Dodaj do ulubionych

Potrzebuję modelki - fryzjer

27.02.04, 19:27
Porzebuję na przyszły wtorek dziewczyn z długimi lub średnimi włosami, które
chciałyby się obciąć. Fryzurę robiłaby juz doświadczona fryzjerka, ale
dopiero ucząca się tego konkretnego cięcia. Wszystko odbywałoby sie pod okiem
speca jeżeli chodzi o tą fryzurę. Tak więc nie ma obaw. Zainteresowane
dziewczyny proszę o e-maila. Odpowiem ewentualnie na dodatkowe pytania.
Obserwuj wątek
    • anika2124 Re: Potrzebuję modelki - fryzjer 27.02.04, 21:52
      Witaj.Mam półdługie naturalne włosy, wycieniowane,( zresztą tez na szkoleniu) a
      jaka to ma być konkretnie docelowa fryzura?
      • perla78 Re: Potrzebuję modelki - fryzjer 27.02.04, 23:10
        Witam!
        Dziękuję za zainteresowanie. Nie wiem, czy uda mi się wytłumaczyć dokładnie o
        co mi chodzi,bo nie jestem fryzjerką, ale spróbuję.
        Jest to fryzurka raczej na proste włosy, strzyżona na sucho. Jest dosyć mocno
        cieniowana góra, a dłuższy dół, dzięki czemu włosy nie są okląpnięte. Długości
        oczywiście przechodzą stopniowo. Bardzo łatwa w układaniu. Jest naprawdę fajna,
        klientki są bardzo zadowolone, dlatego chcę żeby ta fryzjerka się nauczyła ją
        dobrze strzyc. Fryzurka "wyniesiona" ze studia Welli.Pracujemy na ich
        produktach.
        Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
        • Gość: anika2124 Re: Potrzebuję modelki - fryzjer IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.02.04, 09:24
          Niestety nie mam prostych włosów, bardzo żałuję bo mają tendencję to puszenia
          sie i falowania, zresztą sa po zabiegu wygładzającym, i tylko odpowiednie
          kosmentyki Loreala utrzymują je we względnym porządku.
          • perla78 Re: Potrzebuję modelki - fryzjer 28.02.04, 09:49
            No to trudno. Ja też żałuję, ale myślę, że jeszcze kogoś znajdę.
            Pozdrawiam.
            • donata3 Re: Potrzebuję modelki - fryzjer 28.02.04, 11:37
              Ja mam włosy proste za ramiona i może bym coś poeksperymentowała....?? :-) A
              czy możesz przesłać jakąś zbliżoną fotke tej fryzurki lub może jakaś osoba
              publiczna nosi takie włoska??
              Czekam na dalsze informacje
              Pzdr
              • perla78 Re: Potrzebuję modelki - fryzjer 29.02.04, 17:24
                Właśnie wróciłam z wyjazdu i nie miałam czasu poszperać w internecie. Nie mogę
                też skojarzyć żadnej znanej osoby z takimi włoskami. Hmmm... Jeszcze wieczorem
                coś poszukam. Ale tak jak pisałam wcześniej jest to mocno cieniowana fryzurka.
                Przy włosach do ramion lub trochę za, jest ryzyko nie spięcia tzn. górnej
                warstwy włosków raczej gumka nie złapie. Na długości włosy są tylko lekko
                podcięte.
                Pozdrawiam i jeszcze się dzisiaj odezwę.
    • Gość: kris Re: Potrzebuję modelki - fryzjer IP: 213.77.109.* 28.02.04, 11:55
      pełno zboków
    • Gość: bromba Re: Potrzebuję modelki - fryzjer IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 29.02.04, 17:38
      czyli wlosy do brody nie nadaja sie??
    • Gość: Olik Re: Potrzebuję modelki - fryzjer IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.02.04, 18:07
      Ja mam włosy proste, gęste niezwykle, ale tylko troszkę dłuższe niż do lini
      brody. Jednak gdyby jeszcze w przyszłości jakaś "modelka" była potrzebna, to
      jestem otwarta na propozycje. Z moimi włosami mogę eksperymentować :-)) Na
      wszelki wypadek podaję dock1@wp.pl Uprzedzam, że jako osoba z gruntu
      podejrzliwa przyjdę z obstawą dwóch kolegów.
    • mon7 Re: Potrzebuję modelki - fryzjer 29.02.04, 21:04
      czy to jeszcze aktualne? proste ciemne wlosy jeszcze nie do ramion. pytanie czy
      jest to fryz. dla nastolatek? itp. masz juz jakis "wzor"
      • Gość: perla78 Re: Potrzebuję modelki - fryzjer IP: 81.21.203.* 01.03.04, 21:18
        Dzięki dziewczyny, ale do brody, to za krótkie.
    • Gość: Gosieńka Re: Potrzebuję modelki - fryzjer IP: *.ds2.agh.edu.pl / *.ds2.agh.edu.pl 01.03.04, 21:24
      mam włosy dłuższe niż do ramion. Z przyjemnością mogę poddać sie jako modelka
      do wypróbowania fryzury.Z poważaniem
      tichy407@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka