Dodaj do ulubionych

Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien...

06.05.10, 16:13
czy sprzedaż takich modeli to już przekroczenie granicy ..... chyba nie
natomiast trezba nie mieć gustu zeby kupić taki naszyjnik
Obserwuj wątek
    • il_pino patrzyłem na Allegro 06.05.10, 16:16
      samoloty idą jak woda, nawet po 300 PLN ..... fenomenalne
      • ziggyskydive a malo to u nas pasjonatow lotnictwa ?? ;) n/t 06.05.10, 16:36
        • il_pino myslałem ze sklejanie modeli jest 06.05.10, 16:57
          aktualnie demode
          • Gość: Klątwiusz Re: myslałem ze sklejanie modeli jest IP: *.aster.pl 06.05.10, 20:49
            brak pasji jest demode. W cenie jest tez inteligencja...ale co ty mozesz o tym wiedziec?...
            • Gość: verba sacra Re: myslałem ze sklejanie modeli jest IP: *.multimo.pl 06.05.10, 22:45
              Koles uwazany za medrca stwierdzil, ze wie tyle ze nic nie wie. Ale ty juz wiesz
              wszystko i wiecej ci nie trzeba wiedziec, inteligencie...
              • Gość: jebać kaczki Re: myslałem ze sklejanie modeli jest IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.10, 05:48
                Chętnie bym kupił zestaw "mały chirurg" z panem prezydenatem do składania. A ilu
                części się składa, wie ktoś?
              • krzych.korab Durne owieczki zawsze dadzą się ostrzyc. 07.05.10, 06:34
      • Gość: xxL Re: patrzyłem na Allegro IP: *.chello.pl 06.05.10, 17:15
        bo to piękne samoloty są...
      • Gość: Kirkor Re: patrzyłem na Allegro IP: *.centertel.pl 06.05.10, 19:18
        Samoloty ludzie kupują za ponad 300 zł. Cena w sklepie np. w USA 44.95
        USD!Malowanie LOT-u
        Ale to nic w skali 1:400 firma Phoenix rozpoczyna produkcję TU 154 M w barwach
        Polish Air Force 101 - czyli ten co pierdyknął się w Smoleńsku. Cena w sklepach
        28,95 USD.

Ciekawe ile będą zdzierać na Allegro.

Pozdr
      • klaun.szyderca Jak "swetry kononowicza" 06.05.10, 19:44
        "Swetry Kononowicza" też swego czasu szły jak ciepłe bułeczki za niebotyczne
        kwoty, ale szybko się ludziom znudziły.

Tu będzie tak samo, nie dziwie się, że sprzedający chcą szybko zarobić, bo za
        kilka miesięcy niemal wszyscy zapomną o Smoleńsku i nikt nie da za taki model
        nawet 1/5 tej ceny.
      • Gość: student24 Re: patrzyłem na Allegro IP: *.rene.com.pl 06.05.10, 22:52
        a jak ma być ?? bo rozbił się samolot, to od razu mają użytkownicy zaniechać
        sprzedaży tych modeli ??? żałosne -.- Tak samo zresztą żałosne okazało się to,
        że w Brazylii wcale nie ogłoszono żałoby narodowej w związku z tragedią pod
        Smoleńskiem, tylko w związku z tragedią, która miała miejsce w Brazylii - media
        manipulują ludźmi - wprowadzają nas w błąd - nie dajmy się - potrafmy odmówić -
        kupujmy modele samolotu i sprzedawajmy je - ktoś zabroni ?? ile ludzi dziennie
        umiera na całym świecie ? ilu ludzi ginie w wypadkach ?? ile jest nekrologów w
        gazetach ? czy ktoś z Was czuje żałobę wtedy..? poza rodziną i bliskimi.. -
        dlaczego cały świat ma się smucić z powodu naszej żałoby ?? - solidarność ? a
        może nasza pycha? że widzimy czubek własnego nosa.. - to pytania które zadała
        dziś nam wykładowczyni na studiach oraz moje - ktoś odpowie na nie..? -.-
    • sirseb naszyjnik pamięci! buhahahahahaha 06.05.10, 18:21
      heheheh dobre :)
    • Gość: mi Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 18:28
      Tylko czekać, aż zaczna się pojawiać biało-czerwono-czarne maczety i
      kije bejsbolowe przeznaczone na wyprawę w wiadomym kierunku i celu.
    • Gość: tw hiacynt Ja używam tylko czarnych kondomów. IP: 212.180.160.* 06.05.10, 18:30
      • miszczu.pll Re: ktory to Yaro? 06.05.10, 18:42
        img.interia.pl/encyklopedia/nimg/hiacynt.jpg
    • Gość: czarek75 Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 18:33
      samolot ma byc przetopiony na medaliki po 20 zeta za szt. opony i detki z samolotu maja wisiec na murach obronnych Jasnej Gory maja nas chronic przed ruskimi a czarne skrzynki beda zdeponowane w watykanie jako wotum narodu polskiego dla panstwa watykanskiego
      • jerzy001 Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi 06.05.10, 19:19
        ... a "ojciec narodu" SANTO SUBITO ... dobre
      • Gość: Ala Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi IP: *.ghnet.pl 07.05.10, 13:29
        Gość portalu: czarek75 napisał(a):

> samolot ma byc przetopiony na medaliki po 20 zeta za szt. opony i
        detki z samol
        > otu maja wisiec na murach obronnych Jasnej Gory maja nas chronic
        przed ruskimi
        > a czarne skrzynki beda zdeponowane w watykanie jako wotum narodu
        polskiego dla
        > panstwa watykanskiego

Popłakałam się ze śmiechu:)
    • Gość: komornik Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.chello.pl 06.05.10, 18:40
      nawet koszulki sa ;-)na allegro hehehhe moze powinni przed palecem
      prezydenckim stolik postawic i handlowac -)
      .."jarej jarek ma przyjaciol wielu kazdy chcialby lezec na Wawelu..."
      • Gość: Ala Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi IP: *.ghnet.pl 07.05.10, 13:31
        W kioskach widziałam jakieś takie książeczki, czy gazetki
        okolicznościowe o parze prezydenckiej. Też pewnie nie dają za darmo.
    • Gość: tadian Mam do sprzedania chusteczke wiecie kogo... IP: *.chello.pl 06.05.10, 18:45
      to juz jest relikwia:):):); uzdrawia
      • naczelny_troll_forum A mi na papierze toaletowym 06.05.10, 19:07
        A mi na papierze toaletowym po podtarciu tyłka pojawił się wizerunek... Chyba go
        zasuszę, oprawię w ramki i na alledrogo :D
    • sselrats Sprzedaz wskazuje na zapotrzebowanie 06.05.10, 18:53
      wiec wszystko bardzo fajnie. Rynek polski byl zawsze chlonny na
      nowinki. Ciekawe kiedy dostepne krasnale ogrodowe Lech i Maria.
    • brunhilda666 A medaliki z dzieciątkiem Lesiem chwycą? 06.05.10, 19:12
    • jerzy001 Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 19:17
      ... co w tym dziwnego?, skoro "polskie wycieczkowe hieny" przekopują teren gdzie spadł samolot i nie ważne czy otoczony kordonem czy nie. Przedsiębiorcy - zgodnie z prawami rynkowymi zarabiają, skoro jest popyt jest i podaż, nie byłoby popytu to nie byłoby podaży. sorry ale raczej negatywnie świadczy to o tych co kupują niż o tych którzy sprzedają.
    • liwilla1 obrzydlistwo 06.05.10, 19:25
      a niedługo zapewne liczne wydawnictwa opublikują albumy pamiątkowe,
      któraś gazeta puści kolekcję płyt, a Piotr Rubik napisze kolejną
      patetyczną kakofonię. i wyjdzie na to, że jedyną frajerką nie trzepiącą
      kasy na śmierci tak wielu ludzi i tragedii ich bliskich, będę ja :/
      • Gość: Jaro Re: obrzydlistwo IP: *.globalconnect.pl 07.05.10, 09:58
        Albumy pamiątkowe, co to "każdy Polak powinien mieć" (czyli jak nie kupię, nie
        jestem Polakiem), były już dołączane do gazetek typu Superekspres i Fuckt.
    • echfranka Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi 06.05.10, 19:28
      Nie dziwię się,bo przykład poszedł z góry.Sam PIS płacił zdjęciami
      śp.Kaczyńskich za poparcie.J.Kaczyński nie protestował.
    • mp.1976 Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M 06.05.10, 19:50
      Jarek leci już na tym czarnym PR od 10.04 :) Przykład idzie z góry :)
    • Gość: BartekP Zamknąć właścicieli firm pogrzebowych... IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 20:02
      bo też zarabiają na ludzkiej tragedii. Trzeba było się jeszcze zapytać o
      opinię takiego oszołoma jak Pospieszalski. On pewnie by powiedział że ludzi
      którzy sprzedają tego typu rzeczy powinno się ukrzyżować. Co za naród.
      • liwilla1 Re: Zamknąć właścicieli firm pogrzebowych... 06.05.10, 20:36
        nie ma jak porównanie. gratuluję intelektu, skoro profesję zakładów
        pogrzebowych porównujesz do wytworów ewidentnie żerujących na
        sentymencie ludzi. i wręcz odwrotnie - zapewne naszyjniki kupują
        kobitki gotowe zjeść każdego w obronie pana Janka, co "jedyną słuszną
        prawdę" w telewizorni pokazał...
        • Gość: Ala Re: Zamknąć właścicieli firm pogrzebowych... IP: *.ghnet.pl 07.05.10, 13:39
          Taki jeden 2000 lat temu dał się zabić. W ramach nie żerowania na
          sentymencie musiałam zapłacić 500 złotych za dekorację kościoła na
          komunię, książeczkę i inne pierdółki plus 100 za albę, bo wszyscy
          muszą mieć takie same.
    • Gość: jajko Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: 194.29.180.* 06.05.10, 20:03
      Sępy!
      • battosai Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi 07.05.10, 10:00
        Być może i sępy - tylko jak w tym przypadku nazwać towarzysza Jarosława, który
        od miesiąca wykorzystuje tragedię jak się tylko da.
        • Gość: sybilla Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi IP: 62.29.176.* 07.05.10, 12:09
          >Być może i sępy - tylko jak w tym przypadku nazwać towarzysza
          Jarosława, który od miesiąca wykorzystuje tragedię jak się tylko da.

