Gość: roza IP: *.zetosa.krakow.pl 16.06.10, 21:38 a jakże rozumu użyję, i moja ręka nie zadrży gdy NIE zagłosuję na Bronka K, rozumniej mówi JKM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x "ratio" i glos na Branka? hahaha- dobry zart! IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 16.06.10, 21:44 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: "ratio" i glos na Branka? hahaha- dobry zart! IP: *.geod.agh.edu.pl 17.06.10, 09:10 Panie BK, chętnie pójdziemy z "wami" głosować na Jarosława Kaczyńskiego! Zgoda buduje, Bronek rujnuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z nami! IP: 109.243.176.* 16.06.10, 21:51 bronek wracaj na kresy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Podziw bronka dla czlonka:)) zobacz IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 16.06.10, 21:59 www.rp.pl/galeria/406464,1,495032.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasiu Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z nami! IP: *.chello.pl 16.06.10, 22:07 ROTFL!! Szkoda, że nie napisali ile osób było obecnych na tym "wiecu" :) A "tłumu" było niecałe 700 osób! Podliczyłem z 1 piętra z kawiarenki koło kościoła Mariackiego - ok. 630 mi wyszło! Żenada :). Orkiestra, deklamowanie wierszy, znane postacie - ale widać jak to mało ludzi obchodzi :). A kilka dni temu był JKM w Krakowie, 50 metrów dalej - pod Adasiem... Ludzi było ok. 2000! Choć był bez orkiestry, bez komitetu honorowego ze znanych aktorów, bez kwiatów - po prostu mądrze mówił :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manipulacja 600 osób na wiecu - masakra! IP: *.chello.pl 16.06.10, 22:11 600 osób na wiecu - masakra! Widać, jak media manipulują - zero zdjęć tłumu, zero szacunków na temat obecnych osób... - i wszystko jasne :). A Komorowskiego i Korwina nie ma jak nawet porównywać... Przecież - jak sam stwierdził - to inna liga :). Widać, że ludzie mają dość nadętej komorowszczyzny. A Korwin-Mikke to jest klasa :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy więcej PO miniaturowy wiec, żenujący zastępczy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 22:18 NIE dla Komorowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z nami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 22:31 Rusinek sie sku...ł. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jać-wing Kroczący Tapczan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 23:00 Wódz Kroczący Tapczan w czapce krakowskiej!!! Powiedział zebranym gapiom, że on teraz chodzi na bażanty ekologicznie i po krakowsku: nie z dwururką tylko z kosą na sztorc(dwururkę, na wypadek gdyby go bażanty pierwsze napadły, trzyma w podręcznej szufladzie, którą zawsze nosi przy sobie, oprócz manierki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z nami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 23:09 Jak mozna chwalic sie w kampani wyborczej o wycofaniu wojsk polskich z Afganistanu nie zakładając akcji talibów na Polaków? Komorowski musi jeszcze sie POdszkolić i nie wypluwac słów ot tak sobie dla pozyskiwania ewentualnych glosow.Już dwóch Polaków straciło zycie.Nieodpowiedzialne postepowanie sztabu wyborczego i kandydata Komorowskiego a niech wspomne o premierze.Festiwal pomylek ("gaf") trwa w dalszym ciagu.I to mialby byc przyszły prezydent? www.youtube.com/watch?v=qMyrJlT71Uw&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:43 www.tvn24.pl/-1,1660788,0,1,kaszaloty--deby-i-blizniaczki-co-zapamietamy-z-kampanii,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotto ja NIE zagłosuję na Pana Komorowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 23:40 uwazam, że ten pan z PO nie rodzi nadzieji na cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Nedojda Noi to moze sie powiesisz, niedojdo? IP: *.gelen1.lb.home.nl 16.06.10, 23:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Pajacyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 06:05 Na początku wyglądał ok - a okazuje się że to Pajacyk z tego Bronka K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiarodawca prezent dla kandydata IP: 77.236.0.* 17.06.10, 07:06 blogjw.wordpress.com/2010/06/16/lopata-akademicka-do-eksploatacji-gazu-lupkowego/ W ramach rozwijania współpracy środowiska akademickiego z biznesem i realizacji rządowego programu oparcia gospodarki na wiedzy, tą łopatę ‘akademicką’ oferuję do wykorzystania w eksploatacji gazu łupkowego, metodą opracowaną przez kandydata na prezydenta, choć do tej pory wg mojej wiedzy nieopatentowaną, co stanowi poważne uchybienie. Warunek konieczny: 50% profitów z gazu wydobytego metodą odkrywkową, przy użyciu tej łopaty, ofiarobiorca przeznaczy na finansowanie alternatywnych źródeł pozyskiwania wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melo Na kogo zagłosuje w II turze Majchrowski ? IP: *.79.236.140.jlsystem.com.pl 17.06.10, 08:44 Ktoś wie, bo sam prezydent nie chce tego zdradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Na kogo zagłosuje w II turze Majchrowski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:47 Logika mówi,ze na koalicjanta z Rady Miasta czyli PiS,wiec powinien Majchrowski zagłosować na J.Kaczynskiego,wtedy ma szansę na 3 kadencję w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z nami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 09:50 Jak nie tandetne jarmarki, to polityczne wiece!!! Komorowski i świta zachowywali się wczoraj tak, jakby byli na targu w Koziej Wólce, a nie na krakowskim rynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UlaK Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z nami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:01 Akurat przechodziłam Rynkiem. Zatrzymałam się na chwilę. Ale jak BK zaczął przemawiać powiało nudą. Więc poszłam dalej. Igrzyska dla tłumów mnie nie interesują. Ciekawiej było z drugiej strony Rynku, gdzie kilku przebranych młodych ludzi jedziło na historycznych rowerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna przyjaciel palikota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 11:55 broniu to wieloletni i wierny przyjaciel palikota , a ja nie cierpię takiego chamstwa i nie mogę zagłosować na takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHHNYD Bronisław Hiena Wawelska Komorowski IP: *.222.245.189.spray.net.pl 17.06.10, 18:21 To jest właśnie nekrofilia, o której mówił Bartoszewski. Wykorzystywanie tragedii smoleńskiej dla celów politycznych. Najniższy poziom hieny cmentarnej. Pan Komorowski nigdy nie przepadał za ś.p. Prezydentem Lechem Kaczyńskim, więc nie ma powodów prywatnych do tej wizyty. A oficjalne - to właśnie nekrofilia. Podkreślam, że JK ma powody prywatne - brat i będzie odwiedzać grób Brata prywatnie (bez fleszy). Wiem na pewno na kogo nie zagłosuję. Dwa miesiące żenady na najwyższym stanowisku w RP wystarczy. Skończyła się bajka, nie zagłosuję NA PEWNO na Bronka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoHNNYD Bronisław nekrofil Komorowski IP: *.222.245.189.spray.net.pl 17.06.10, 18:26 To jest właśnie nekrofilia, o której mówił Bartoszewski. Wykorzystywanie tragedii smoleńskiej dla celów politycznych. Najniższy poziom nekrofilii wg definicji Bartoszewskiego. Pan Komorowski nigdy nie przepadał za ś.p. Prezydentem Lechem Kaczyńskim, więc nie ma powodów prywatnych do tej wizyty. A oficjalne - to właśnie nekrofilia. Podkreślam, że JK ma powody prywatne - brat i będzie odwiedzać grób Brata prywatnie (bez fleszy). Wiem na pewno na kogo nie zagłosuję. Dwa miesiące żenady na najwyższym stanowisku w RP wystarczy. Skończyła się bajka, nie zagłosuję NA PEWNO na Bronka!!! PS. Cenzura usunęła mojego poprzedniego posta - gdzie bardziej po imieniu (ale kulturalnie) opisywałem postawę BK. Niech żyje cenzura jedynie słusznego GWna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHNNYD Nekrofilia Komorowskiego(cenzura