojej kochanej Warszawie ale widzę, że w naszej kochanej Ojczyżnie nie brakuje miejsc przyjaznych ludziom i z klasą. No cóż po tym artykule nawet nie wiem komu współczuć mieszkańcom czy rodzicm dzieciaków ze żłobka...jak na nadzieje na jedność i solidarność, które to nadzieje narodziły się po dwóch wielkich pogrzebach, Jana Pawła II i Prezydenta Kaczyńskiego, to coś mi się wydaje, że g...z tego wyjdzie. Tylko polski kocioł w piekle jest bez diabłów sami się pilnujemy. Braciom Krakusom życzę pogody ducha i dystansu nie wiadomo jak długo pożyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Krakowiaczek jeden miał powodów siedem IP: *.chello.pl 22.04.10, 00:18 francom nie darował ostał mu się grzebień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik a czy to są mieszkania komunalne? IP: *.chello.pl 22.04.10, 00:20 tak tylko pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: *.net.autocom.pl 22.04.10, 00:24 Problem w artykule nie został wyjaśniony. Zakładam, że parking, czy droga wewnętrzna leży na posesji żłobka. A do kogo należy droga dojazdowa? Do spółdzielni? To teren prywatny, więc jaki jest dojazd do posesji żłodka? Jak wiadomo, do każdej działki musi być droga dojazdowa. Gdzie jest ta droga? Jeśli nie ma, to kto wydzielił w ogóle taką działkę? Kto wydał zgodę na założenie tam żłobka? Jeśli natomiast jest droga dojazdowa do działki żłobka, należąca do żłobka albo miasta, to problem nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... 22.04.10, 00:24 dzicz! na całym swiecie, w każdym cywilizowanym kraju dzieci są Nr 1. każde społeczeństwo, każdy rząd prowadzi jakąś politykę prorodzinną. Oprócz jednego państwa, jednego społeczeństwa. Mury pękają .... yntelygent z ćwiartką mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osama Re: Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do rę IP: *.chello.pl 22.04.10, 00:54 Dzieci może i są numero uno ale rodzice niekoniecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
huston_mamy_problem kretynie z wielodzietnej rodzinki 22.04.10, 09:12 kazdy wie ze osoby dobrze sytuowane sie prawie nie rozmnazaja wiec to pozwala nam sądzić ze duża częśc spoleczenstwa nosi w sobie geny idiotów - ty jestes tego znakomitym przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do rę IP: 149.156.22.* 22.04.10, 12:06 I znów brednie, że dzieci są numer jeden a potem takim małym gówniarzom się w głowach przewraca no bo skoro są najważniejsze to wszystko im wolno. Moim zdaniem dzieci są częścią społeczestwa i mają takie same prawa jak każdy obywatel naszego kraju czy to mówimy o stetryczałych staruszkach czy o zasmarkanych maluchach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: 85.222.87.* 22.04.10, 00:38 "nie umożliwili" - błagam, jak można puścić tekst w takiej formie!!!! To oznacza, że ktoś nie wywiązał się z obowiązku. W opisywanym przypadku chodzi raczej o "uniemożliwili".Czy ktoś to w ogóle redaguje. A autor do szkoły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikic Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 00:44 juz z samego opisu okolicy mozna wywnioskowac ze mieszkaja tam sami podstarzali pieniacze, ktorzy nic nie robiac calymi dniami slecza w oknie i patrze co sie dzieje na ulicy i do czego by sie tutaj przyczepic...i to nie tylko na mazowieckiej tak jest niestety:( ciekawe ze w o wiele starszych kamienicach - prawie wszystkich - wjazd na podworko rowniez jest w takiej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meldr buractwo IP: *.przylesie.poznet.com.pl 22.04.10, 00:54 niewyobrażalne buractwo, brzydzę się takimi ludźmi jak mieszkańcy tego osiedla, ale cóż takie czasy, kiedyś drobnomieszczańskie cechy były wyśmiewane, obecnie traktowane są jak zaleta przez masy, które kształtują swoimi miałkimi i ograniczonymi umysłami wartości współczesnego świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: buractwo IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 08:48 buractwo to moim zdaniem ci którzy podjeżdżać muszą pod same drzwi do żlobka, gdyby mogli do środka by wjechali, samochód powinno sie zostawiać i przejść te parę metrów, za ciężko tyłek ruszyć?? Mało jest kulturalnych kierowców, większość to chamy i prostaki, to widać na drogach i pod żlobkiem....Pchając się tam dowodzą swojego chamstwa, nie liczą się z tym, że mieszkają tam ludzie, którym to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HB Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 01:03 A ja jestem w stanie także zrozumieć mieszkańców. Niestety, kultura kierowców jest u nas straszna i wielu ma za nic to gdzie i jak parkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
