trudny2002 04.03.04, 21:00 (...)...całuski Ola ... No teraz chyba torebkę trzeba zabrać. I szczoteczkę do ząbków. trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: Torebka... 04.03.04, 21:07 Ależ skąd, specjalista od kończenia ma do niej bezgraniczne zaufanie. Poza tym to nie ten wymiar ludzi, to po prostu holota. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Torebka... 04.03.04, 21:10 zaufanie trzeba mieć, to ważna rzecz. Ja nie mam nic przeciw dwóm szczoteczkom, no chyba że zaufanie tak wielkie że wystarczy jedna, a torebkę weżmie specjalista trudny Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Torebka... 04.03.04, 21:16 Specjalista nie może dźwigać bo chodzi w gorsecie a torebka o ile pamiętam byla dość pokaźnych rozmiarów. Podobnie jak torebka pani Stanislawy Edwardowej Pierwszej, którą to torebką energicznie wymachiwala na lotnisku lecąc do fryzjera w Paryżu w celu renowacji fryzury a la bufetowa z GS-u. Wydaje mi się, że wszystkie muppety z tej formacji mają jakiś pociąg do pokaźnych torebek. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Torebka... 04.03.04, 21:22 Powiadasz, ze to moze być przepuklina? Wór pokaźny? Popatrz, a mówili, ze to okaz zdrowia. trudny Cuchnące zaiste to towarzystwo i pewnie czas jakiś w powietrzu zostanie nieświeża zawiesina. Pora wietrzyć...oj, pora. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Torebka... 04.03.04, 21:34 Wietrzyć trzeba ale najpierw potrzebny jest potężny, ze wszech miar zaslużony kop w dupę. Dzisiejsza próba ratowania stolków przez poparcie smerfów Sumiastego jest po prostu obrzydliwie żalosna. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Torebka... 05.03.04, 08:21 Żałosna jak była tak jest cała formacja tego typu. Nigdy nie było inaczej. A co do Jakubowskiej, to ta osoba po prostu tak myśli. To nie jest jej zdaniem niewłaściwie. Ona wszak powiedziała , ze komputer zawierał głównie jej prywatną korespondencję. Teraz broni jedynie tego stanowiska. Nie ona jedna nie rozumie niektórych rzeczy. Zresztą dość rzadko złapany złodziej , potwierdza że jest złodziejem. Mnie zastanawia ilu ich było, ze posłali Lwa po 17 dużych baniek? Bo przecież skądś ta suma sie wzięła... Kop o jakim piszesz jest wskazany. Dla całej ekipki , ale również dla kilku innych ekipek. W tym reprezentacji chamstwa liderowanej przez buraczanego mulata. Eeee, piątek, to trzeba luzować i odsapnąć do poniedziałku. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Żałosne? 05.03.04, 08:37 Raczycie Panowie żartować!! Bo kto jak nie SLD? Kto tak pięknie może rządzić? A wzrost gospodarczy? A wlaz do Unii, kto zrobił? A do NATO? kto? może JAKIE inne zrobiły? Tylko kwiat polskiej polityki!!! SLD górą!!! SLD, Przewodniczący Jagieliński, poseł Lisak i przyszły koalicjant P.Przewodniczący Lepper zrobią Polsce dobrze!!! /Nawet bardzo dobrze/ Lepper Premierem Rzeczpospolitej!!! Klasa robotnicza wraz z pracującym chłopstwem przewodnią siłą Narodu!!! Studenci do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Witam w piątkowy ranek 05.03.04, 08:46 Cieszy mnie, ze szanowny kolega w dobrym nastroju. To szanowny kolego mniej ważne sztandary, a jakość materiału że tak powiem ludzkiego. I słusznie kolega rozprawia. Jakości tak rzadkiej nie uświadczysz już nigdzie poza formacjami jakie wymieniasz. jeśli jedynie mógłbym prosić o wskazanie kandydata na premiera w jakimś innym miejscu, to bardzo upraszam. reszta, OK. Poszło... ;-) ukłony i aż mi żal że musze wyskoczyć... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen kompletnie nie rozumiem... 05.03.04, 09:06 krzyczymy od lat: złodziej, oszust, cham i kiedy po latach okazuje się, ze złodziej, oszust i cham, to sie nadziwić nie możemy... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kiedyś Piwnica śpiewała... 05.03.04, 09:15 "...jest nas trzydzieści sześć milionów..." Teraz jest nas nieco więcej. I może inni nie tyle krzyczą co nieśmiało sugerują, a inni się dziwią? Jakoś w lustrze na zdziwionego nie wyglądam, ale żeby jakoś kwitnąco też nie.. Ukłony i już znikam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Witam w piątkowy ranek 05.03.04, 09:55 trudny2002 napisał: > To szanowny kolego mniej ważne sztandary, a jakość materiału że tak powiem > ludzkiego. Właśnie!!!! Jak widzę tak zdrową, rumianą twarz naszego przyszłego Ojca Narodu P.Premiera Andrzeja Leppera, który sprawiedliwie rzązić będzie wraz z wysportowanym i przebiegłym Jagielińskim przy pomocy Kalisza i Duducha, że o Millerze i wypomadowanym Nikolskim i moim ulubieńcu Longinie nie wspominając to lżej na sercu się robi!! Rzeczpospolita nie zginie - tak szybko! Ale kto P.Prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Witam w piątkowy ranek 05.03.04, 10:00 skoro leppej premierem, to ty jego ministrem, bądź doradcą ! nieprawdaż ? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Witam w piątkowy ranek 05.03.04, 10:08 ale wiesz przecież, że ja wybieram się na emigrację. Ja nie pasuję do tego kraju, już nie! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Widzę , ze Panowie sobie tu 05.03.04, 10:32 gwarzycie, a łopaty rdzewieją. Co jest, co to za obsadzanie stanowisk. I Ty Peteen'ie tak niecne nepotyczne praktyki? Niech się ziści! Co? No! Jasne! Mówią ludzie, ze czasem lepiej jest w piątek wyjechać. I pewnie nie ot sobie mówią, a wiedzą. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: podjąłem decyzję... IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 06.03.04, 08:20 Tobie to latwo powiedziec "zostaje", tylko gdzie w Warszawie. Przdrowienia od zony. Odpowiedz Link Zgłoś