mus-zek0 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 13:41 szarak_44 napisał: > Co takiego się dzieje czasem z ludźmi, że swoje przyszłe dziecko > traktują jak życiowy dramat? > > --- > Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas > Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami. > Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami... > Jesteśmy Słowianie! > Bo w niektórych przypadkach,dla ludzi którzy nie chcą mieć dziecka,może to być życiowy dramat.Winy trzeba szukać w tym,że nie mają możliwości skorzystania np.ze środków wczesnoporonnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 14:15 Boże, co za debile! Przecież mogła dziecko zostawić w szpitalu, albo na Przybyszewskiego w "oknie życia"... Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 14:22 Gość portalu: gaja napisał(a): > Boże, co za debile! Przecież mogła dziecko zostawić w szpitalu, albo na > Przybyszewskiego w "oknie życia"... Pewnie,zakonnice miałyby czym handlować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Zdjęcie do tekstu od czapy IP: 193.0.105.* 28.05.10, 14:21 Zdjęcie do tego tekstu oczywiście bez przekazu podprogowego :-P Cała Wyborcza - wzór bezstronności i dziennikarskiej rzetelności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedWyd Wysłąć na kurs antykoncepcji i wycofać zarzuty IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 14:26 drobna pomylka wynikająca z niedojrzałości i niskiej świadomości antykoncepcji.Nie powinno to łamać życia parze u progu ich przyszłości.Już dostali lekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: 82.113.106.* 28.05.10, 14:27 Czy artykuł pisał ktoś, kto ma problemy z językiem polskim i logicznym myśleniem? Koleś nie "przerwał ciąży" tylko zostawił bez opieki noworodka, który w następstwie tego zmarł. Dostrzegasz różnicę, pseudodziennikarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 14:59 zapodał coś, co przerwało ciążę, a to zrozumiał twój geniusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekel Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.internal.gxn.net 28.05.10, 14:30 Tekst ten dedykuje wszystkim ksiezom, ktorzy grzebia nam w rozporkach... roz~!@ane zycie conajmniej 3 osob... k..wa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... 28.05.10, 14:42 wiecie co, jak czytam o ich wiedzy (tych młodych) to mnie ku...wica bierze, więcej katechez i rekolekcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.aster.pl 28.05.10, 15:03 oto nasze prawo (przynajmniej tak to rozumiem): gdyby zabił dziecko jeszcze przed urodzeniem, to nie byłby "mordercą", ale miał pecha, że dziecko zdołało się urodzić... ... biedne dziecko, ileż wycierpiało [^] Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 15:11 > ... biedne dziecko, ileż wycierpiało [^] a ty skąd wiesz że cierpiało? Może było na takim haju, że zeszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 15:06 > Co takiego się dzieje czasem z ludźmi, że swoje przyszłe dziecko > traktują jak życiowy dramat? Bo w niektóryc przypadkach to jest dramat i dla rodziców, i - przede wszystkim - dla dziecka, które będzie żyło w nędzy i bez należytej opieki. A dziś, jeśli rodzice nie chcą, żeby dziecko wyrosło na niewolnika w Biedronce lub bandytę, muszą zapewnić mu naprawdę dobre warunki materialne i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
jagger2009 Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... 28.05.10, 15:32 POLSKO!! OBUDZ SIE ZAMIAST WYKRZYKIWAC O ABORCJI I INVITRO WPROWADZ W SZKOLACH WYCHOWANIE SEXUALNE USWIADAMIAJ O ANTYKONCEPJI PRZEMAWIAJ DO RODZICOW ABY ROZMAWIALI Z DZIECMI NA TE TEMATY ROZDAWAJ NA TYCHZE LEKCJACH BROSZURY NA TE TEMATY TO NIE XIX A XXI WIEK I NIESTEY TRZEBA TO ROBIC ABY UNIKNAC ROZNEGO RODZAJU TRAGEDII, A RODZICE ZAMIAST SLUCHAC BREDNI GLOSZONYCH Z AMBON NIECH ROZMAWIAJA Z DZIECMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Antykoncepcja jest grzechem IP: *.aster.pl 28.05.10, 15:37 Wystarczy, że nie pójdą do łóżka przed ślubem.Takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Antykoncepcja jest grzechem 28.05.10, 15:43 Nawet w dawnych czasach, bez telewizji, internetu, wiadomości, popkultury etc niepójście ze sobą do łóżka było trudne. W XXI wieku to jest jeszcze trudniejsze. Dlatego rola szkoły i rodziców w procesie wychowawczym jest tak trudna i tak inna od tej 50 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Antykoncepcja jest grzechem 28.05.10, 16:01 leczenie też jest grzechem, bo sprzeciwiasz się woli boskiej! pewnie nie pojmiesz, ale... myślenie nie zabija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOR KBC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 15:41 Ja myslę, że komuś wypadało by dokonać aborcji mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... 28.05.10, 15:47 I rząd i Sejm i Kościół - wszyscy są skłonni bronić życia nienarodzonych. Natomiast dziecko narodzone przestaje być obiektem zainteresowania. Mamy dziesiątki tysięcy dzieci głodnych, niedożywionych, chorych i nie przystosowanych do normalnego życia. Dzieci niechciane, urodzone pod ustawowym przymusem, są maltretowane, bite a nawet zabijane.Zasiłki na dzieci są kpiną. To jest nasza rzeczywistość, która stawia nas nie tak daleko od państw trzeciego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 15:51 Bo obrona życia poczętego nie wymaga nakładów. Jeśli z głodu nie zdechnie matka, to nie zdechnie też jej płód, a jeśli zdechnie to jest to wola boża. Natomiast na opiekę nad narodzonymi państwo nie ma pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a 28.05.10, 16:02 Jeśli nie umrze matka z głodu, a jej płód, to matka pójdzie siedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Kosciol z perwnoscia sie cieszy IP: *.21.54.194.generacja.pl 28.05.10, 16:01 > Musiałaby > wyjechać na drugi koniec świata, żeby uniknąć linczu. Bzdury pleciesz. Ile było linczów ciężarnych panien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdr Re: Kosciol z perwnoscia sie cieszy IP: *.jzo.com.pl 28.05.10, 16:06 To by wyjechała! Wystarczyłoby do miasta oddalonego o 20 km, nie na drugi koniec świata. Lepiej zabić dziecko i rzucić je w reklamówce na dyżurce szpitala? Każda normalna kobieta jeśli nie ma warunków ani chęci do wychowania dziecka, to się zabezpiecza. To nie średniowiecze, aptek i środków jest bez liku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kosciol z perwnoscia sie cieszy IP: *.nycmny.fios.verizon.net 28.05.10, 23:48 Wlasnie tego jak sie zabezpieczyc prze ciazo powinna sie dowiedzxiec w szkole a w Polsce w szkole jest religia i durny klecha albo jeszcze glupsza zakonnica lub katechetka.Tak prze tych zboczonych pedofili z KK i inne porabane mohery mlodzi maja przesrane cale zycie.Jakim prawem zabrania sie aborcji ? Kazdy sam odpowiada przed Bogiem i klechom nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kosciol z perwnoscia sie cieszy IP: 77.29.85.* 29.05.10, 08:52 Biedni mlodzi ludzie... Moze czas, zeby zabrali sie za nauke, na przyklad. Moje pokolenie (mam 30 lat) mialo jeszcze gorzej, nawet mowy o wychowaniu seksulanym nie bylo, netu brak. A jednak z mojej szkoly (miasto ok. 60 tys.) jedna dziewczyna zaszla w ciaze w mlodym wieku... A seks uprawiali prawie wszyscy... Rozumiem, ze latwiej jest poszukac w necie, jak pozbyc sie klopotu, niz PRZED poszukac informacji o zabezpieczniach... Naprawde nie zyjemy juz w ciemnogrodzie i nie zwalajacie winy na Kosciol, bo to wstyd. W Polsce zawsze sa winni inni, a nie my sami... Skoro chcecie miec inne przepisy prawne dot. aborcji, to wybierajcie takich politykow, ktorzy wam to zagwarantuja... Ja nie jestem porabanym moherem, ale aborcji na zyczenie jestem przeciwna... Trzeba myslec!!! To nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Kosciol z perwnoscia sie cieszy IP: *.4web.pl 29.05.10, 13:56 Kobieto , bredziedzisz. Moje pokolenie ( 30 lat) miało w szkole obowiazkowo TRZY wizyty seksuologa z prelekcjami dwugodzinnymi , a potem jeszcze wycieczkę samych dziewcząt do ginekologa wraz z wychowawczynia - aby sie zapoznać z lekarzem i dowiedzieć od niego najistotniejszych rzeczy na temat rozrodu, antykoncepcji itp... Dopiero kiedy skończyłam 17 lat, zaczał sie najwiekszy antyaborcyjny syfilis, tlumy nawiedzonych opluwające ludzi, pikiety i "Nieme krzyki" Pamietam to doskonale - wąłsnie wtedy Polska zaczeła wariować na punkcie mojej i twojej pochwy. I mniej wiecej wtedy zostałam feministką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yui Antykoncepcja NIE jest grzechem IP: *.hlrn.qwest.net 28.05.10, 16:12 Antykoncepcja NIE jest grzechem. Wszyscy lubia sie bzykac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rainzug Gdyby aborcja była legalna problemu by nie było. IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 16:34 Nie ma żadnych biologicznych podstaw do tego by uważać 2 tygodniowy płód jako coś więcej wartego niż każdego innego ssaka na takim etapie rozwoju. A tak czekali, zupełnie niepotrzebnie. Aczkolwiek w dalszym ciągu to ich i tylko ich sprawa. Ale chrześcijańskie ciemniaki, piewcy praw człowieka skazali by tych biednych młodych ludzi jak psy za zabójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Gdyby aborcja była legalna problemu by nie by IP: *.chello.pl 28.05.10, 18:27 Zastanów się nas swoim tokiem rozumowania. Problem nie tkwi w tym, że aborcja jest nielegalna. Nie w tym, że czekali. Problem tkwi w tępocie nieprzewidywaniu skutków, poddawaniu się instynktowi jak małpa nie jak człowiek, na oszczędzaniu - innymi słowu, na psychicznej i emocjonalnej niedojrzałości oraz braku poczucia odpowiedzialności przy roszczeniowym podejściu do życia dwojga przygłupich niedouczonych smarkaczy! Skoro stać ich było na działanie nielegalne w 6 miesiącu ciąży, byli zapewne zdolni mentalnie i fizycznie do działania nielegalnego O MNIEJSZEJ SZKODLIWOŚCI SPOŁECZNEJ NIŻ MORDERSTWO czyli do aborcji w 2 tygodniu, 6 tygodniu a nawet w 8 tygodniu. Problem tkwi więc w głupocie i oszczędności. Najpierw pieprzyli się na zasadzie - jakoś to będzie, instynktownie, jak małpy, świnie, ryby w czasie tarła, ślimaki w czas deszczu - nie jak ludzie, ktłorych przymiotem jest zdolność wyciągania wniosków z własnych działań, przewidywania ich skutków i umiejętność powstrzymania instynktu zachowania gatunku. Swędziało? to trzeba było przynajmniej kupić gumki. Zaoszczędzili na gumkach, kalkulatorze, pigułkach antykoncepcyjnych i pigułce po /zauważ, że działa sieć lekarzy ginekologów ZA DARMO przyjmujących kobiety pragnące kupić postinor - a więc była kwestia oszczędzania na tabletkach/. Zaoszczędzili na wizycie u lekarza bo nie oszukujmy się, większość ginekologów dokonuje nielegalnych aborcji... kosztuje to od 850 to 2500 zł. Powiem więcej.... Kiedy wpadli, można szukać i innego motywu w czekaniu do ostatniej chwili: chłopak wiedział, że bzykanie nieletniej jest nielegalne... Tak więc, patrzysz na problem bardzo dziwacznie, niedojrzale. przez pryzmat nienawiści do religii jesteś w stanie nazwać młodego zabójcę biedną ofiarą chrześcijańskiej ciemnoty. A może uwzględnij jednak fakt, że to jest dorosły mężczyzna, po iluś latach szkół, z dostępem do tv, reklam, internetu zapewne. Umie skojarzyć fakt kopulacji z poczęciem. Umie znaleźć lekarza w necie i kiosk albo stację benzynową z gumkami. Jego czyn jest efektem jego przemyślanego działania. Chciał wywołać poronienie 23tyogdniowego albo i starszego płodu. Doprowadził do niego, tyle że płód okazał się nie być bezkształtną krwawą masą mięsa tylko kwilącym ukształtowanym człowiekiem. No naprawdę, biedny zgnojony przez chrześcijańską ciemnotę ŚWIATŁY DOROSŁY FACET Padam ze wzruszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rainzug Zaiste zastanawia mnie tylko IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.10, 23:59 skąd twoja pewność co do tego iż "bzykali się jak zwierzęta" i "nawet nie kupili gumek". To raz dwa nadal przypuszczam iż gdyby aborcja była legalna to zrobili by to od razu a nie chowali się z tym. Po trzecie obcowanie płuciowe z 17-latką wcale nie jest nielegalne . Po czwarte wreszcie nie ma nic dziwnego w seksie nastolatków po 16 roku życie i nie jest to w żadnym wypadku nic zwierzęcego. Może nie zauważyłeś ale w USA czy Uk już gimnazjaliści pieprzą się jak króliki i o tyle o ile to jest już gruba przesada to jeśli uważasz ze wsród 19 i 17 latków to coś dziwnego to nie wiem na jakim świecie żyjesz. I nie pałam nienawieścią do chrześcijan pałam nienawieścią do tego www.joemonster.org/filmy/2205/Owieczki_Ojca_Dyrektora czegoś. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Gdyby aborcja była legalna problemu by nie by 29.05.10, 07:15 Gość portalu: jarek napisał(a): > czekaniu do ostatniej chwili: chłopak wiedział, że bzykanie nieletniej jest > nielegalne... Jak najbardziej legalne,po ukończeniu 15-tu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
chvj Re: Gdyby aborcja była legalna problemu by nie by 29.05.10, 14:09 > Nie ma żadnych biologicznych podstaw do tego by uważać 2 tygodniowy płód jako > coś więcej wartego niż każdego innego ssaka na takim etapie rozwoju. Zgodnie z tą logiką, sam też nie stanowicsz nic więcej wartego niż każdy inny ssak. Lub gad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messer Aborcja i software IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.05.10, 16:52 Jakby producenci oprogramowania i twórcy interfejsów robili je w zgodzie z ideologią "obrońców życia", to by z komputerów się nie dało korzystać, bo co chwila byśmy tylko ponosili konsekwencje - bez litości. Dobry projekt to taki, który chroni użytkownika przez bezsensownymi efektami jego działań. No cóż, byli młodzi, nie wiedzieli że penisa do waginy wsadzać nie należy (od tego są inne dziurki (-: ), popełnili błąd. Dlaczego nie mogą zrobić undo/ctrl-z? Przecież i tak nikomu nie będzie potrzebne takie niechciane dziecko. Kolejny nieudacznik sprowadzony na świat tylko po to, by kilkadziesiąt lat później (najdalej) mu się umarło? Odpowiedz Link Zgłoś
chvj Re: Aborcja i software 29.05.10, 14:13 > Przecież i tak nikomu nie będzie potrzebne takie niechciane dziecko. > Kolejny nieudacznik sprowadzony na świat tylko po to, by > kilkadziesiąt lat później (najdalej) mu się umarło? A po co jeszcze szwęda się po Ziemi nieudacznik messer, sprowadzony tu tylko po to by już za kilka, kilkanaście, a najdalej kilkadziesiąt lat mu się umarło? Rozpędź się bracie, uderz głową w ścianę i skróć swe cierpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_dre Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: 80.12.110.* 28.05.10, 17:19 nawet nie wiem jak nazwac takie stwory, bo nawet zwierzeta wykazuja wiecej dbalosci o swoje mlode. czy to wytwor dzisiejszej cywilizacji? przyjemnosc bez konsekwencji? toz to kompletne zeszmacenie czlowieka, jak mozna zabic wlasne dziecko? Dwoje idiotow sie zebralo i zachcialo im sie dup...yc. To co razem robili nie zasluguje na inne miano, bo milosc nie prowadzi do takich czynow, jakiego sie dopuscili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... IP: *.chello.pl 28.05.10, 17:58 Nie mam słowa komentarza. Czy to jakiś półmózg - debil ? a ona kretynka czy ją przymusił ? CZŁOWIEKU KAŻDA KOBIETA WIE KTÓRY LEKARZ W KRAKOWIE "może jej pomóc" ! - ewentualnie polecam google.pl :) A jak nie rozumiesz po polsku - jedzie się do czech lub Anglii - nie masz kasy to pozyczasz ! A nie takie coś. Ciekawe czy zakumali co zrobili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajanka zabił a nie usunal IP: *.chello.pl 28.05.10, 18:09 Mam bardzo liberalne poglądy. Uznaję aborcję. Jednak wbrew wielu tu opiniom, nie widzę żadnych powodów do współczucia matce ani do rozgrzeszania mordercy. Sam tytuł artykułu jest mylny. On nie usunął ciążę tylko świadomie wywołał przedwczesny poród. Skoro była szansa na uratowanie dziecka, mógł to być minimalnie 23 tydzień, może bardziej zaawansowany. Sorki, ale 6 miesięcy ciąży to nie jest aborcja, to jest zabójstwo. A młodzi rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
hontas_hontas Para głupich gówniarzy 28.05.10, 18:10 I tyle. Nie sądzę, żeby miało to związek z zakazem aborcji i zrobiliby pewnie podobnie, gdyby nie było to problemem w naszej przemoralnej krainie nienawidzących się ludzi. Bo to po prostu głupi smarkacze bez wyobraźni i rozumienia konsekwencji swoich czynów. Tak się tylko zastanawiam, chłopak był na tyle sprytny, żeby znaleźć info o leku (którego się domyślam), ale już żeby dokładnie się dowiedzieć jak działa, co się może stać to już nie. Nie żal mi ich. I skoro bez zakuwania fizjologii i farmakologii można bez bólu znaleźć info o środkach kurczących macicę w internecie to znaczy, że pewnie nie są pierwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
hontas_hontas Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do are... 28.05.10, 18:14 Ja tu tylko w kwestii formalnej, nie wdając się w dyskusje o tej sprawie. Zwierzęta i owszem często robią krzywdę swojemu potomstwu, zabijąc je. Zostawiają też osobniki słabe na pastwę losu. Co prawda same aborcji nie dokonują, ale takową zlecają weterynarzom ich właściciele. Co i tak jest lepsze od topienia albo wyrzucania do śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzet Re: Usunął ciążę swojej dziewczynie i trafił do a IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.10, 18:50 do 'hontas_hontas": A ty? Mialas sie urodzic czy nie? Czy urodzilas sie przez pomylke? Czy ty jestes ten "slaby" egzeplasz??? - bo po poziomie inteligencji - o ile wiesz o czym mowie - nic nie wskazuje na to ze jestes zdrowa i normalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JERZY Aborcja=morderstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 18:18 Aborcja=MORDERSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Aborcja=morderstwo IP: 94.75.67.* 29.05.10, 02:13 W takim samym stopniu, jak odmowa leczenia w Publicznej Służbie Zdrowia. A zdarza się codziennie i katolicy nie mają z tym problemu. Zresztą nigdy nie mieli problemu z mordowaniem narodzonych. Stąd wiadomo, że antyaborcjonizm jest tylko pełńą hipokryzji walką o władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch_z_zomo Szkoda mi tej pary... 28.05.10, 18:22 beda ich ciagac po sadach i zmarnowali sobie poczatek zycia. cholerny katoland. ale z drugiej strony istnieje cos takiego jak antykoncepcja...i trzeba byc idiota by sie nie zabezpieczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika A mnie nie.... IP: *.236.spine.pl 28.05.10, 19:06 Żal ? Myslenie zaczyna się od głowy, a nie od dolnych części ciała. Mam w rodzinie taką parkę. Dogadzali sobie ile dusza zapragnęła. Ale żeby się zabezpieczyć, to juz zbyt duży wysiłek umysłowy dla nich. Ona uważała się za taką najmądrzejszą i najbystrzejszą . Nawet na NK tak o sobie pisała. A tu sie okazało, że wręcz odwrotnie. On też , napiękniejszy z całej "wsi" , no i oczywista najmądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hayes Re: Szkoda mi tej pary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 01:27 to mogłeś być ty, żałosny, nieświadomy dzieciaku. Szkoda ci tej pary, bo to nie ty zdechłeś w reklamówce zanim jeszcze dowiedziałeś się czym jest życie. Szkoda że twoi starzy cie nie zeskrobali, arogancji i głupoty nie potrafię zdzierżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Szkoda mi tej pary... IP: *.4web.pl 29.05.10, 19:22 No i co? Gdyby mnie wyskrobano, to nawet nei miałabym swiadomosci , ze mogłabym być, wiec o czym ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no-e-man Kryzys demoralizacji IP: 82.160.71.* 28.05.10, 18:23 Większość komentarzy na forum jest przerażająca. Tutaj króluje sadystyczna przyjemność w dręczeniu innych i wysyłaniu do więzień aby sobie pocierpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Kryzys demoralizacji IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.10, 18:45 To jakieś bydło wychowane na dyskotekach i nie uznające zasad etycznych ani moralnych.Te bydło nie rozumie iż bzykać się możesz ale odpowiadasz za swoje czyny.Wcale nie musieli się bzykać.Wychowanie seksualne w szkole to se wsadzcie w pedalską du...Libertyni chcą wolności, a odpowiadać to ma państwo t.j. łożyć na wychowanie benkardów w domach dziecka.Jestem za sterelizacją jego i jej i wtedy mogą bzykać się do woli. Odpowiedz Link Zgłoś