il_pino 06.05.10, 16:13 czy sprzedaż takich modeli to już przekroczenie granicy ..... chyba nie natomiast trezba nie mieć gustu zeby kupić taki naszyjnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
il_pino patrzyłem na Allegro 06.05.10, 16:16 samoloty idą jak woda, nawet po 300 PLN ..... fenomenalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klątwiusz Re: myslałem ze sklejanie modeli jest IP: *.aster.pl 06.05.10, 20:49 brak pasji jest demode. W cenie jest tez inteligencja...ale co ty mozesz o tym wiedziec?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verba sacra Re: myslałem ze sklejanie modeli jest IP: *.multimo.pl 06.05.10, 22:45 Koles uwazany za medrca stwierdzil, ze wie tyle ze nic nie wie. Ale ty juz wiesz wszystko i wiecej ci nie trzeba wiedziec, inteligencie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebać kaczki Re: myslałem ze sklejanie modeli jest IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.10, 05:48 Chętnie bym kupił zestaw "mały chirurg" z panem prezydenatem do składania. A ilu części się składa, wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxL Re: patrzyłem na Allegro IP: *.chello.pl 06.05.10, 17:15 bo to piękne samoloty są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirkor Re: patrzyłem na Allegro IP: *.centertel.pl 06.05.10, 19:18 Samoloty ludzie kupują za ponad 300 zł. Cena w sklepie np. w USA 44.95 USD!Malowanie LOT-u Ale to nic w skali 1:400 firma Phoenix rozpoczyna produkcję TU 154 M w barwach Polish Air Force 101 - czyli ten co pierdyknął się w Smoleńsku. Cena w sklepach 28,95 USD. Ciekawe ile będą zdzierać na Allegro. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
klaun.szyderca Jak "swetry kononowicza" 06.05.10, 19:44 "Swetry Kononowicza" też swego czasu szły jak ciepłe bułeczki za niebotyczne kwoty, ale szybko się ludziom znudziły. Tu będzie tak samo, nie dziwie się, że sprzedający chcą szybko zarobić, bo za kilka miesięcy niemal wszyscy zapomną o Smoleńsku i nikt nie da za taki model nawet 1/5 tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student24 Re: patrzyłem na Allegro IP: *.rene.com.pl 06.05.10, 22:52 a jak ma być ?? bo rozbił się samolot, to od razu mają użytkownicy zaniechać sprzedaży tych modeli ??? żałosne -.- Tak samo zresztą żałosne okazało się to, że w Brazylii wcale nie ogłoszono żałoby narodowej w związku z tragedią pod Smoleńskiem, tylko w związku z tragedią, która miała miejsce w Brazylii - media manipulują ludźmi - wprowadzają nas w błąd - nie dajmy się - potrafmy odmówić - kupujmy modele samolotu i sprzedawajmy je - ktoś zabroni ?? ile ludzi dziennie umiera na całym świecie ? ilu ludzi ginie w wypadkach ?? ile jest nekrologów w gazetach ? czy ktoś z Was czuje żałobę wtedy..? poza rodziną i bliskimi.. - dlaczego cały świat ma się smucić z powodu naszej żałoby ?? - solidarność ? a może nasza pycha? że widzimy czubek własnego nosa.. - to pytania które zadała dziś nam wykładowczyni na studiach oraz moje - ktoś odpowie na nie..? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 18:28 Tylko czekać, aż zaczna się pojawiać biało-czerwono-czarne maczety i kije bejsbolowe przeznaczone na wyprawę w wiadomym kierunku i celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw hiacynt Ja używam tylko czarnych kondomów. IP: 212.180.160.* 06.05.10, 18:30 Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: ktory to Yaro? 06.05.10, 18:42 img.interia.pl/encyklopedia/nimg/hiacynt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek75 Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 18:33 samolot ma byc przetopiony na medaliki po 20 zeta za szt. opony i detki z samolotu maja wisiec na murach obronnych Jasnej Gory maja nas chronic przed ruskimi a czarne skrzynki beda zdeponowane w watykanie jako wotum narodu polskiego dla panstwa watykanskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy001 Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi 06.05.10, 19:19 ... a "ojciec narodu" SANTO SUBITO ... dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi IP: *.ghnet.pl 07.05.10, 13:29 Gość portalu: czarek75 napisał(a): > samolot ma byc przetopiony na medaliki po 20 zeta za szt. opony i detki z samol > otu maja wisiec na murach obronnych