konsti.apparecchiamo Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... 22.04.10, 01:04 "...skutecznie nie umożliwili rodzicom dojazd do żłobka..." Co za byk! Ludzie, poprawcie to! Podpowiadam: odpowiedni czasownik to "uniemozliwić/uniemozliwiać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 01:06 Zwykłe skur**ństwo. Niech im zamkną dojazd do bloku nr 30. Mieszkańcom bloku nr 29 na pewno przeszkadza ruch jaki generują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjs typowy polski palantówek, pani miecia coś IP: *.toya.net.pl 22.04.10, 01:10 powiedziała, pan stean wymyślił i jest cool. jakby przyjechał ksiądz biskup to wszystko zdjęli i kwiatami posypali. pogański kraj, pogańskie obyczaje. koszulka na ramiączka, browar w łapie i m jak miłość w tv. Obraz IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczysmród Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: *.aster.pl 22.04.10, 01:15 Polactwo to bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
grubelix Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... 22.04.10, 01:20 Taaa... ładny sweterek. Szkoda że męskich nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do rę IP: *.chello.pl 22.04.10, 08:02 a ty to pewnie fan tureckich sweterków boys Odpowiedz Link Zgłoś
bacowa Krakusy, bogobojni katole co tak lamentowali 22.04.10, 01:41 przed Wawelem? dziadostwo urodziło się dziadostwem, jest dziadostwem i zejdzie z tego padołu dziadostwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Krakusy, bogobojni katole co tak lamentowali IP: *.chello.pl 22.04.10, 08:42 Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc dziadostwo to poziom powyzszej wypowiedzi IP: *.commit.pl 22.04.10, 08:50 zreszta, nie obrazajmy dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aseafcv Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: 109.243.131.* 22.04.10, 02:05 No tak, ale nie zapominajmy że jak zginą w wypadku to staną się "ciepłymii ludzkimi ludźmi". Odpowiedz Link Zgłoś
konbar "skutecznie nie umozliwili rodzicom.." 22.04.10, 02:10 A coz to za jezyk polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to za różnica Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.04.10, 02:18 Nie chce mi się wracać do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 02:19 Rozumiem problem i 100% popieram mieszkańców. Sama mieszkam pryz przedszkolu i krew mnie zalewa jak patrze na te samochody zaparkowane "na 10 minut". Mnie nie interesuje czy to jest na 10, 15, 20 czy też 450 minut. Ja chcę przejść po chodniku i nie mogę, bo ktoś koniecznie musiał dupę sobie przywieźć pod bramę przedszkola. Sami powoli myślimy o dodaniu bramy, bo to naprawdę zakrawa o kpinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pod żłobek przy Mazowieckiej autem nie podjed IP: *.fema.krakow.pl 22.04.10, 02:33 heheh nie mogę co to ma być:D śmiać mi się chce i jednocześnie płakać z tej głupoty gdy to czytam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek litości... pękające mury? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 03:18 Czy ludzie przywożą tam dzieci czołgami? jakim sposobem, nawet i 100 samochodów osobowych przejeżdzających dziennie może uszkodzić mury budynku? przecież ta droga z kostki jest ułożona na gruncie. zapewne jest spory hałas, ale bez obaw, nie naruszy konstrukcji. a jak ktoś się wprowadza nad przejazd pod budynkiem musi się liczyć z tym, będą nim PRZEJEŻDŻAŁY samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolcobrzuch Dantejskie sceny pod żłobkiem. Dochodzi do ręko... IP: 212.106.31.* 22.04.10, 04:46 Do autora: Proponowałbym jednak przed wypuszczeniem kolejnego artykułu przeczytanie go. Uwagi: co to znaczy: "skutecznie nie umożliwili rodzicom dojazd do żłobka"? Czyżby to, że mieszkańcy ul. mazowieckiej uniemożliwili rodzicom dojazd do żłobka? I jeszcze jeden kwiatek: "...do garażów" - może lepiej "do garaży"? Odpowiedz Link Zgłoś
witold.us czemu upierdliwosc jest zasada w zyciu polaka ? 22.04.10, 05:28 czemu upierdliwosc jest zasada w zyciu polaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Bo rodzice ignasia muszą przejść kilkanaście m IP: *.chello.pl 22.04.10, 05:51 Bo rodzice Ignasia muszą przejść KILKANAŚCIE metrów ... a lubią wjeżdżać autem do szatni żłobka, żeby Ignaś nie dostał katarka Odpowiedz Link Zgłoś