strazaksam4 11.05.10, 22:01 Kochani sąsiedzi, potrzebuję pilot do bramy. Proszę o informację gdzie mogę dokupić lub u kogo zamówić. Dzięki z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolomolo Re: pilot do bramy- ATENY 12.05.10, 09:11 Skoro masz miejsce to gdzie masz pilota? no chyba ze bedziesz parkować na krzywy r... Odpowiedz Link Zgłoś
strazaksam4 Re: pilot do bramy- ATENY 12.05.10, 11:28 Prosiłem o pomoc a nie jałową dyskusję. Mam miejsce a piloty czasami się gubią, uszadzają. Dziękuję za wielce prymitywną i bezmózgą odpowiedź, czasami wystarczy pomyśleć EUROPEJCZYKU z Bożej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
lolomolo Re: pilot do bramy- ATENY 12.05.10, 11:38 skoro masz miejsce to powinieneś wiedzieć a nie pisac na forum. A co ochrona nie udzieliła ci takich informacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubinski Re: pilot do bramy- ATENY 12.05.10, 12:30 Zaluje ze coraz wiecej baranow na forum, ktorzy zamiast milczec jak nie maja nic ciekawego do powiedzenia to pisza takie bzdurne posty jak lolomolo Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: pilot do bramy- ATENY 12.05.10, 16:23 w rankingu trolli lolomolo wyprzedza nawet gazeta_mi_placi... Odpowiedz Link Zgłoś
kobdik_kobdik Re: pilot do bramy- ATENY 12.05.10, 18:22 Wg mnie jeszcze nie wyprzedza, ale starania doceniamy... Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: pilot do bramy- ATENY 13.05.10, 07:25 strazaksam4 napisała: > Prosiłem o pomoc a nie jałową dyskusję. Mam miejsce a piloty czasami > się gubią, uszadzają. Dziękuję za wielce prymitywną i bezmózgą > odpowiedź, czasami wystarczy pomyśleć EUROPEJCZYKU z Bożej łaski Wiesz co, w tesco na kapelance jest tam taki grajdoł z dorabianiem kluczy, tam można taki pilot dokupić. Kosztuje coś dychę. Gdybyś Ty, europejczyku, pomyślał to pewnie od razu zadzwoniłbyś do źródła - prodomo - i byłoby po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
strazaksam4 Re: pilot do bramy- ATENY 13.05.10, 12:51 ...mam inne ważniejsze rzeczy do przemyśleń ale bardzo dziękuję za podpowiedź> Odpowiedz Link Zgłoś
maniekoe Re: pilot do bramy- ATENY 13.05.10, 19:13 a w PRODOMO jak zwykle usłyszał byś głuchy telefon lub przy szczęściu w połaczeniu odpowiedź "NIE WIEM" Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: pilot do bramy- ATENY 14.05.10, 07:23 > a w PRODOMO jak zwykle usłyszał byś głuchy telefon lub przy > szczęściu w połaczeniu odpowiedź "NIE WIEM" Może ja jakiś szczęściarz jestem, bo do tej pory na 3 próby kontaktu z nimi, raz było zajęte. Dwie pozostałe próby udane. Odpowiedz Link Zgłoś
nika-ika Re: pilot do bramy- ATENY 14.05.10, 10:17 Ja tez chyba jestem szczesciara, bo ilekroc dzwonie do Pro-Domo to Pani jest bardzo mila (az niestandardowo jak pomysle co nam serwowaly biurwy od Grenia)i odpowiedz na nurtujace pytania dostaje zawsze rzeczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
strazaksam4 Re: pilot do bramy- ATENY 17.05.10, 20:37 Bardzo Wam dziekuję, po weekendzie mam jeszcze dużo cierpliwości, więc od jutra działam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś