ktos281 15.03.04, 08:04 nie kupujcie niczego co pochodzi z krajów arabskich, żadnego baraniego mięsa - kto jest za niech się wpisze - nie mamy własnej kultury i własnej kuchni? p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen ja... 15.03.04, 09:11 od konca II wojny światowej nie czytam goethego a grassowi odesłełem na wycieraczkę ten jego cholerny "blaszany bębenek"... dobrze zrobiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: obywatelski bojkot arabskiego jedzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 10:30 Tya, baranie mięso w Polsce jest niewątpliwie niesamowicie arabskie :)))) A jak masz na mysli kebaby i takie różne, to nie ma szans. Ludzie to lubią i tyle. Co mam zjeść wieczorem, jak nie pitę z sałatkami albo falafela? Frytki w maksyfku? Nieeee. pozdrawiam blue Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: obywatelski bojkot arabskiego jedzenia 15.03.04, 11:10 Kebaby dotąd kupowałem rzadko, bo gębę wykręcają i w dodatku pół obiadu ma się po chwili na rękach. uroczyście oświadczam jednak, że teraz na kuchnię arabską się przerzucam, z dwóch powodów przynajmniej: 1.) Arabowie obsługujący te wszystkie kebaby to w większości ludzie, którzy właśnie uciekli przed fundamentalizmem ze swoich krajów. 2.) Jak im sie w Polsce nie będzie wiodło ekonomicznie i towarzysko, to właśnie będzie powód do radykalizacji poglądów. A poza tym to czy górale też są fundamentalistami, skoro jedzą baraninę? A czy Baranina był fundamentalistą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: obywatelski bojkot arabskiego jedzenia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.03.04, 12:17 ja osobiscie mam gdzies, czy jem jedzenie arabskie, meksykanskie, polskie, amerykanskie, czy zydowskie, ma mi smakowac i nie mam zamiaru czegos bojkotowac tylko dlatego, ze pochodzi z krajow arabskich..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 baranów w Polsce dostatek IP: *.comnet.krakow.pl 15.03.04, 12:27 281, Ty naprawdę myślisz ,że baranina sprowadzana jest do Polski z krajów arabskich ? podzielam pogląd 7. Dlatego uważaj 'ktoś' bo jak Cię dobrze przyprawią i upieką to zostaniesz skonsumowany przez smakoszy baraniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: obywatelski bojkot arabskiego jedzenia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 13:35 Ten "ktos" to jakis tchuzliwy minimalista!!! My Polacy jestesmy takim dzielnym narodem!!! Przedmurzem Europy!!! Ukochana Cora Kosciola!!! Pokazmy swiatu jak sie walczy z poganska nawalnica (Wieden!)! OGLASZAM OGOLNOPOLSKI OBYWATELSKI BOJKOT CYFR ARABSKICH!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: obywatelski bojkot arabskiego jedzenia 15.03.04, 14:21 I gumy arabskiej. A "Awantury arabskie" Makuszyńskiego na indeks albo spalić na dziedzińcu Pałacu Wielopolskich (razem z "Lawrence'm z Arabii"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita I(rzymskie) Re: obywatelski bojkot arabskiego jedzenia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 14:53 ...i o jeszcze jednym haselku zapomnialam: WOLNOSC DLA BARANOW!!! TO jak? Walczymy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: obywatelski bojkot arabskiego jedzenia 15.03.04, 17:39 W tych kebabach to oni mogą na nas atak terrorystyczny wąglikiem albo innym syfem przeprowadzić :-( Odpowiedz Link Zgłoś