Jasnej Gory maja nas chronic przed ruskimi > a czarne skrzynki beda zdeponowane w watykanie jako wotum narodu polskiego dla > panstwa watykanskiego Popłakałam się ze śmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komornik Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.chello.pl 06.05.10, 18:40 nawet koszulki sa ;-)na allegro hehehhe moze powinni przed palecem prezydenckim stolik postawic i handlowac -) .."jarej jarek ma przyjaciol wielu kazdy chcialby lezec na Wawelu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi IP: *.ghnet.pl 07.05.10, 13:31 W kioskach widziałam jakieś takie książeczki, czy gazetki okolicznościowe o parze prezydenckiej. Też pewnie nie dają za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadian Mam do sprzedania chusteczke wiecie kogo... IP: *.chello.pl 06.05.10, 18:45 to juz jest relikwia:):):); uzdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum A mi na papierze toaletowym 06.05.10, 19:07 A mi na papierze toaletowym po podtarciu tyłka pojawił się wizerunek... Chyba go zasuszę, oprawię w ramki i na alledrogo :D Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Sprzedaz wskazuje na zapotrzebowanie 06.05.10, 18:53 wiec wszystko bardzo fajnie. Rynek polski byl zawsze chlonny na nowinki. Ciekawe kiedy dostepne krasnale ogrodowe Lech i Maria. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy001 Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 19:17 ... co w tym dziwnego?, skoro "polskie wycieczkowe hieny" przekopują teren gdzie spadł samolot i nie ważne czy otoczony kordonem czy nie. Przedsiębiorcy - zgodnie z prawami rynkowymi zarabiają, skoro jest popyt jest i podaż, nie byłoby popytu to nie byłoby podaży. sorry ale raczej negatywnie świadczy to o tych co kupują niż o tych którzy sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 obrzydlistwo 06.05.10, 19:25 a niedługo zapewne liczne wydawnictwa opublikują albumy pamiątkowe, któraś gazeta puści kolekcję płyt, a Piotr Rubik napisze kolejną patetyczną kakofonię. i wyjdzie na to, że jedyną frajerką nie trzepiącą kasy na śmierci tak wielu ludzi i tragedii ich bliskich, będę ja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: obrzydlistwo IP: *.globalconnect.pl 07.05.10, 09:58 Albumy pamiątkowe, co to "każdy Polak powinien mieć" (czyli jak nie kupię, nie jestem Polakiem), były już dołączane do gazetek typu Superekspres i Fuckt. Odpowiedz Link Zgłoś
echfranka Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi 06.05.10, 19:28 Nie dziwię się,bo przykład poszedł z góry.Sam PIS płacił zdjęciami śp.Kaczyńskich za poparcie.J.Kaczyński nie protestował. Odpowiedz Link Zgłoś
mp.1976 Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M 06.05.10, 19:50 Jarek leci już na tym czarnym PR od 10.04 :) Przykład idzie z góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartekP Zamknąć właścicieli firm pogrzebowych... IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 20:02 bo też zarabiają na ludzkiej tragedii. Trzeba było się jeszcze zapytać o opinię takiego oszołoma jak Pospieszalski. On pewnie by powiedział że ludzi którzy sprzedają tego typu rzeczy powinno się ukrzyżować. Co za naród. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Zamknąć właścicieli firm pogrzebowych... 06.05.10, 20:36 nie ma jak porównanie. gratuluję intelektu, skoro profesję zakładów pogrzebowych porównujesz do wytworów ewidentnie żerujących na sentymencie ludzi. i wręcz odwrotnie - zapewne naszyjniki kupują kobitki gotowe zjeść każdego w obronie pana Janka, co "jedyną słuszną prawdę" w telewizorni pokazał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Zamknąć właścicieli firm pogrzebowych... IP: *.ghnet.pl 07.05.10, 13:39 Taki jeden 2000 lat temu dał się zabić. W ramach nie żerowania na sentymencie musiałam zapłacić 500 złotych za dekorację kościoła na komunię, książeczkę i inne pierdółki plus 100 za albę, bo wszyscy muszą mieć takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: 194.29.180.* 06.05.10, 20:03 Sępy! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi 07.05.10, 10:00 Być może i sępy - tylko jak w tym przypadku nazwać towarzysza Jarosława, który od miesiąca wykorzystuje tragedię jak się tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybilla Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi IP: 62.29.176.* 07.05.10, 12:09 >Być może i sępy - tylko jak w tym przypadku nazwać towarzysza Jarosława, który od miesiąca wykorzystuje tragedię jak się tylko da. No tak, jasne. Przypominam, ze Jarosław pierwszy raz po tragedii odezwal sie dopiero wczoraj, przy skladaniu podpisow... Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Ciekawe, jaką opcję polityczną reprezentują 06.05.10, 20:18 ci biznesmeni? Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Dziennikarze gazety to hipokryci IP: *.zb.lnet.pl 06.05.10, 20:30 Niby tacy oburzeni, że inni sprzedają pamiątki związane z tragedią, a jednocześnie reklamują swój album "Kronika żałoby" (wyborcza.pl/1,75402,7814111,Kronika_zaloby__10___18_kwietnia_2010___album.html?utm_source=gazeta.pl_wiadomosci&utm_medium=AutopromoGW&utm_content=750x100&utm_campaign=a_zaloba0410) !!!! Do kupienia już od środy!!! Weźcie się w końcu za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Dziennikarze gazety to hipokryci IP: *.lodz.mm.pl 06.05.10, 21:03 No wiec wlasnie.Panstwo redaktorstwo z Wyborczej - czy to czasem nie hipokryzja?W kazdym razie niczym sie nie roznicie od tej Allegrowiczki,jestescie DOKLADNIE takimi samymi hienami.Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saint Re: Dziennikarze gazety to hipokryci IP: *.ipartners.pl 06.05.10, 22:54 Nekrobiznes i nekropolityka wchodzą w fazę rozkwitu. I słusznie się oburzasz - właśnie nakręcasz interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Dziennikarze gazety to hipokryci IP: *.lodz.mm.pl 06.05.10, 23:16 Niczego nie nakrecam. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Sukienka Moniki Lewinsky 06.05.10, 20:31 Sukienka Moniki Lewinsky ze śladami spermy wesołego Bila też miała być przebojem jakiejś aukcji. I wyszła z tego pełna kiszka. Nie było zainteresowania. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
silk67 Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 20:33 to pracownicy Rydzyka robią te naszyjniki, Oj.Dyr musi przecierz z czegos zyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reakcja Jak Bóg chce kogoś pokarać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 23:28 Jak Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera. Tobie odebrał! Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 20:36 Cwaniak sprzedaje, sentymentalny bałwan płaci. Mamy kapitalizm, co w tym dziwnego? Co jest bardziej niemoralne: pocztówki z parą prezydencką w czerni, czy "naszyjniki pamięci"? Odpowiedz Link Zgłoś
cisza-jak-ta a kiedy w necie ruscy zaczna sprzedawac rzeczy 06.05.10, 20:42 znalezione na "lotnisku" rzeczy po polskiej delegacji... . Bo normalnie z reki do reki, to chyba juz to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Oby NIGDY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:36 www.fakt.pl/Pawel-Deresz-W-poniedzialek-odbierze-kolczyk-zony,artykuly,71230,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wolę kupić iPad-a IP: *.chello.pl 06.05.10, 20:51 Inni zamiast patrzeć ciągle w tył i się biczować i umartwiać produkują nowe Nokie, iPady, podkręcają bolidy F1 na nowe wyścigi ...a 'Polacy' jak zwykle jarają się kolejnymi medalikami, naszyjnikami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Patriota Bardziej mnie interesują wygrzebane kości IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.10, 20:54 Cieszę, się że są tacy, którzy pojechali z saperką, grabkami i motyczką szukać resztek w błocie. Chętnie bym kupił kawałek i postawił w słoiczku w formalinie na regale. W ten sposób miałbym zmaterializowany fragment uwielbianego przez Prawo i Sprawiedliwość mitu, relikwię, którą może i potem opchnąłbym Dziwiszowi za dużą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
poskromienie_zlosnicy Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 21:23 A ja bym proponowała nowe modele główek na allegro wystawić. Niektórym bardzo się przydadzą. Stare już nie działają, albo bardzo kiepściutko. A tak serio - to po prostu żerowanie na ludzkiej krzywdzie, a nie okazywanie żałoby. Bo jak przez kupowanie modeli samolotu? Albo biało-czerwonego naszyjnika? Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś