Dodaj do ulubionych

kurs na prawo jazdy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:30
Znacie jakąś godną polecenia szkołę nauki jazdy w Krakowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: kurs na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 00:07

A w ktorej czesci Krakowa?
      Osobiscie polecam Ci osrodek w Rynku Podgorskim - SZOFER. 'Szef',to naprawde
      zloty czlowiek,bardzo milo mi sie z nim wspolpracowalo - pozdrowienia dla pana
      Stanislawa!
    • Gość: .sc. Re: kurs na prawo jazdy IP: *.crowley.pl 17.03.04, 13:03
      ROLMINEKS jest dobrą szkołą,ma bardzo dobryc instruktorów- jest w nowej hucie
    • Gość: jerry Re: kurs na prawo jazdy IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.kurdwanow.kolornet.pl 17.03.04, 13:54
      również polecam SZOFERA, miło i skutecznie.
      • Gość: magda Re: kurs na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 14:56

ooo, jakis absolwent SZOFERA widze :))) a kiedy prawko bylo robione? :)
        • Gość: jerry Re: kurs na prawo jazdy IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.kurdwanow.kolornet.pl 18.03.04, 07:05
          w czasach przedhistorycznych - 1995, kiedy Szef jeździł jeszcze maluchem,
          zresztą na maluchu robiłem kurs a jeździłem z Panem Włodkiem. Mimo upływu czasu
          dobrze to pamiętam i bardzo miło wspominam. Pozdrowienia :)
          • Gość: magda Re: kurs na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 08:34
            nooo... teraz to on ma w swojej siedzibie wiele pojazdow :) Prawo jazdy (to
            standardowe,tak to nazwijmy) robilam 2 lata temu,ale gdzies indziej.W Szoferze
            natomiast robilam sobie A :))) Mielismy to oblac pozniej z Szefem,ale jakos sie
            nie doczekalam ;)
            • Gość: jerry Re: kurs na prawo jazdy IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.kurdwanow.kolornet.pl 20.03.04, 11:15
              wiem że zmienia sie park maszynowy w firmie bo często jestem w okolicach rynku
              podgórskiego, a poza tym moi znajomi korzystając z mojej opinii robili kurs
              właśnie w tej szkole. Pzdr. Jerry
    • Gość: zre Re: kurs na prawo jazdy IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 20.03.04, 11:43
      a ja polecam LOK sa naprawde skuteczni-ja zdalam za 1 razem,co uwazalam kiedys
      jako marzenie scietej glowy:D maja moze drogo ale ja bylam zadowolona (efekt
      widoczny:) jabys byla zainteresowana to daj znac powiem ci do ktorego
      instr.dobrze jest sie wybrac:D
    • zabiegana Re: kurs na prawo jazdy 20.03.04, 18:21
      polecam firme Orzel na Dzielskiego - zdalam za pierwszym razem, tak jak wielu
      moich znjomych po tej szkole
      • Gość: agnieszka Re: kurs na prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 12:33
        dziekuje wam za rady, chyba wybiorę opcje tani kurs+dodatkowe godziny jazdy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka