Gość: . IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 15:27 No to wreszcie gazeta ma jakieś zasługi.Obyście tylko z dumy nie pękli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escott Po publikacji "Gazety" marszałek odwołuje urlop 04.06.10, 16:03 Uf, Pan Marszałek jest z nami, od razu czuję się bezpieczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Po publikacji "Gazety" marszałek odwołuje urlop IP: *.chello.pl 04.06.10, 16:30 Ludzie dajcie mu spokj - nie słyszeliście go gosć i tak mówi jak robot i ledwo kuma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Po publikacji "Gazety" marszałek odwołuje urlop IP: *.ists.pl 04.06.10, 16:46 Po co nam taki marszałek. Niech wraca na zasłużony urlop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wese Marszałek ma wypoczywać i basta IP: *.chello.pl 04.06.10, 17:45 Takie jego prawo choćby sie waliło i paliło on se musi dychnąć .Wszak cięzko pracuje :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Stypuła zgłaszam się IP: *.tktelekom.pl 05.06.10, 09:03 Szanowny Panie Marszałku PROSZĘ NATYCHMIAST NIE ZWLEKAJĄC POZWAĆ PANA REDAKTORA DO SĄDU JA OŚWIADCZAM PROSZĘ MNIE WEZWAĆ NA ŚWIADKA! JESTEM MIESZKAŃCEM JEZIORZAN gm.Liszki,który bezskutecznie starał sie telefonicznie ,ale i osobiście skontaktować z osobami w Pana urzędzie w piątek 4.06 w sprawie rowu melioracyjnego w mojej miejscowości. I CO PORTIER NA UL.RACŁAWICKIEJ w URZĄDZIE MARSZAŁKOWSKIM POWIEDZIAŁ MI TU CYT"panie TO URZĄD i nie głupie ludzie długi weekend NIE WIE PAN? No tak NIE "GŁUPIE LUDZIE" i 4-y dni wolnego za nasze podatki... Dlatego PANIE MARSZAŁKU SZYBKO DO SĄDU I NADAL NIECH PAN ROBI WODĘ nie powodziową ludzią z MÓZGU... PAN OD NICH JESZCZE MĄDRZEJSZY 2 dni urlopu poniedziałek,wtorek i tydzień w egipcie jak znalazł! A POWÓDŹ ? JAKA POWÓDŹ po PANA POWROCIE RZEKI WRÓCĄ DO SWYCH KORYT i PAN TEŻ WRÓCI DO KORYTA ZA 15 tys PENSJI z MOICH PODATKÓW... TYLKO żeby woda nie wróciła...PAN MUSI ,bo kto dowezwie mnie na świadkaMARIUSZ STYPUŁA Jeziorzany 122 gm LISZKI Odpowiedz Link Zgłoś