Dodaj do ulubionych

Galerianki ukrywają się w sieci

13.05.10, 07:17
Jak jest popyt to jest i podaż. Głupoty pisze autor że dopiero po
filmie Galerianki się przeniosły do internetu. Już od dobrych 10 lat
takie dziewczyny były w necie. Wtedy bylo łatwiej bo internet byl
mniej popularny a więc mniejsza konkurencja. Wtedy to dziewczyny
zagadywały na internecie. Obecnie jest na odwrót min 10 chłopa
przypada na 1 dziewczynę. Stare dobre czasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: konsome panczin Galerianki ukrywają się w sieci IP: *.hsd1.ca.comcast.net 13.05.10, 07:43
      jak sie lowi przez przez bluetootha???
      • Gość: Bzyk2000 Re: Galerianki ukrywają się w sieci IP: 162.27.161.* 13.05.10, 09:53
        Banalnie - przywiązujesz sznurek, siadasz nad rzeką, zarzucasz
        blutufa i czekasz.
        • q-ku policja "ostrzega"? Raczej reklamuje 13.05.10, 11:07
          amatorzy nastolatek podziękują za namiar;-)

Co do "Galerianek" - uważam że jednak film zrobił wśród młodzieży reklamę -
          wielu podsunął myśl o "sprofesjonalizowaniu się"

Przecież tak działają media - rodzą naśladownictwa - autorzy filmu dziećmi są
          czy co?
          zrobili reklamę nowemu "zawodowi" dla młodzieży (branża stara ale specjalność
          dość nowa)
          • Gość: Robercik Re: policja "ostrzega"? Raczej reklamuje IP: *.chello.pl 13.05.10, 18:15
            Jaka tam nowa specjalność. A małolaty pod pewexami i baltonami w latach 80 czy
            na początku lat 90 oddające się kiedyś za zachodnie kosmetyki, fajki czy (!)
            słodycze? Małolaty robiące laski w kiblach na imprezach za browara lub drinka?
            To wszystko już było.
      • zigzaur Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 09:54
        Niektóre nokie mają taką funkcję, że do wszystkich znajdujących się w pobliżu
        aparatów można wysłać wiadomość typu "Mam zgrabną pupę, oczekuję propozycji".
        • sid_6.8 Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 18:51
          To ile takich propozycji masz ?
    • three-gun-max Artykuł niby potępiający, naprawde to instrukcja 13.05.10, 07:46
      Podaliście miejsca i sposoby, co sobie będziecie żałować, może od razu dacie cennik ;-D
      • guru133 Cwaniak z ciebie. Chciałbyś dowiedzieć się za ile 13.05.10, 08:33
        i gdzie najtaniej?:)))
      • Gość: Pajacyk Re: Artykuł niby potępiający, naprawde to instruk IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 08:33
        Cennik był podany w filmie:
        "Kup Mi spodnie to zrobię Ci loda".
        • jupiter116 Re: Artykuł niby potępiający, naprawde to instruk 13.05.10, 09:09
          > Cennik był podany w filmie:
          > "Kup Mi spodnie to zrobię Ci loda".

Stary dowcip:
          Czym się różni polska galerianka od chińskiej?
          Polska: - Kup mi spodnie, zrobię ci loda...
          Chińska: - Kup mi loda, zrobię ci spodnie...

:D
          • q-ku oczywiście ze to instrukcja 13.05.10, 11:08
            teraz śliniący się panowie zastanowią się bardziej nad łatwym podrywem za
            niewielkie pieniądze
            • Gość: catar Re: oczywiście ze to instrukcja IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 20:43
              No nie wiem czy BigStary, Levi'sy czy Nike'i za loda to takie niewielkie
              pieniądze.... ;P
              • Gość: on Re: oczywiście ze to instrukcja IP: *.net.autocom.pl 13.05.10, 23:11
                Big star to akurat firma polska wiec nie porownojmy ja z firmami
                amerykanskimi.
        • Gość: wika Re: Artykuł niby potępiający, naprawde to instruk IP: *.236.spine.pl 13.05.10, 11:08
          Zależy jakie te spodnie :) Oryginalne Levis'y czy takie z bazaru za
          50 zł ?
          • Gość: gniewko_syn_ryba Jedne i drugie robione są w tych samych IP: 77.236.0.* 13.05.10, 12:27
            manufakturach przez te same chińskie "galerianki". Płacisz jedynie za metkę...

;)
        • yesiotr myślę, że to było trochę na wyrost 13.05.10, 12:20
          przypuszczam, że spokojnie można upolować lepsze okazje...
      • Gość: Kriss Re: Artykuł niby potępiający, naprawde to instruk IP: *.gz.pl 13.05.10, 16:57
        Cennik jest: striptiz za doładowanie telefonu ;oP
      • Gość: kris Re: Artykuł niby potępiający, naprawde to instruk IP: *.visual-comp.pl 15.05.10, 21:40
        ciekawe, tyle razy bylem w krakowie i ani razu nie widzialem zadnej
    • Gość: wezar Galerianki ukrywają się w sieci IP: *.ghnet.pl 13.05.10, 08:00
      Spotykam się z taką dziewczyną, chętnie odstąpię komuś bo zrobiła się już strasznie pazerna a 3 etatu już nie chce brać :)
    • Gość: miki Galerianki ukrywają się w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 08:06
      jak na razie sex z nieletnimi jest karany gdy nieletnie nie ma 15 a
      nie 16 lat, redaktorzyno doucz się polskiego prawa
      a w Watykanie ten próg to 12 lat :) wiedzą klechy co robią
      • zdzisiek66 Pomieszanie z poplątaniem 13.05.10, 09:52
        może jeszcze redaktor wyjaśni, dlaczego fundacje zwalczające pedofilię miałby
        się zajmować nastoletnimi prostytutkami.
        • Gość: zbulwersowany straszne - co tu piszecie świadczy o was IP: *.chello.pl 13.05.10, 10:10
          Ludzie przeczytałem parę pierwszych postów na tym forum i włos mi się
          na głowie jeży.

Przecież ten artykuł jest o cierpieniu i zagubieniu nastolatek w
          dzisiejszej rzeczywistości.

A wy tu opisujecie (lub ironizujecie), że macie podobne doświadczenia
          i chcecie poznać cennik.

To jest karalne !!!!!!!!
          A po za tym świadczy o was bardzo źle jako o mężczyznach.

Te dziewczyny nie są jeszcze dorosłe, a swoje córki (lub przyszłe
          córki) będziecie chcieli chronić do końca życia.

Houk
          • three-gun-max Re: straszne - co tu piszecie świadczy o was 13.05.10, 10:15
            Och tak biedne pokrzywdzone ;-)) K*wa to charakter - spodobały się łatwe pieniądze i nikt ich nie zmusza.
          • tanczacy.z.myslami "Cierpienie i zagubienie"?! Z rodzicami gadać! 13.05.10, 11:39
            Gość portalu: zbulwersowany napisał(a):

> Przecież ten artykuł jest o cierpieniu i zagubieniu nastolatek w
            > dzisiejszej rzeczywistości.

Żartujesz? Te dziewczyny nie robią tego z nędzy, nie puszczają się (nazywając rzecz po imieniu) za jedzenie czy buty dla młodszego bosego rodzeństwa. Jeszcze żadna chyba nie proponowała "usług rozrywkowych" w zamian za opłacenie zaległego czynszu bo oboje rodzice bezrobotni. One zarabiają tak na jeszcze lepsze ciuchy, jeszcze lepsze kosmetyki itd.

Wg mnie przydałyby się rozmowy z rodzicami (nastolatek i nastolatków, bo podejrzewam, że nie tylko dziewczęta dorabiają tylną częścią ciała); żeby zainteresowali się skąd pociecha ma drogie buty ubrania czy kosmetyki, na które ani nie dawali pieniędzy ani by nie dali bo ich nie stać.
          • mikrobyznesmen Re: straszne - co tu piszecie świadczy o was 13.05.10, 11:41
            Gość portalu: zbulwersowany napisał(a):

> A wy tu opisujecie (lub ironizujecie), że macie podobne doświadczenia
            > i chcecie poznać cennik.
            > To jest karalne !!!!!!!!

Ciekawe z którego paragrafu i którego kodeksu?!
            • rikol Re: straszne - co tu piszecie świadczy o was 13.05.10, 12:01
              Naklanianie do nierzadu oraz czerpanie zysku z nierzadu. Paragraf sobie mozesz
              znalezc sam.
              • tim7 Re: straszne - co tu piszecie świadczy o was 13.05.10, 12:12
                A kto tu nakłania i kto czerpie zysk? One same tego chcą, a oni za
                to płacą. To gdzie tu konieczność stosowania kpk?
              • three-gun-max Re: straszne - co tu piszecie świadczy o was 13.05.10, 12:12
                A gdzie tu nakłanianie i czerpanie zysku? Te panienki raczej alfonsa nie mają.
              • andrzejto1 Re: straszne - co tu piszecie świadczy o was 14.05.10, 08:27
                rikol napisała:

> Naklanianie do nierzadu oraz czerpanie zysku z nierzadu. Paragraf sobie mozesz
                > znalezc sam.

Czerpanie zysków i nakłanianie to jest robota alfonsa. Prostytucja jako taka nie
                jest w Polsce karalna.
    • Gość: kk Re: Galerianki ukrywają się w sieci IP: 91.198.118.* 13.05.10, 08:09
      Kolejny problem ktorego nie ma, takie medialne bajdurzenie.
      Moze autor wytlumaczy coz to oznacza "lowienie na bluetootha", bo jestem
      niezwykle ciekawy. To ci dopiero - moze jeszcze galerianki jezdza z laptopami z
      wifi i wlamuja sie do otwartych sieci???? To by byla afera!!!! Natychmiast
      trzeba napisac o tym artykul.

Za moich czasow te dzisiejsze "galerianki" dawaly co tam mialy na wiejskich
      dyskotekach. 18letnia dziewica w tych miejscach to byl przybysz z jakiejs
      pielgrzymki czy zakonu - tak bylo, co tu duzo gadac. Letnie dyskoteki w Mielnie
      po ktorych chodniki byly pelne majtek badz gumek tez pamietam... Ale tu nagle
      jakas grupka pajacow robi nowa wielka afere - i znowu beda szalec i mnozyc
      zakazy, a ich wlasne dzieciaki beda robic cos o czym ci idioci dowiedza sie za
      20lat...
      Zajmijcie sie tym jak zyje polska przecietna rodzina - zajmijcie sie tym
      dlaczego sa takie dziewczyny, ktore uwazaja ze nie maja szans na normalne zycie
      i normalnego faceta. Zbadajcie to jak wyglada dzisiejsza polityka prorodzinna w
      innych krajach europy a jak u nas - dlaczego rodzice musza pracowac od 7-mej
      rano do 19 wieczorem. Banda katoli bezmozgoli.
      • three-gun-max Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 08:17
        Z tym bluetoothem to akurat łatwo sobie wyobrazić. Nie masz w telefonie? Nie ma to nic wspólnego z wi-fi.
        • zigzaur Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 09:56
          Ale musi być "pairing".
          • three-gun-max Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 09:58
            Zanim zrobisz pairing wyświetla ci się nazwa telefonu, z którego przychodzi połączenie
          • unhappy Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 17:41
            zigzaur napisał:

> Ale musi być "pairing".

Zależy do czego. Wiadomość via bluteooth możesz odebrać bez "pairingu".
      • Gość: ewelina w sieci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 15:15
        popieram wypowiedź poprzednika (poprzedniczki)...
      • velobase Re: Galerianki ukrywają się w sieci 15.05.10, 18:48
        Gość portalu: kk napisał(a):

> Moze autor wytlumaczy coz to oznacza "lowienie na bluetootha", bo jestem
        > niezwykle ciekawy.

Też jestem ciekaw
    • jukej chcą dawać, w czym problem? 13.05.10, 08:09
      żeby je tylko ktoś chciał, bo wyglądają fatalnie, jak tirówy, z
      przebiegiem tupolewa.
      • qpiska Re: chcą dawać, w czym problem? 13.05.10, 08:23
        łowienie przez bluetooth bardzo interesujące... :D:D
        Zamiast podniecać się tak bardzo galeriankami wypadałoby zastanowić
        się dlaczego one istnieją... Dlaczeg? bo siedzą całe dnie same w
        domu i głupoty im po głowach chodzą. Dlaczego są całe dnie same w
        domu? bo rodzice muszą zapitalać od 8-18 albo i dłużej żeby rodzinę
        wyżywić.. Nad tym wypadałoby się zastanowić i z tym najpierw walczyć!
        • wj_2000 Re: chcą dawać, w czym problem? 13.05.10, 11:46
          qpiska napisała:
          > Dlaczego są całe dnie same w
          > domu? bo rodzice muszą zapitalać od 8-18 albo i dłużej żeby rodzinę
          > wyżywić.

A może to jednak kwestia szkoły?
          Mój ojciec miał pracę w innym mieście i widywałem go tylko przez niedzielę.
          Matka była analfabetką, karmiła mnie, chroniła przed przeziębieniami ("weź
          dzisiaj szalik koniecznie") i to by było na tyle.
          Ale szkoła zajmowała się mną od początku. W roku 1947, jako siedmiolatek
          już miałem zbiórki zuchowe na których opowiadano o Andersie, przedwojennych
          dziejach, etc.
          Po paru latach wprawdzie stare harcerstwo rozwiązano, ale pojawiły się nowe
          aktywności. Jako dziesięciolatek roznosiłem do czytania książki dorosłym ludziom
          po kursach dla analfabetów. Uczestniczyłem w kółku majsterkowicza w Miejskim
          Domu Kultury. Czytałem namiętnie książki wypożyczane w pobliskiej bibliotece.
          Tamże w świetlicy grywaliśmy w warcaby i szachy z rówieśnikami.
          Mnóstwo czasu spędzałem też z kolegami "na podwórku".
          W piątej klasie zacząłem uczęszczać do Pałacu Młodzieży w pobliskich Katowicach
          na kółko chemiczne. Pałac świeżo wybudowany dla takich dzieci jak ja. Nazwany
          imieniem Bolesłąwa Bieruta, ale mnie tam uczono chemii, a nie komunizmu.
          W liceum należałem do 5 kółek zainteresowań.
          Itd. itp.
          Gdyby moje wychowanie miało bazować na działaniach mojej rodzicielki, to mało
          prawdopodobne bym w wieku 26 lat uzyskał doktorat, a wieku 40 lat został
          profesorem chemii.
          W liceum
          • ludwikowiec A dziś wygląda to tak: 13.05.10, 15:40
            Młody człowiek który przejawia jakiekolwiek zainteresowania trafia do gimnazjum
            w którym jest urzędowo "uśredniany". Testy i inne bzdety. Nie ma mowy aby ktoś
            spróbował być indywidualistą w kwestii edukacyjnej ( nie mówię tu o tych którzy
            szkołę i tak mają w D...). W naszym społeczeństwie NIE DA się zaimponować chęcią
            poszerzania wiedzy! Teraz się liczy czy twój telefon jest nowiutki, kółko
            zainteresowań? "Spadaj kujonie!" (albo mniej łagodnie...). Nauka jest w szkole
            odbierana jako przymus i ogólny obciach. No i kto to widział żeby prace domowe
            robić! Ważne żeby jakkolwiek zdać, potem się zaliczy jakąś wyższą szkołę
            wszystkiego i niczego i jakoś tam będzie... Na promocji w markecie. A potem
            piwko z kolegami a z dzieckiem TV. I kółko się zamyka.

Bardzo mnie boli to, że młodzież w ogóle nie dostrzega NIC "fajnego" w nauce.
            Nie wiem kto ma to zmienić, ale modlę się o niego codziennie.
            • Gość: siux Re: A dziś wygląda to tak: IP: *.direct-adsl.nl 15.05.10, 13:40
              wydaje mi się że problem jest mimo wszystko szerszy. to nie jest wina
              rodziców czy szkoły. to jest składowa tego co dziecko wyniesie z domu
              , z czym się spotka w szkole ale też tego co je otacza. niestety
              kultura popularna to dziś kultura pudelka i telewizji MTV (przy czym
              mam na myśli dzisiejsza MTV i jej idiotyczne programy). kultura
              popularna której fundamentem jest wyścig po co raz to ładniejsze
              gadżety. moi rodzice nie pochodzą z inteligencji, ale są młodymi i
              bardzo mądrymi życiowo ludźmi. to oni mnie nauczyli tego że nie
              koniecznie większość ma racje, i że rozum jest po to by go używać. w
              szkole spotkałam super nauczycieli którzy starali się rozwijać moje
              możliwości, żebym nigdy nie wpadła i nie popłynęła tą rzeką
              przeciętności i/lub patologii tak charakterystycznej dla małych
              miasteczek gdzie 3/4 ludzi jest bezrobotnych. i nie jestem ani
              ambitna ani przebojowa. miałam rozumnych rodziców, dzięki nim za
              pieniądze z komunii kupiłam sobie encyklopedię, oglądałam w telewizji
              programy naukowe. nie gapiłam się tempo w programy telewizyjne o
              amerykańskich nastolatkach które mają wszystko. gdyby tak było i
              gdyby moi rodzice byli inni, tez bym pewnie chciała mieć najnowszy
              model komórki albo drogie perfumy. wolę książki
        • ludwikowiec Znam kilka takich rodzin, i naprawdę w większośći 13.05.10, 15:34
          co najmniej jeden rodzic jest ciągle w domu. I co? Totalny brak zainteresowania
          losem dziecka!
          • three-gun-max Re: Znam kilka takich rodzin, i naprawdę w większ 13.05.10, 15:39
            Jak małolata przeliczy sobie, że za obciąganie starszym panom będzie miała więcej kasy niż od rodziców kiedykolwiek dostanie, to niewiele zrobisz swoim zainteresowaniem. Niestety, k*wa to charakter.
            • ludwikowiec Daj spokój 13.05.10, 15:56
              wg ciebie każdy człowiek z góry jest zaprogramowany na to kim będzie, tak? I
              wychowanie nie ma tu nic do rzeczy? Proszę cię...
              • three-gun-max Re: Daj spokój 14.05.10, 08:01
                W pewnym momencie rodzice już nie wychowują - tę role przejmują kumple.
        • Gość: xm Re: chcą dawać, w czym problem? IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.10, 21:35
          gówno prawda. to są głupie kurwy, bo mają takie wzorce z domu wyniesione. znałam
          masę rodzin w których dzieci wychowywane przez jednego rodzica (który też ciągle
          siedział w pracy i często wyjeżdżał) nie puszczały się za spodnie lub cokolwiek.
          w ogóle się nie puszczały. bo wszędzie się uczy tego, ze dupa jak mydło się nie
          zużyje, wszędzie jest kult ruchania dawania podobania się i takie tam... a matki
          takie same to co mają tłumaczyć gówniarom?
      • ari.vatanen Re: chcą dawać, w czym problem? 14.05.10, 10:16
        jukej napisał:

> żeby je tylko ktoś chciał, bo wyglądają fatalnie, jak tirówy, z
        > przebiegiem tupolewa.

Poziom dyskusji na GW w dalszym ciągu mierny - tania prowokacja dalej w cenie.
    • Gość: gizmo Jakub Śpiewak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 08:18
      A nie Paweł...
      • Gość: chml Re: Jakub Śpiewak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.10, 17:39
        A skąd wiesz, że Jakub? Może w GW mają Pawła Śpiewaka...
    • jarek1947 Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 08:19
      Zacznijmy nazywać rzeczy po imieniu: nie ma żadnych galerianek tylko
      młodociane prostytutki, nie sponsorzy a jelenie.
      • duffie Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 09:28
        dokładnie,to są zwykłe dziwki za kasę.Facet,który "sponsoruje"
        takiej coś za seks jest zwykłym kurwiarzem,który chodzi na ...
        • dalacin4 Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 10:04
          Otóż mylisz się duffie, zwykłym kurwiarzem to jestem ja, ale z usług małolat
          nigdy nie korzystałem. Rozmawiamy tu o dużo poważniejszym problemie niż
          kurestwo, rozmawiamy o pedofilii.
          • q-ku Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 11:10
            to jest raczej na pograniczu
            nastolatki to inna nieco jednak kategoria

ale Twoje podejście do sprawy popieram :-)

• tanczacy.z.myslami Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 11:45
            dalacin4 napisał:

> Rozmawiamy tu o dużo poważniejszym problemie niż
            > kurestwo, rozmawiamy o pedofilii.

A co ma do tego pedofilia, skoro pedofilów podniecają dzieci lub małolaty o dziecięcym wyglądzie a nie małolaty wyfiokowane i wymalowane na osoby dorosłe?
            • dalacin4 Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 12:18
              a to bardzo proste: korzystanie z oferty seksualnej, nawet i jak babcia
              wyglądającej, 13,14,15-latki to pedofilia w świetle prawa
              • dalacin4 Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 12:26
                sorry, z tą 15-latką to przesadziłem (Art. 200 par. 1 kodeksu karnego)
              • greg0.75 Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 13:24
                Nie ma czegoś takiego jak "pedofilia w świetle prawa". Pedofilia to kategoria kliniczna (pociąg seksualny do dzieci), prawo penalizuje seks ze znacznie szerszą kategorią "młodocianych"
          • Gość: obik Re: Galerianki ukrywają się w sieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.10, 09:45
            dalacin: niemożliwe, w tym kraju są jeszcze normalni (a raczej nienormalni)
            ludzie! Gratuluje podejścia do tematu i dystansu do siebie. Pozdrawiam i chylę
            czoło.
      • welcometopoland mylą się wam pojęcia :) 13.05.10, 12:41
        JELEŃ - to mąż, któremu żona przyprawia rogi pukając swego szefa
        albo kolegę w pracy - ew. sąsiada, ew. żona preferująca TVN i
        wibrator nad igraszki z mężem.

Jeśli taki JELEŃ ma jaja i potrzeby to często staje przed dylematem -
        hand job + XXL albo zostać SPONSOREM/KLIENTEM BURDELI

SPONSOR - to zaniedbywany/olany mąż, biznesmen, któremu zależy na
        dyskrecji i minimum relacji z panienką, którą bzyka. Tzn. chce quasi
        związku na boku a nie tylko iść na 1h do hotelu z niunią czy do
        agencji gdzie laski są raczej "mechaniczne"

GALERIANKA - to z reguły mała, gruba i średnio ładna małolata,
        zwykle ATEISTKA i materialistka, której rodzice spłacają jakże modny
        kredyt na 25 lat w CHF albo są zajęci firmą albo są w separacji
        i g.. mają czas dla niej.
        Taka gówniara uwielbia seks, zna ze wspomnień czasy PRL i nie chce
        lugać całe życie na willę i auto jak jej starzy. Jest z pokolenia
        MTV, gówniarzy kapitalistycznych, którzy chcą MIEĆ wszystko a nie
        być kimś.
        Po co ma dawać d.. za darmo jakiemuś frajerowi w okularach licząc,
        że ją pokocha ???

MŁODA PROSTYTUTKA - to ładna niunia np. z odloty.pl mająca warunki
        (np. 175/50) działająca w sieci i na tel. na WŁASNY rachunek.
        Preferują turystów z Zachodu no i rodzimych panów z dużym libido.
        Kocha sport i seks. Oraz klasę i kasę. Biorą od 300 do 700 PLN/h

jarek1947 napisał:

> Zacznijmy nazywać rzeczy po imieniu: nie ma żadnych galerianek
        tylko
        > młodociane prostytutki, nie sponsorzy a jelenie.
        • Gość: zecojakto Re: mylą się wam pojęcia :) IP: 20.142.116.* 13.05.10, 13:27
          "zna ze wspomnień czasy PRL"
          jak nastolatka ma pamietac czasy PRL? z jakich wspomnien, co Ty
          opowiadasz?
          Prostytucja to zjawisko stare jak swiat, zmieniaja sie tylko realia
          i sceneria handlu wlasnym cialem. Popyt ksztaltuje podaz. Gdyby nie
          bylo amatorow nastoletnich puszczalskich, nie byloby galerianek.
          Najwyrazniej istnieja panowie, ktorzy chetniej kupia karte
          doladowujaca nastolatce w zamian za wytrysk miast postarac sie o to
          zeby zona w domu chciala sie oddawac z milosci. Ale to kwiaty trzeba
          kupic, zmyc naczynia pare razy, odkurzyc... Za duzo zachodu.
        • marinellla Re: mylą się wam pojęcia :) 13.05.10, 14:18
          > GALERIANKA - to z reguły mała, gruba i średnio ładna małolata,
          > zwykle ATEISTKA i materialistka

Raczej KATOLICZKA. Jak 92% narodu.
      • Gość: Mua? Re: Galerianki ukrywają się w sieci IP: *.aster.pl 13.05.10, 15:14
        Mylisz pojęcia prostytutka to zawód a te panny to kurwy
        A płacący to fakt jelenie (:
    • mus-zek0 Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 08:24
      Walka z nimi,to walka z wiatrakami,a nasuwa się pytanie w jakim celu.
      • three-gun-max Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 08:30
        Mam wrażenie, że to taki artykuł-zapchajdziura. Pisząc o propozycjach małolat wysyłania filmów ze striptizem do jeleni na n-k, wyborcza "pije" do niedawnych praktyk grupki naciągaczy, która w ten sposób wyciągała pieniadze od frajerów. Okazało się, że nie było żadnych dziewczyn a zdjęcia i filmy pościągali z internetu. Jeśli cały artykuł jest tak wiarygodny jak ta informacja to reszte można sobie samemu dopowiedzieć :)
      • dalacin4 Re: Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 10:09
        To nie ma być walka z nimi, to ma być walka o nie.
        Co nie zmienia faktu, że skazana na niepowodzenie w raju Polska zwanym.
    • w.i.l W myśl uchwalonej właśnie nowej ustawy 13.05.10, 08:28
      (autorzy PO i SLD) "o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie" rodzicie
      za wpie.dol spuszczony córce, młodocianej prostytutce, mogą trafić
      do więzienia.
      I za "wpływanie na jej preferencje seksualne".
      • guru133 Ciebie biedaczku rodzice zapewne tłukli po 13.05.10, 08:36
        łepetynce, stąd teraz te niedostatki intelektualne i zazdrość że teraz dzieci
        przed rodzicami sadystami są prawnie chronione.
      • welcometopoland wkrótce żeńskie płody będą usuwane jak w chinach.. 13.05.10, 12:42
        bo lepiej w PL córki nie mieć

ww.i.l napisał:

> (autorzy PO i SLD) "o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie"
        rodzicie
        > za wpie.dol spuszczony córce, młodocianej prostytutce, mogą trafić
        > do więzienia.
        > I za "wpływanie na jej preferencje seksualne".
        • three-gun-max Re: wkrótce żeńskie płody będą usuwane jak w chin 13.05.10, 12:48
          wystarczy nie wychować jej na dziwkę
    • an_dziolek24 Galerianki ukrywają się w sieci 13.05.10, 08:32
      A kiedy to się zaczyna. W wieku niemowlęcym, gdy cała rodzina prześciga się w strojeniu dzidziusia. Już w przedszkolu istnieje "obciach" i "trendy", moda dla dzieci, specjalne stroje na okazje, przynoszenie z domu własnych ekstra zabawek, na co przedszkola się nie wiem czemu godzą, a dzieci (a właściwie rodzice i dziadkowie) imponują, jak się da. Potem wymagania dzieci rosną, dziadkowie często już kasy nie mają albo nie żyją, rodzicom nie starcza albo nie chcą dawać, bo panna się np. nie uczy i problem jest. Ale gdy prze rok były w szkołach obowiązkowe mundurki, to najbardziej buntowali się nie uczniowie, ale rodzice. Bardzo źle, że obecna pani minister ten obowiązek zniosła.
      • ludwikowiec do tego dochodzi jeszcze obecny we wszystkich 13.05.10, 15:33
        mediach obraz młodzieży która nie musi robić nic, zawsze jest szczęśliwa, modnie
        ubrana i ma najnowszy telefon. Naprawdę trzeba być bardzo mądrym rodzicem, żeby
        wytłumaczyć dziecku , że życie nie opiera się wyłącznie na ślepej konsumpcji.
        Chociaż ostatnio w GB coś się zmienia, powstał jakiś ruch matek który nie zgadza
        się na wszechobecny kult różowego... Miejmy nadzieje że społeczeństwo kiedyś się
        już naje tymi pustymi atrybutami przyjemności i "rozsądku" życiowego...
        • greges58 Re: do tego dochodzi jeszcze obecny we wszystkich 13.05.10, 16:35
          Mądry Rodzic - kupuje taki telefon za złotówkę !
          Czy to suma, dla której warto się kurwić ?

Pomyśl...
          Tak bardzo zazdrościsz im Młodości ?

;)
    • Gość: jac Galerianki ukrywają się w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 08:33
      Dla tych bardzo zainteresowanych technologia Bluetooth.
      Isntnieje mozliwosc wysylania wizytowek bez skojarzenia urzadzen pinem.
      Wystarczy, iz aktywne urzadzenie, pracujace w trybie "publicznym"
      (rozsylajace dookola info o swoim istnieniu, wraz z MAC adresem) ujawni
      sie, a ty mozesz wowczas wyslac tzw. wizytowke bez koniecznosci
      akceptacji po stronie odbiorcy. Wyswietli sie mu automatycznie i
      zapiszczy nawet.
      To tak w uproszczeniu...
    • Gość: galeriankofan A dlaczego nikt nie zada podstawowego pytania IP: 80.50.129.* 13.05.10, 08:57
      A dlaczego nikt nie zada podstawowego pytania, na podstawie jakich przepisów policja podejmuje jakiekolwiek działania w tym zakresie? Póki co (dzięki bogu!) nie ma w Polsce jeszcze przepisów, które zabraniałby zarabiania własnym ciałem - nawiasem mówiąc, robią to wszystkie modelki i jakoś nikt się nie oburza - a policja jest od pilnowania prawa. W tym przypadku żadne, ale to absolutnie żadne prawo nie jest łamane. Jeśli dziewczyna ma skończone 16 lat, to policji nic ale to absolutnie nic do tego!
      Działania typu udział w wywiadówkach i tym podobne, to jest skandaliczne marnotrastwo pieniędzy podatników. Zamiast łapać przestępców, policja sama łamie prawo i wtrąca się w cudze życie. Skąd te totalitarystyczne zapędy? Z czasów komuny czy może moda z USA?
      Czas więc w końcu powiedzieć policji - wara od życia prywatnego!!! Każdy w tym kraju ma prawo zarabiać tak, jak mu się podoba.
      Bardzo dobrze dziewczyny - tak trzymać! Nie dajcie się zastraszyć histerycznej kampanii dewotów wspomaganej apartem totalitarnego państwa! Jesteśmy z wami!
      • Gość: Karol Re: A dlaczego nikt nie zada podstawowego pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:16
        Cóż za piękna tyrada i postawa. Problem tylko w tym, że Policja ma
        podstawę do takich działań w zapisie o zapobieganiu przestępczości i
        to robi. Sam sposób prezentacji poglądów i nazwanie myślących
        inaczej dewotami świadczy o totalitarnym myśleniu piszącego, a może
        ma zamiar robić interesy na tych nieletnich? Nikt nie twierdzi, że
        prostytucja nieletnich jest zjawiskiem nowym, natomiast problemem
        zaczyna być jego skala i skoncentrowanie na miejscu, co ułatwia
        światkowi przestępczemu pozyskiwanie osób do wykorzystywania. jak
        czytam poprzedni post, to mam odczucie, że napisała ją osoba żyjąca
        ze stręczycielstwa.
      • Gość: biały Re: A dlaczego nikt nie zada podstawowego pytania IP: *.acn.waw.pl 13.05.10, 10:25
        Skoro nazwałeś się "galeriankofan" to zakładam, że jesteś raczej "biorcą" a nie "dawcą". Co by nie powiedzieć o policji i całym systemie, to podejmowanie takich działań ma na celu ochronę człowieka i jego osobowości. Taka zwyczajna forma zapobiegania, nazywana potocznie "prewencją" - ZAPOBIEGANIA, a nie zakazywania. Zanim one same przyjdą z płaczem dziś, jutro, za rok, za dziesięć lat, że ktoś je skrzywdził, że im nie wyszło, albo że same nabroiły. Zdaję sobie sprawę, że teraz możesz tego nie dostrzegać ale prowadzenie takiej działalności jak "galerianka" ma duże szanse spowodować, że w przyszłym, dorosłym życiu tej dziewczyny więcej wydarzy się złego niż dobrego. A dziś jeszcze to nie tylko od niej samej zależy ale także od jej rodziców. To tak w ogólnym zarysie bo nie chce mi się rozpisywać. Mam nadzieję, że mimo wszystko to rozumiesz.
        • welcometopoland Arabi mają do tego Policję Religijną, my - zwykłą 13.05.10, 12:45
          Może wprowadzić szariat w PL i luzik ?

• three-gun-max Re: Arabi mają do tego Policję Religijną, my - zw 13.05.10, 12:50
            Luzik powiadasz... Pojedź sobie do takiego Damaszku na plac (niespodzianka) Męczenników - gwarantuje, że takiego skupiska burdeli nie znajdziesz nigdzie w Polsce :-))
      • q-ku jasne, tylko Ty wpadłeś na pytanie 13.05.10, 11:23
        policja otóż działa na podstawie wielu dokumentów, w tym:

wielkiego programu działań profilaktycznych i zapobiegania patologiom wśród
        młodzieży (opr MSWIA i MZ - znajdziesz podstawę prawną na stronie MSWIA)

oraz w ramach rutynowej praktyki zapobiegania patologiom i przestępczości wśród
        nieletnich - są to typowe i prawem policji nakazane działania prewencyjne.
        • Gość: xcb Re: jasne, tylko Ty wpadłeś na pytanie IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.10, 22:09
          jak bachory uciekają z domu to policja musi ich szukać. opieka rodziców do 18
          roku życia obowiązkowa jest PALANTY
      • Gość: vn, Re: A dlaczego nikt nie zada podstawowego pytania IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.10, 22:06
        idiota!! chwali sie, ze za ruchanie placi... hahahahaha ale debil
      • Gość: Salomon Re: A dlaczego nikt nie zada podstawowego pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 00:39
        Inaczej będziesz myślał i pisał, gdy Twoja córcia, będzie miała te 13-15 latek i
        zacznie przynosić do domu drogie ciuchy znikąd... Pewnie w bociana nie wierzą
        nawet przedszkolaki.
      • Gość: stary ruchacz Re: A dlaczego nikt nie zada podstawowego pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 13:43

> A dlaczego nikt nie zada podstawowego pytania, na podstawie jakich
        przepisów policja podejmuje jakiekolwiek działania w tym zakresie?
        Póki co (dzięki bogu!) nie ma w Polsce jeszcze przepisów, które
        zabraniałby zarabiania własnym ciałem -
        > nawiasem mówiąc, robią to wszystkie modelki i jakoś nikt się nie
        oburza - a policja jest od pilnowania prawa. W tym przypadku żadne,
        ale to absolutnie żadne
        > prawo nie jest łamane. Jeśli dziewczyna ma skończone 16 lat, to
        policji nic ale > to absolutnie nic do tego!

Dzięki Bogu są przepisy, dotyczą właśnie małoletnich: art 199 par. 3
        kk. Przeczytaj i pomyśl.
    • Gość: adams Tylko co ma prostytucja nastolatków do pedofilii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:19
      Niestety, debilom piszącym takie tekściny wydaje się że będą je czytać inni
      debile i chłonąć jak gąbka ich bełkot.
    • Gość: irek [...] IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 09:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 09:25
        To raczej ty jesteś naiwny. Niedawno ci goście działali na nk - foty pościągane z sieci, doładowujesz albo wysyłasz kasę i "dziewczyna" znika. No ale widze, że ci naciągacze mieli jednak łeb do interesów bo nie brak naiwnych ;-))
        • Gość: irek [...] IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 09:31
          • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 10:00
            Nie dostałeś żadnych propozycji od nastoletnich dziewczyn tylko od naciągaczy i spamerów podszywających się pod nie. To jest różnica :)

Każda próba robienia reklamy temu twojemu portalikowi skończy się natychmiastowym sprostowaniem z mojej strony :)
            • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 10:38
              Nie wglebiam sie od kogo je dostalem. Ja tylko opisuje fakty. Przeciez nie pojde
              i nie poprosze o dowod osobisty czy legitymacje szkolna. ja tylko opisuje to
              zjawisko. Nie weryfikuje prawdziwosci zawartosci profilow bo nie mam jak.

Odnosze wrazenie, ze na sile lubisz udowadniac swoja racje, choc wcale jej nie masz.
              • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 10:42
                Nie opisujesz faktów tylko powtarzasz bzdury. Już ci wyjaśniłem jak działa proceder a ty nadal się podniecasz że dostałeś propozycje od galerianki:)
                • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 10:51
                  Czy propozycja umowienia sie na sex jest doladowaniem komorki?
                  Gdyby to chodzilo tylko o doladowanie komorki czy wysylke rozbieranych zdjec to
                  jeszcze bym sie z Toba zgodzil. Ale propozycja wspolnego wyjazdu na wakacje z
                  klubem naturystow juz wygladan na propozycje od dziewczyny pragnacej spedzic
                  bezplatne wakacje.

Sadzisz, ze ewentualny klient pojechalby tam gdyby ta galerianka okazala sie
                  wasatym facetem? No i wlasnie do tego zmierzam. Eh!

Jezeli nie wierzysz w to co napisalem wyzej to wejdz do tego serwisu i sam sobie
                  poszukaj, to moze sie przekonasz, ze sa tam oferty dziewczyn szukajacych facetow
                  ktore im zasponsoruja takie wakacje.
                  • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 11:01
                    Znowu fantazjujesz próbując reklamować swój portalik :) Nie ma żadnego doładowywania, tak jak nie ma propozycji spotkań od małolat - jesteś facet zwykłym spamerem i myślisz że takim tanim chwytem zachęcisz zboczeńców do zakładania tam kont :)
                    • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 11:10
                      Nie warto z toba wchodzic w jakiekolwiek dyskusje. Kiedy skonczyly ci sie
                      argumenty merytoryczne przystapiles do ataku ad personam.

Co do linku - to nie umiem tworzyc stron internetowych. Podalem go aby mozna
                      bylo sie samemu przekonac czy mowie prawde. To tak samo jakbym podal tu adres
                      naszej klasy albo wykopu a Ty bys mi wypomnial, ze go tutaj reklamuje.

Ale zamiast mi zarzucac fantazjowanie to ZALOGUJ SIE TAM I SAM SIE PRZEKONAJ, ZE
                      NIUE FANTAZJUJE. Ciekawy jestem czy starczy Ci na to odwagi :D

Koncze ta rozmowe, bo nie ma najmniejszego sensu karmic trolla.
                      • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 11:17
                        Nie zamierzam się logować do twojego portalu dla zboczeńców. Poza próbą wyłudzenia kasy niczego się tam nie spodziewam. Innym radzę to samo - jeśli szukacie wirusów, phisingu i naciągactwa to śmiało wchodźcie na portal irka :))
                        • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 11:24
                          Wniosek z tego taki, ze jestes zwyklym trollem.

I to juz nie o to chodzi, ze zarzucasz mi po raz kolejny bzdurnie, ze to moj
                          portal. Chodzi o to, ze wypowiadasz sie o czyms o czym nie masz bladego pojecia,
                          a jak ktos Ci mowi idz przekonaj sie jak jest naprawde to po raz kolejny
                          wyciagasz jakies wyssane z palca argumenty.

Jestes typem trolla ktory nawet w 40 stopniowy upal bedzie udawadnial, ze jest
                          40 stopniowy mroz.
                          • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 11:27
                            Owszem mam pojęcie bo ja też otrzymuje na n-k takie propozycje. I z żadnymi dziewczynami nie mają one nic wspólnego. Zawsze jest to próba wyłudzenia pieniędzy/informacji albo zainfekowania komputera. Tak więc reklamuj dalej :))
                            • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 11:36
                              I otrzymujesz propozycje zafundowania malolacie wspolnych wakacji?

No widzisz!

Czym innym jest doladowanie telefonu, a czym innym wspolne wakacje z malolata.
                              Oczywiscie nie musi za tym stac jakakolwiek malolata, tylko np wasaty facet, ale
                              kto wtedy by pojechal z nim na wakacje?

I albo sa to rzeczywiscie malolaty szukajace darmowych wakacji, albo dowcipnisie
                              robiacy sobie jaja, albo jakas wyrafinowana proba oszustwa.

Ja obstawiam to pierwsze. Ewentualnie drugie.
                              • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 11:45
                                Propozycja, jakakolwiek, ma tylko cie zainteresować. Jeśli odpiszesz - pojawią się nowe warunki :-)

I jak tam, twoja strona zwiększyła ilość odwiedzin czy jednak nikt nie dał się nabrać? :))
                                • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 12:03
                                  ...jednak jestes troll. A ja sie glupi ludzilem, ze mozna z toba porozmawiac
                                  rzeczowo. No ale nie da sie!

Nawet nie zadales sobie trudu aby odpowiedziec na postawione wyzej pytanie.

Szkoda mojego czasu na zadawanie sie z trollami.
                                  • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 12:15
                                    Odpowiedzi już ci udzieliłem. Przykro mi, że cie rozczarowałem i o napastujących cię małolatach możesz tylko pomarzyć :-D

Ale pracuj dalej nad stronką, może w końcu ktoś tam ci się zarejestruje :)
                                    • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 12:37
                                      No to zacytuj mi tutaj ta swoja odpowiedz, bo ja chyba jestem slepy.

Po drugie masz wyrazne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Jak wyzej
                                      napisalem: NIE UMIEM ROBIC STRON INTERNETOWYCH. Jakos nie mam i nigdy nie mialem
                                      takiej potrzeby aby nauczyc sie je tworzyc, a jak bede mial to znajde kogos kto
                                      mi ja zrobi odplatnie. Fakt na dzien dzisiejszy jest taki, ze w zyciu nie
                                      zrobilem najprostrzej witryny.

Wniosek? TROLLUJESZ przypisujac mi autorstwo tamtej witryny.

Twoja nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem potwierdza tez fakt, ze napisales
                                      "moze w koncu ktos tam ci sie zarejestruje". Z tego co ja tam widze - a jet to
                                      napisane jak wol, to zarejestrowanych jest tam ponad 5 tysiecy uzytkownikow! No
                                      ale dla Ciebie znalezienie gdzie to jest napisane stanowi nielada wyzwanie.
                                      • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 12:46
                                        Przeczytaj sobie wątek to znajdziesz odpowiedź. Może z technicznego punktu widzenia nie jesteś autorem/klepaczem kodu ale najwyraźniej masz w tym jakiś interes. Może jesteś jakimś tamtejszym marketoidem, pr-owcem albo robisz przysługe kumplowi :) Tymi 5 tysiącami to nie masz się co chwalić - tyle kont ma byle dupne forum w internecie.

Tak więc jeśli ktoś chce otrzymać wirusa, spyware albo zostać oskubanym - polecam tą stronę :)
                                        • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 13:02
                                          Mam tylko taki interes, ze podalem go jako przyklad. Tak samo jakbym podal WYKOP
                                          czy Nasza Klase. Rowniez pudlo jezeli myslales, ze jestem naturysta. Wchodzac do
                                          tamtego serwisu kierowala mna zwykla ciekawosc. Dokladnie taka sama jaka mna
                                          kieruje wchodzac na portal Onet, WP czy GAZETA.

Gdyby wlasciciel wspomnianego serwisu naturystycznego oskarzyl Ciebie o
                                          pomowienie za slowa:

> Tak więc jeśli ktoś chce otrzymać wirusa, spyware albo zostać oskubanym - polec
                                          > am tą stronę :)

to umialbys udowodnic przed sadem swoja teze?

Bo jezeli nie, to wypowiadaj sie tak, aby nikt nie musial sadownie udowadniac
                                          tego, ze stal sie przedmiotem pomowien z twojej strony.
                                          Pomowic kogos jest latwo. ALE GDZIE NIEPODWAZALNE DOWODY?

Znajdz je i je opublikuj. Zaspokoje tym samym swoja ciekawosc ile jest racji w
                                          tym co wypisujesz.
                                          • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 13:14
                                            Wspomniany adres do serwisu został usunięty zaraz po tym jak zacząłeś go reklamować więc nie wiem o który serwis ci chodzi. Z tego co napisałeś o propozycjach które dostajesz jak najbardziej wynika, że grasują tam ludzie zajmujący się wyłudzeniami, tak samo jak na n-k. I nie mów, że to przypadek bo piszesz jak rasowy marketoid - dwa razy podałeś adres, ze 4 razy zachęcałeś do zakładania konta i nawet chwaliłeś się ilu masz użytkowników :))
                                            • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 13:34
                                              Niemniej zanim go usunales miales mozliwosc sie zapoznania z nim.
                                              Po drugie sam napisales, ze dostajesz propozycje na NK. Czy tez bys powiedzial,
                                              ze NK to serwis w ktorym mozna zalapac spyware?

No wiesz - ja swoj komputer mam zabezpieczony licencjonowanym Kaspersky Internet
                                              Security i jezeli nawet wejde na jakas strone zawierajaca zlosliwy kod jestem
                                              niezwlocznie informowany o zagrozeniu.

Ostatnio zalogowalem sie tam wczoraj poniewaz otrzymalem maila z informacja o
                                              nieprzeczytanej poczcie w serwisie. Oczywiscie okazala sie ona mailem od jakiejs
                                              malolaty oferujacej mi "niezapomniane gorace wakacje", bylebym jej tylko za nie
                                              zaplacil. I z tego wynikala moja wypowiedz - z bezacego doswiadczenia. A Ty
                                              zarzuciles mi niewiadomo co.

> I nie mów, że to przypadek bo piszesz jak raso
                                              > wy marketoid - dwa razy podałeś adres, ze 4 razy zachęcałeś do zakładania konta
                                              > i nawet chwaliłeś się ilu masz użytkowników :))

Podalem tak samo jakbym podal adres Wykopu czy Naszej Klasy. Tylko jak tu
                                              napisze Wykop czy Nasza Klasa to kazdy wie gdzie szukac, a tam nie, dlatego
                                              podalem adres.

Po drugie - zachecilem do zakladania konta po to abys sam sie przekonal jak jest
                                              w rzeczywistosci. Wystarczy poszukac profilow dziewczat. A zrobilem to dlatego,
                                              abys sam przekonal sie o czym mowie.

Po trzecie - podalem orientacyjna ilosc uzytkownikow, dlatego aby odpowiedziec
                                              na Twoj zarzut, ze nikt sie tam nie zarejestrowal, co jest wierutna bzdura,
                                              ktora mozna zweryfikowac wchodzac na strone glowna serwisu,bez koniecznosci
                                              rejestrowania sie w nim.

Jedyne co robie to prostuje bzdury, ktore wypisujesz. Jak widze - coraz bardziej
                                              skutecznie.
                                              • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 13:46
                                                Ja nic nie usunąłem - nie jestem tutaj adminem. Oczywiście, że na n-k masz szansę załapać spyware jeśli będziesz klikał w linki przesyłane przez oszustów. Podnieciłeś się, że dostałeś list od jakiejś małolaty - no to ci mówie, że nie było tam żadnej małolaty a jedynie oszust-podszywacz. Jeśli w to uwierzyłeś to tylko udowodniłeś, że to skuteczna metoda krojenia frajerów :) Wielu innych tak się podjara, że zaraz "jej" odpiszą i wyślą kasę. Tymi 5 tysiącami nie masz się co chwalić - to bardzo nędzny wynik. Może gdyby ci nie wycieli linków, którymi spamowałeś to znalazło by się więcej napaleńców :D
                                                • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 14:09
                                                  Usunac nie usunales, ale zglosiles do usuniecia czym sam sie zreszta pochwaliles:

"Każda próba robienia reklamy temu twojemu portalikowi skończy się
                                                  natychmiastowym sprostowaniem z mojej strony :) "

Po drugie - opisalem zdarzenie jakie wczoraj mi sie przytrafilo. To nie oznacza,
                                                  ze problem dotyczy tylko i wylacznie Naszej Klasy, ale takze innych, mniej
                                                  popularnych serwisow intrernetowych. I taki byl sens mojej wypowiedzi.

Po trzecie - moja wiara jest nieistotna. Wazne jest, ze w czyjejs glowie rodza
                                                  sie pomysly typu "zasponsoruj mi wakacje" oraz z jakim niebezpieczenstwem to sie
                                                  wiaze i to chcialem przekazac.

Po czwarte - mnie to naprawde wisi ile jest kont w jakimkolwiek serwisie. Takze
                                                  w tym. Stwierdzilem jedynie fakt, ze mijasz sie z prawda piszac o zerowym
                                                  zainteresowaniu serwisem. Poniewaz jego administrator ich nie ukrywa, wiec
                                                  podalem Ci jaka jest tam przyblizona ilosc kont.

Poza tym jest to temat o galeriankach a nie o jakimkolwiek serwisie
                                                  internetowym. Piszesz kompletnie nie na temat, no ale tym wlasnie charakteryzuje
                                                  sie trolling.
                                                  • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 14:27
                                                    Nie zgłosiłem, rozumiesz co znaczy "sprostować"? To nie znaczy podp*olić :)

No widzisz, wreszcie zaczyna do ciebie docierać. Upierałeś się, że to małolaty cie napastują ale rozczarowałeś się :) Takie pomysły rodzą się ale nie w głowach małolat tylko internetowych przekręciarzy :)

5 tys użytkowników twojego serwisu to w skali polskiego internetu to ilosć właściwie pomijalna :)
                                                  • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 14:58
                                                    > No widzisz, wreszcie zaczyna do ciebie docierać.

Nie przypisuj mi swoich cech :)

A fakt jest taki, ze zamiast rozmawiac o wyrachowaniu malolat, ktore juz sobie
                                                    zycza wakacje, bo zwykle spodnie za przyslowiowego "loda" juz im nie wystarcza,
                                                    to czepiles sie jak pijany plota ilosci zarejestrowanych uzytkownikow w
                                                    serwisie. Tylko to dla mnie nie ma zadnego znaczenia.

Po drugie - znajac podstawy socjologii to wiem, ze taka liczba jest iloscia
                                                    wzgledna. No bo do czego ona ma sie odnosic? Do ogolu internautow w Polsce? Tych
                                                    jest kilka milionow i Ci sa klientami takich portali jak Onet, WP, Gazeta, Nasza
                                                    Klasa... .

Natomiast tamten serwis jest serwisem adresowanym do konkretnej sprofilowanej
                                                    grupy odbiorcow o okreslonych zainteresowaniach i tym samym nigdy nie uzyska on
                                                    takiej popularnosci jak serwisy ogolnospoleczne i ogolnotematyczne.

Czym innym jest przykladowa Nasza Klasa i podobne serwisy ogolnotematyczne, a
                                                    czym innym jakikolwiek serwis zrzeszajacy ludzi o okreslonych pogladach,
                                                    upodobaniach czy zainteresowaniach.

Pierwsze serwisy adresowane sa do wszystkich internautow wladajacych jezykiem
                                                    polskim, a drugie - tylko do waskich grup odbiorcow. Wiec nie stawiaj znaku
                                                    rownosci pomiedzy nimi.

Istotne jest tez tempo przyrostu ilosci zarejestrowanych kont. Czym innym jest
                                                    15 tysiecy kont w serwisie 10-letnim, a czym innym 5 tysiecy kont w serwisie
                                                    majacym zaledwie rok. Wprawdzie 5 tysiecy to mniejsza ilosc niz 15 tysiecy, ale
                                                    tempo wzrostu jest na tyle szybkie, ze w ciagu najblizszych 2-3 lat mlodszy
                                                    serwis bedzie mial wiecej kont niz starszy. No, ale to juz odrebny temat i...
                                                    niewiele ma wspolnego z tematyka galerianek. Szkoda, ze nie umiales sie skupic
                                                    na meritum dyskusji, tylko z uporem wypominasz cos co ode mnie nie zalezy i w
                                                    zaden sposob mnie nie interesuje.
                                                  • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 13.05.10, 15:36
                                                    Fajnie, że tak ci zależy na promocji swojego serwisu ale nawet w takiej, za przeproszeniem, "branży" te 5 tysi to ilość żałośnie niska :) Co do rozmawiania o małolatach, które rzekomo wyciągają cię na wakacje... otóż nie ma o czym rozmawiać bo takie nie istnieją, tylko ty dałeś się nabrać :-)
                                                  • Gość: irek Re: Nie tylko Nasza Klasa IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 15:55
                                                    Widze, ze nawet nie zdales sobie minimum trudu aby przeczytac to co napisalem
                                                    powyzej, tylko trollujesz dalej.

Szkoda tylko, ze zmarnowalem tyle czasu probujac Ci wyjasnic jak czteroletniemu
                                                    dziecku podstawy socjologii. Widac nie dorosles nawet do poziomu czteroletniego
                                                    dziecka, bo przeczytanie tekstu jest dkla Ciebie za trudne... .

Szkoda czasu na trolli, sa ciekawsze rzeczy niz jakakolwiek dyskusja z Toba.
                                                  • three-gun-max Re: Nie tylko Nasza Klasa 14.05.10, 07:59
                                                    Facet, brniesz w fantazje dalej. Z socjologii to ty chyba miałeś jeden wykład albo uczyłeś się z książeczki "socjologia w 12 godzin". Przeczytaj jeszcze sobie jakąś książeczke w stylu "jak nie dać się oszukać jak ostatni frajer"
                          • Gość: zeus [...] IP: *.cust.telenor.se 14.05.10, 11:25
          • Gość: heniek Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 11:16
            • Gość: irek Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 12:05
              wzialem przyklad z Ciebie :D
              • three-gun-max Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ 13.05.10, 12:16
                "Skandal! Naturyści w NFZ" - To dobry nagłowek na nowy artykuł w wyborczej :)
                • Gość: irek Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 12:40
                  ...a moze Ty sie pochwal adresem swojej roboty? :D Odwazysz sie? ;)
                  • three-gun-max Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ 13.05.10, 12:47
                    Klepie ze swojej firmy, za własną kasę :-)
                    • Gość: irek Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 13:03
                      ...i jeszcze Ci za to placa? ;)
                      • three-gun-max Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ 13.05.10, 13:14
                        I to całkiem nieźle :)
                        • Gość: irek Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 13:39
                          No to robisz Jarkowi kampanie wyborcza? ;)
                          • three-gun-max Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ 13.05.10, 13:47
                            No nie wiem, to nie ja jestem państwowym urzędasem nudzącym się w pracy ;-)
                            • Gość: irek Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 14:13
                              Nawet nie wiesz co robisz w pracy? ;)
                              Od dawna mowilem, ze nadmiar alkoholu szkodzi :P
                              • three-gun-max Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ 13.05.10, 14:28
                                Wiem - pracownicy zasuwają a ja nabijam się z internetowych naiwniaków :)
                                • Gość: irek Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 15:02
                                  A moze Mamusia w raczej pracy a synek z piwkiem w reku pierdzi w stolek i nawet
                                  nie udaje, ze szuka pracy? :P
                                  • three-gun-max Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ 13.05.10, 15:37
                                    Z tym piwkiem to dobry pomysł, aż się rozmarzyłem :-)
                • Gość: irek Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 12:43
                  three-gun-max napisał:

> "Skandal! Naturyści w NFZ" - To dobry nagłowek na nowy artykuł w wyborczej :)

...raczej Faktu albo Naszego Dziennika. Ten sam poziom.
                  • three-gun-max Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ 13.05.10, 12:50
                    No tak - ten sam poziom co wyborcza
                    • Gość: irek Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ IP: *.nfz.gov.pl 13.05.10, 13:04
                      > No tak - ten sam poziom co wyborcza

Czyli tylko potwierdzasz moje przypuszczenia, ze masz problem z czytaniem ze
                      zrozumieniem
                      • three-gun-max Re: Irek zajmij się swoją robotą w NFZ 13.05.10, 13:15
                        Powiedz lepiej ilu masz nowych użykowników :))
    • Gość: n czy ktoś na głowę upadł? IP: *.ghnet.pl 13.05.10, 09:26
      Jakie znowu galerianki? Nie mozna juz iść na zakupy bo w galeriach grasują
      galerianki? Czy każda atrakcyjna dziewczyna wydająca swoje kieszonkowe będzie
      wzieta za galeriankę a każdy samotny facet za pedofila? pewnie są jakieś
      przypadki popieprzonych dzieci i pedziów ale dajcie spokój bo nabieram wstrętu
      do robienia zakupów.
    • Gość: umcyk Striptiz za doładowanie komórki. Galerianki są ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 10:21
      Ja tylko zacytuje klasyka: Sorry Dolores! Jestem zbyt mody i przystojny żeby
      za to płacić! Ihaaa! ;)
    • Gość: tsu biedni sponsorzy, musza czuć się jak zwierzyna IP: 150.254.191.* 13.05.10, 10:36
      nie maja szans z galeriankami
      • Gość: gość Re: biedni sponsorzy, musza czuć się jak zwierzyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 12:21

Tak, biedni, bezradni, bezwolni sponsprzy.

Tylko nie bardzo rozumiem, czyich rodziców miał na myśli autor:
        czy chodzi o rodziców tych bezradnych, aczkolwiek dorosłych
        sponsorów czy o rodziców tych "agresywnych" głupich, niedojrzałych
        nastolatek?
        "Przed nastoletnimi prostytutkami sprzedającymi ciało za prezenty
        ostrzegają rodziców policjanci. "

Po cholerę tworzyć nowe pojęcia "galerianki"? Po prostu, nastoletnie
        prostytutki.
        A ci biedni "sponsprzy" - to dziwkarze i seksoholicy.
        Obydwa zjawiska znane od wieków.

Tylko jedno mnie denerwuje- dlaczego tworzy się pojęcie "pokolenie
        galerianek", a może by tak z drugiej strony - "pokolenie galeryjnych
        dziwkarzy"?

I kto ma więcej na sumieniu - głupie niedojrzałe psychicznie
        nastolatki, czy dorośli 30-40 letni faceci?
        Zawsze najpierw jest POPYT, a potem podaż.
        • three-gun-max Re: biedni sponsorzy, musza czuć się jak zwierzyn 13.05.10, 12:42
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Zawsze najpierw jest POPYT, a potem podaż.

Oj no nie wiem, zależy według której szkoły ekonomii :)
        • Gość: rozśmieszony Re: biedni sponsorzy, musza czuć się jak zwierzyn IP: 212.244.90.* 13.05.10, 13:09
          > Zawsze najpierw jest POPYT, a potem podaż.

A jak się ta teoria ma do np wprowadzenia na rynek telefonów
          komórkowych?
    • Gość: hmmmm 16 czy 15 lat? IP: *.pl 13.05.10, 10:43
      Bo jeśli dobrze pamiętam współżycie [za jej zgodą] z osobą powyżej 15 roku
      życia nie jest w Polsce karalne - błąd w artykule czy legendarna już
      "rzetelność" "dziennikarzy" gazeta.pl?
      • greg0.75 Re: 16 czy 15 lat? 13.05.10, 13:29
        > Bo jeśli dobrze pamiętam współżycie [za jej zgodą] z osobą powyżej 15 roku
        > życia nie jest w Polsce karalne

No niestety, prawo jest podstępne. Seks ze starszą nastką "z miłości" jest legalny, sponsorowany - nie.

Kodeks karny:
        Art. 199.§ 3. Karze określonej w § 2 (3 m-ce do 5 lat) podlega, kto doprowadza małoletniego do obcowania płciowego lub poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, nadużywając zaufania lub udzielając mu korzyści majątkowej lub osobistej, albo jej obietnicy.
        • three-gun-max Re: 16 czy 15 lat? 13.05.10, 13:41
          W takim razie małoletni to nie jest poniżej 18 lat? Skąd to 16?
        • Gość: hmmm O, dziękuję! IP: *.pl 14.05.10, 10:00
          Dobrze jest zdobyć wiedzę.
    • Gość: no ja przecież Re: Galerianki ukrywają się w sieci IP: *.static.entel.pl 13.05.10, 11:21
      ja tak na marginesie, to chciałem zapytać co za idiota dal tytuł do tej fotki?
      "Galerianki ubierają się wyzywająco" - Przez tego głupka będę musiał pogadać z
      dziewczyną czy mimo 25 lat nie jest przypadkiem galerianką..?
      • Gość: jmgh Re: Galerianki ukrywają się w sieci IP: *.wroclaw.mm.pl 13.05.10, 22:22
        to niezła wieśniara z twojej dziewczyny... zwł te "djor"... buhahahaha ale beka
        z takich debilek
    • cromio Nie ma sponsorów ! Są klienci prostytutek ! 13.05.10, 11:24
      Trzeba rzeczy nazywać po imieniu.
      • three-gun-max Re: Nie ma sponsorów ! Są klienci prostytutek ! 13.05.10, 11:28
        Potocznie zwani dziwkarzami
      • Gość: P. Re: Nie ma sponsorów ! Są klienci prostytutek ! IP: *.rrd.com 13.05.10, 11:33
        Oj tam, oj tam...
        • Gość: a Re: Nie ma sponsorów ! Są klienci prostytutek ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 11:52
          nie ma galerianek przed galeria, siedza w domu i sie umawiaja przez
          internet na zakupy w galeriach, pewnie jakies lafiryndy ze stron
          takich jak Roksa czy Odloty...
      • welcometopoland pewnie masz córkę - pech :) 13.05.10, 12:54
        pewniecromio napisał:

> Trzeba rzeczy nazywać po imieniu.

--------------------------------------------
        SPONSOR - generalnie utrzymuje małolatę płacąc POŚREDNIO za seks
        (nie płaci tuż przed lub po akcie seksualnym co daje pewne
        poczucie "normalności sytuacji")

DZIWKARZ - płaci TYLKO za seks i jego elementy, targuje się o
        wszystko. Laska patrzy na zegarek robiąc mu dobrze.
    • Gość: Zei Striptiz za doładowanie komórki. Galerianki są ... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.05.10, 11:58
      To nie są zadne galerianki to są prostytutki. A słowo sponsor też zbyt
      wygładzone. Jest tego tałatajstwa wszędzie za parę groszy .
      • chimera03 Re: Striptiz za doładowanie komórki. Galerianki s 13.05.10, 12:02
        Jednego nienawidzę - zwalania odpowiedzialności na innych. Świat
        nigdy nie będzie doskonały ale ci którzy sądzą że zmienią go państwowe
        instytucje typu, za przeproszeniem sąd i policją są głupcami dla
        których nie ma ratunku.
    • Gość: def Striptiz za doładowanie komórki. Galerianki są ... IP: 212.160.172.* 13.05.10, 12:04
      ale co ma z tym wspólnego walka z pedofilią? co mają wspólnego panny z
      wyraźnie zaznaczonymi cechami płciowymi z dziećmi? "galerianka" nie jest
      targetem pedofila, bo nie wygląda jak trzeba. nie mieszajmy pojęć.
    • Gość: baloo poniżej 15 lat, nie 16. Jak ma 15 to można bzykac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 12:08
      artykuł przekłamany niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka