mtq 30.03.04, 15:44 Gdzie kupię czerwoną farbę do włosów w sprayu? Pilne! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen emteku, zwariowałeś ??? 30.03.04, 15:45 nie rób sobie czerwonego czuba, muzyka, którą grasz, nie jest tego warta... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya zajrzyj 30.03.04, 16:01 www.joanna.pl/znajdz_produkt.asp?rodzaj=0 www.kosmetyki.naczasie.pl/wyszukiwarka.html www.jarmark.unicom.pl/default.asp Może coś Ci się uda znaleźć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya P.S. 30.03.04, 16:13 www.ilirija.com.pl/triocolorpro.htm www.resmedica.pl/ffxart8007.html dziewczyna.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=1415 www.placenta.hg.pl/piankapal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: P.S. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 16:18 a po kiego mu dajesz linki? w krakowie nie ma juz sklepow??? jak sie nie wie to sie nie wprowadza zamieszania, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Wykrzyknik! 30.03.04, 16:33 Gość portalu: pytajnik napisał(a): > a po kiego mu dajesz linki? w krakowie nie ma juz sklepow??? jak sie nie wie to > sie nie > wprowadza zamieszania, ot co! Linki ma by wiedzieć chociaż jakie firmy to robią! Ot co!! ;p W Krakowie sklepów na pęczki i kopy, ale w którym są takie pianki/spray'e- ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: P.S. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 16:19 Dzięki, ale gdzie w Krakowie można to kupić? Znalazłem że sklepy Joanna są w hipermarketach, a wolałbym coś w centrum, np. w Rossmanie byłoby? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: P.S. 30.03.04, 16:24 w rossmanie powinni mieć:) ale uważaj, bo może się nie zmyć do końca, no i na wszelki wypadek sprawdź czy to nie brokatowa :))) najważniejszy imidż? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: P.S. 30.03.04, 16:57 teoretycznie tak:) pamietaj, że teoria czasem rozmija sie z praktyką:) poza tym farba nie jest przeznaczona dla artystów, którzy np. w trakcie wystepu się lekko pocą - farba zmieszana z potem tworzy malownicze zacieki na twarzy :) jeśli jednak jesteś zdecydowany, i nic cię nie odwiedzie od pomysłu - użyj kremu np. nivea od posmarowania rąk, twarzy, uszu w czasie aplikowania farby - nie weżre się w skórę, ubranie ochronne też włoż :) no i z dala od ścian niezmywalnych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: P.S. 30.03.04, 17:02 emka_1 napisała: > teoretycznie tak:) pamietaj, że teoria czasem rozmija sie z praktyką:) > poza tym farba nie jest przeznaczona dla artystów, którzy np. w trakcie wystepu > się lekko pocą - farba zmieszana z potem tworzy malownicze zacieki na twarzy :) To tylko 5 minut występu, aż tak się chyba nie spocę - chyba że ze strachu ;-)) > jeśli jednak jesteś zdecydowany, i nic cię nie odwiedzie od pomysłu - użyj kremu > np. nivea od posmarowania rąk, twarzy, uszu w czasie aplikowania farby - nie > weżre się w skórę, ubranie ochronne też włoż :) no i z dala od ścian > niezmywalnych :))) Dzięki wielkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: P.S. 30.03.04, 18:38 mtq napisał: > Dzięki, po paru zmyciach powinno zejść i tak? :-) w ostateczności zejdzie po goleniu głowy w sytuacji awaryjnej zapraszam do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: P.S. 30.03.04, 23:26 m.in napisał: > w sytuacji awaryjnej zapraszam do mnie :) Zapamiętam! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: P.S. 30.03.04, 17:16 emka_1 napisała: > w rossmanie powinni mieć:) ja na przyklad ostatnio z wielkim zdziwieniem przekonalam sie, ze w rossmanie nie mozna kupic wsuwek do wlosow...;) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: P.S. 30.03.04, 17:37 bo pewnie chciałaś zwykłe, bez przecudnych dekoracji:( takich to już chyba nigdzie nie ma:( a farba, której pożąda mtq jest towarem karnawałowym, więc może jeszcze gdzieś się plącze po półkach. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: P.S. 31.03.04, 18:05 emka_1 napisała: > bo pewnie chciałaś zwykłe, bez przecudnych dekoracji:( takich to już chyba > nigdzie nie ma:( tak, zwykle chcialam... ale w koncu sie udalo w jakims kiosku znalezc...;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Urgent! Farba do włosów :-) 30.03.04, 19:47 Hmm, udam że tego nie przeczytałam... :D Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Urgent! Farba do włosów :-) 31.03.04, 01:34 nie co udawac mtq wyrasta z frediego i staje sie prawdziwym punkowcem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Urgent! Farba do włosów :-) 31.03.04, 09:22 tiaaa, fredek był znanym pankowcem... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Urgent! Farba do włosów :-) 31.03.04, 11:31 napisałbym raczej, ze był znanym birbantem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Do dupy :-( 31.03.04, 23:11 Wyszedł kasztan jak u starej baby (przepraszam stare baby). Farbka wella czerwień bukowa, czy jakoś tak. Jutro idę kupić spray, podobno na pl. Słowiańskim można :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Do dupy :-( 31.03.04, 23:16 ok, łącze wyrazy ale zrób zdjęcie, plizzzzz :-DDD ponawiam zaproszenie na golenie Odpowiedz Link Zgłoś
jottka anie 01.04.04, 00:05 możesz podejść do jakiegoś porządnego fryzjera i zapytać ludzkim głosem, jaką konkretnie farbe masz kupić? salony z reguły mają takie rzeczy w sprzedaży, a przetestowanie na sobie kolejnych produktów może być kosztowniejsze niż jednorazowe kupno czegoś tam, nawet za nieco wyższą cenę a poza tym jak już masz pofarbowane włosy, to lepiej sie pokazać fachowcowi, bo może cennych rad udzielić (np przez tydzień niczym nie paćkać, bo może wyjść wiosenna zieleń :) choć zawsze pozostaje m.in Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 acoś ty 01.04.04, 00:17 kupił? piankę, płukankę? no to nie zejdzie od jednego mycia:( no i nie patrzy się na nazwę koloru, bo taka czerwień może się okazać np. ciemnobordowa, tylko na wzornik kolorów - taka książeczka ze sztucznymi kłakami :) bierze się po uwagę własny kolor włosów - jak się jest biały blund, to może wyjdzie w przybliżeniu to co we wzorniku:( jak ciemne włosy, to wychodzi totolotek z przewagą ciemnego. farba w spraju jest kryjąca, daje paskudnie matowy kolor, ale z daleka efekt sceniczny można uzyskać :) to jest taka prawie plakatówka w sprayu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in trza mu to było napisać 01.04.04, 00:30 emtek to brunet więc marchewka chyba nie do zrobienia... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Zajebiście :-)) 01.04.04, 20:52 Michał Wiśniewski byłem jak się patrzy :-D Kupiłem czerwoną farbę w sprayu i czerwoną piankę wella. Zostały mi nałożone obie i efekt wyszedł pożądany :-) Plus ulizana fryzura, białe ciuchy i bordowy płaszcz, wygraliśmy z 6 konkurentami!! :-)) Dzięki wszystkim za rady, zaraz zobaczymy jak to się zmyje... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul 15 minut później 01.04.04, 20:59 > Dzięki wszystkim za rady, zaraz zobaczymy jak to się zmyje... ;-)))) Chyba nie bardzo chce.. Po pół godzinie - ciężka sprawa. Po pół tygodniu - idę się ogolić. Po goleniu - matulu, co ja mam na głowie? Baraninę? _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: 15 minut później 01.04.04, 23:06 Zmyło się właściwie całe, tylko kudły pozostały sztywne i lekko przebarwione na czerwieńszo ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Zajebiście :-)) 02.04.04, 16:36 mtq napisał: > Plus ulizana fryzura, białe ciuchy i bordowy płaszcz, wygraliśmy z 6 konkurenta > mi!! :-)) właśnie słyszałam od hiisi, która zresztą przy okazji tego playbacku sonie kostkę uszkodziła... gratulacje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Urgent! Farba do włosów :-) IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 02.04.04, 00:23 Znam taka farbe , ktora od razu mozg maluje na czerwono.Jest wyjatkowa ,bo takze maluje krawaty w paski-bialo czerwone . Odpowiedz Link Zgłoś
dostha Re: Urgent! Farba do włosów :-) 02.04.04, 15:22 może to brzmi dziwnie, ale od pół roku szukam farby zielonej (na stałe), lecz nie jaskrawo-wodorostowej, ale ciemnno-soczystej, jak dziewczyny z mangi Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Urgent! Farba do włosów :-) 02.04.04, 16:40 Popieprzyło Ci sie pod włosami? Odpowiedz Link Zgłoś