czy antysemityzm) IP: *.222.245.189.spray.net.pl 17.06.10, 18:32 To jest właśnie nekrofilia, o której mówił Bartoszewski. Wykorzystywanie tragedii smoleńskiej dla celów politycznych. Najniższy poziom nekrofilii wg definicji Bartoszewskiego. Pan Komorowski nigdy nie przepadał za ś.p. Prezydentem Lechem Kaczyńskim, więc nie ma powodów prywatnych do tej wizyty. A oficjalne - to właśnie nekrofilia. Podkreślam, że JK ma powody prywatne - brat i będzie odwiedzać grób Brata prywatnie (bez fleszy). Wiem na pewno na kogo nie zagłosuję. Dwa miesiące żenady na najwyższym stanowisku w RP wystarczy. Skończyła się bajka, nie zagłosuję NA PEWNO na Bronka!!! PS. Cenzura usunęła moje dwa poprzednie posty - gdzie bardziej po imieniu (ale kulturalnie) opisywałem postawę BK. Dlaczego cenzura usuwa moje cytaty z AŁTORYTETU jakim jest Bartoszewski? Czy to jest antysemityzm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHNNYD Ups - przepraszam GW :) IP: *.222.245.189.spray.net.pl 17.06.10, 18:34 Jednak nie usunęli :). Zwracam honor - jakieś problemy chyba z odświeżaniem :). Uprzejmie więc przepraszam i cofam słowa o cenzurze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 06:37 list otwarty, 17-06-2010 19:58 Szanowny Panie Premierze, to jest drugi list, który do Pana piszę. Sądzę, że i tym razem, tak jak poprzedni, pozostanie bez odpowiedzi. Niech więc to będzie list otwarty. W pierwszym liście, pisanym 15 grudnia 2007 roku, niedługo po wyborach parlamentarnych i sformowaniu przez Pana rządu, prosiłam, by nie niszczył Pan tego, co było dobre w czasach premiera Jarosława Kaczyńskiego - tylko dlatego, że zostało zainicjowane przez jego rząd. Prosiłam, by ograniczył się Pan do poprawienia tego, co poprawy wymaga. Niestety, było inaczej. Teraz proszę, by wpłynął Pan na swojego przyjaciela, marszałka Sejmu Bronisława Komorowskiego, kandydata na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, aby nie ośmieszał Polaków swoimi fatalnymi, nieprzemyślanymi wypowiedziami. Zdaję sobie sprawę, że jesteśmy tylko ludźmi i możemy popełniać gafy. Co innego jednak gafa, a co innego bezmyślna i szkodząca Polsce zapowiedź nierespektowania umów sojuszniczych z partnerami z NATO albo zdumiewające wywody na temat wpływu eksploatacji gazu łupkowego na polski krajobraz. Przykładów można by podać więcej, na pewno są Panu dobrze znane. To nie przystoi, by człowiek tak słabo zorientowany w żywotnych dla państwa sprawach kandydował na tak ważny urząd. Jest Pan za to odpowiedzialny. Panie Premierze, Polska nie jest zabawką. Proszę, aby Pan głęboko przemyślał obecną sytuację. Należę do ludzi, którzy zawsze są lojalni wobec swojego rządu i w razie potrzeby bronią go - zwłaszcza w kontaktach z ludźmi z innych krajów. Jednak ta lojalność została wystawiona na ciężką próbę. Czy rząd, który nie potrafi zabezpieczyć lotu Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej i wielu innych ważnych dla kraju osób a potem nie potrafi przejąć inicjatywy w nieudolnie prowadzonym śledztwie, mogę jeszcze uważać za mój rząd? Czy rząd, który na skutek lekkomyślnych cięć w budżecie i zaniechania realizacji ważnych dla kraju projektów, m.in. śp. Grażyny Gęsickiej, naraża tysiące Polaków na cierpienia i utratę dorobku ich życia podczas niekontrolowanych powodzi - ma nam coś jeszcze do zaoferowania? Panie Premierze, czas na męskie decyzje! Wierzę, że podejmie je Pan w najbliższym czasie, bo przecież liczy się tylko Polska, a nie ambicje nasze i naszych partyjnych przyjaciół. Życzę Panu odwagi. Maria Fieldorf-Czarska córka gen. bryg. Augusta Emila Fieldorfa 'Nila'- szefa Kedywu Komendy Głównej AK Gdańsk, 15 czerwca 2010 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Komorowski w Krakowie do PiS-u: chodźcie z nami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:39 www.tvn24.pl/-1,1660833,0,1,antyspotem-w-kandydata,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś