Gość: fill W y s t a w a jest s u p e r!!!! IP: *.zax.pl 14.05.10, 14:20 Super Sprawa!!!! Bardzo podobała mi się ta wystawa. Profesjonalizm, zabezpieczenia i opieka weterynaryjna. Lepiej niż w śmierdzącym zoo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imd reinkarnacja IP: 82.177.125.* 14.05.10, 15:57 Panu Rickerowi z całego serca życzę, by w następnym wcieleniu urodził się wężem. I by go wystawiano w galerii obok głośników. Byle nie w Krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wystawa gadów w Galerii Krakowskiej to skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 16:34 Autor ma chyba bardzo małe pojęcie na temat gadów i pająków... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonp A autor nie pomyślał że nie każdego stać na bilet 14.05.10, 20:39 Dziwię sie autorowi tego artykułu -moze niech zafunduje bilet i przejazd każdemu do zoo skoro ma coś przeciw wystawie- jest to okazja żeby zobaczyć węża czy pająka dla normalnych a nie tylko dzianych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gral Chyba kogoś gad kopnął IP: *.ghnet.pl 14.05.10, 23:26 To co wypisują w tym artykuje to woła o pomste do nieba! Ludzie!! Redaktorzy!! HGdybym tego na własne oczy nie widział to pewnie bym uwierzył. Weźcie najpierw opinie ludzi co sie znają a nie piszcie emocjonalnych bzdur! Zobaczcie pierwsze lepsze zoo (żeby daleko nie szukać np. w lasu woslkim), hordy szkolnych wycieczek tam grasujących i PUKAJĄCYCH we wszelkie możliwe szyby, wrzeszczące na KAŻDE napotkane zwierze i dopiero wtedy piszcie artykuły o wystwaach takie jak ta. Bzddura i jeszcze raz bzdura. Oj szkoda gadać. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flix Wystawa gadów w Galerii Krakowskiej to skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 02:03 A co mnie głupia krowo obchodzi, że ktoś nie ma kasy. A jak by Ciebie wywieźli do Afryki do kanibali i pokazywali jako wyjątkowy okaz "białego człowieka" to byś się cieszyła? Zwierzęta też czują. To, że my jesteśmy obdarzeni inteligencją powinniśmy wykorzystać tylko i wyłącznie po to, żeby je chronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anubis Wystawa gadów w Galerii Krakowskiej to skandal IP: *.187.251.73.ip.abpl.pl 23.05.10, 11:54 Zarówno węże jak i ptaszniki są głuche, więc czy miejsce w którym są wystawione jest wyciszone czy nie jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Wystawa gadów w Galerii Krakowskiej to skandal IP: 212.33.91.* 24.05.10, 12:24 dziwię się, że nikt z Krakowa nie wspomniał o Aquarium i Muzeum Przyrodniczym na ul. Św. Sebastiana. Czyżby krakowianie nie wiedzieli o istnieniu takiego przybytku? Tam również można obejrzeć płazy, gady, ptasznika, mnóstwo ryb. Ja nie jestem z Krakowa, a byłam w tym muzeum i mam bardzo dobre wspomnienia. Zwierzęta mają prawdziwe rośliny, w czasie mojej wizyty klatki były spryskiwane wodą, aby zwierzęta, które tego potrzebują miały wilgoć. Poza tym jest w centrum, zaraz obok Plant. Lepiej tam zabrać dzieciaki podczas niedzielnego spaceru i pokazać im o wiele więcej zwierząt, pięknych ryb, w środowisku zbliżonym do naturalnego. Na pewno tam im się bardziej spodoba niż w hałaśliwej galerii, gdzie dzieci zazwyczaj się nudzą biegnąc za mamą modnisią. Link do strony: www.aquariumkrakow.com/index.php Odpowiedz Link Zgłoś