No tak, jasne. Przypominam, ze Jarosław pierwszy raz po tragedii
          odezwal sie dopiero wczoraj, przy skladaniu podpisow...
    • aa_6 Ciekawe, jaką opcję polityczną reprezentują 06.05.10, 20:18
      ci biznesmeni? Może ktoś wie?
      • sselrats PLN 06.05.10, 20:42
        Moze niektorzy uchronili sie od rozpolitycznienia.
    • Gość: lina Dziennikarze gazety to hipokryci IP: *.zb.lnet.pl 06.05.10, 20:30
      Niby tacy oburzeni, że inni sprzedają pamiątki związane z tragedią, a
      jednocześnie reklamują swój album "Kronika żałoby"
      (wyborcza.pl/1,75402,7814111,Kronika_zaloby__10___18_kwietnia_2010___album.html?utm_source=gazeta.pl_wiadomosci&utm_medium=AutopromoGW&utm_content=750x100&utm_campaign=a_zaloba0410)
      !!!! Do kupienia już od środy!!! Weźcie się w końcu za siebie...
      • Gość: qba Re: Dziennikarze gazety to hipokryci IP: *.lodz.mm.pl 06.05.10, 21:03
        No wiec wlasnie.Panstwo redaktorstwo z Wyborczej - czy to czasem nie
        hipokryzja?W kazdym razie niczym sie nie roznicie od tej Allegrowiczki,jestescie
        DOKLADNIE takimi samymi hienami.Obrzydliwe.
        • Gość: saint Re: Dziennikarze gazety to hipokryci IP: *.ipartners.pl 06.05.10, 22:54
          Nekrobiznes i nekropolityka wchodzą w fazę rozkwitu. I słusznie się oburzasz -
          właśnie nakręcasz interes.
          • Gość: qba Re: Dziennikarze gazety to hipokryci IP: *.lodz.mm.pl 06.05.10, 23:16
            Niczego nie nakrecam.
    • vladexpat Sukienka Moniki Lewinsky 06.05.10, 20:31
      Sukienka Moniki Lewinsky ze śladami spermy wesołego Bila też miała być
      przebojem jakiejś aukcji. I wyszła z tego pełna kiszka. Nie było
      zainteresowania. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie.
    • silk67 Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 20:33
      to pracownicy Rydzyka robią te naszyjniki, Oj.Dyr musi przecierz z
      czegos zyć
      • Gość: reakcja Jak Bóg chce kogoś pokarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 23:28
        Jak Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera. Tobie odebrał!
    • sydio Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 20:36
      Cwaniak sprzedaje, sentymentalny bałwan płaci. Mamy kapitalizm, co w tym
      dziwnego? Co jest bardziej niemoralne: pocztówki z parą prezydencką w czerni,
      czy "naszyjniki pamięci"?
    • cisza-jak-ta a kiedy w necie ruscy zaczna sprzedawac rzeczy 06.05.10, 20:42
      znalezione na "lotnisku" rzeczy po polskiej delegacji... . Bo normalnie z reki do reki, to chyba juz to robią.
      • Gość: oko Oby NIGDY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:36
        www.fakt.pl/Pawel-Deresz-W-poniedzialek-odbierze-kolczyk-zony,artykuly,71230,1.html
    • Gość: Gość Wolę kupić iPad-a IP: *.chello.pl 06.05.10, 20:51
      Inni zamiast patrzeć ciągle w tył i się biczować i umartwiać produkują
      nowe Nokie, iPady, podkręcają bolidy F1 na nowe wyścigi ...a 'Polacy'
      jak zwykle jarają się kolejnymi medalikami, naszyjnikami itd.
    • Gość: Prawdziwy Patriota Bardziej mnie interesują wygrzebane kości IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.10, 20:54
      Cieszę, się że są tacy, którzy pojechali z saperką, grabkami i motyczką szukać
      resztek w błocie. Chętnie bym kupił kawałek i postawił w słoiczku w formalinie
      na regale. W ten sposób miałbym zmaterializowany fragment uwielbianego przez
      Prawo i Sprawiedliwość mitu, relikwię, którą może i potem opchnąłbym
      Dziwiszowi za dużą kasę.
    • poskromienie_zlosnicy Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 21:23
      A ja bym proponowała nowe modele główek na allegro wystawić.
      Niektórym bardzo się przydadzą. Stare już nie działają, albo bardzo kiepściutko.
      A tak serio - to po prostu żerowanie na ludzkiej krzywdzie, a nie okazywanie
      żałoby. Bo jak przez kupowanie modeli samolotu? Albo biało-czerwonego naszyjnika?
      Absurd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka